2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Genelde 2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ya bilmiyorum
Bende hissettgmı dusunuyorum canım tamda doktrun ultrasynla baktgı yerde.gece yatınca hissedıorum

Hislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Ense kalınlığı normal. Burun kemiği oluşmuş. İnanılmaz hareketli
Hayırlı olsun canım tebrik ederim ay bende erkek mujdesi verebılırmıyım acaba valla szileri gordükce heyecan artıo eşiön teyzesi beni ruyasnda grmus senın 2.kız gelıo dedı ama bılmıorum bana erkek gbı gelıo bakalım ne olacak.senın 6 haftalık faln ultrasyonun varmı atsana

Ben hiç bulantı onu geçtim tiksinme bile yaşamadım.
Allah Allah ben sdece sabah aç karnına ilaç içiyorum ya o ara zorlanıom okadar normalde diğer gebelıklerımde 8 hafta olur olmaz kusmaya başlardım sabahları bunda hiç kusmadım daha .eşimde belanımı arıon dio bende acaba bu diğerlerinden farklımı die dsnuorum.Ayy ben hep erkek erkek dıorum ya bakında görün buda kız olacak

Canım bende başlarda korkuyordum niye bulantım yok diye.Ama bazı gebeliklerde normalmiş bu durum.hiç bir şekilde bulanmadı iştah hep açık.Kendimi frenlemesem 100 kilo olmuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum ama çavremde kız çocuğu olanlar bulantılarının daha fazla olduğunu söyladiler erkek çocukta çok bulantı yaşanmıyor çok nadir diyorlar.Tabi ben onların yalancısıyım nasipte ne varsa en hayırlısı neyse o olsun inş.

Benim geçti cnm. O gün nohut yemeği yemiştim. Doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bari vitamin olsun diye. Meğer çok fena gaz sancısı yaşamışım ve rahmim de sancıdı. Komple bayağı fena olmuştum. Çok şükür iyiyim şimdi. Ayaklarımı da sıcak tutuyorum çünkü buz gibiler hamilelikten beri valla.
Kızlar hiç kusmadan hamılelıği ilerleyenler varmı ??
Bende genelde kuru bulantı oluyor cnm.

Amiiinn
Ozaman cınsıyeti belli olanlar erkek ve kız annelerı soyleyın bakalım benım erkek bulantı kusma cok yada az. test edelim nasıl oluomuş bakalım

Amiiinn
Ozaman cınsıyeti belli olanlar erkek ve kız annelerı soyleyın bakalım benım erkek bulantı kusma cok yada az. test edelim nasıl oluomuş bakalım
Benim kizda hic bulantim olmadi balik bile temizlemis biriyim yani dusun
Ama Bunda oldu halada arada sirada geliyo

Kendini hamile gibi hissetmeyen var mı?. 12. Haftaya girdim ondan mi bilmiyorum ama 2 gündür hamile değilim sanki.

Baş ağrılarına çözüm bulan var mı hanımlar dayanılmaz ağrılar giriyor sürekli

Amiiinn
2 oğlum var birinde aylarca bulantım oldu birinde bir gün bile olmadı. Belirtilere göre cinsiyet belirlemek aldatıyor bence. Böyle şartlandırma kendini. Bunda da hiç bulantı vs yok. Kız gibi dedi doktor ama bakalım net olarak ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…