2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar hiç kusmadan hamılelıği ilerleyenler varmı ??

Ben hic yemek yiyip ya da bseyden tiksinip kusmadim. Ac kaldigimda safra kusuyorum Sabah cok erken kalinca esime kahvalti falan hazirlayim derken dolaniyorum ortada biraz o zaman hep kusuyorum. Acken su icince de gun icinde o su geri cikiyo ama yemek yiyip mide bulantisi tiksinme ile kusmadim

Candysisters benim imzamı okurmusun. Bakalım sende tutacak mı
Çok emin değilim ama sanki sag sıkı gıbı .bide alttamı üsttemi emin degılm ama tam kasıkların ortası ayıptr söylemesi bacak arası sert kıısım varya oranın tam üst tarafı Aman bunlar işin eğlencesi amaç sohbet muhabbet Rabbim hayırlısını saglıklısını versınde ben hepsine razıyım kız olursa kızıma yoldaş sırdaş arkadas olur

Canım senin çözümün leblebi yada kraker .ben dıger gebelıklerımde baş ucuma koyardım daha kafamı kaldırmadan hemen agzıma alırdım iyi olurdu yoksa senın gbı kusardım ay miğde boşken kusmakta çok kötü oluo ya
Ben kusmadım hiç. Bir kez kustum onda da normal hasta olduğum için hamilelikten değil.
Bende hiç kusmadım şaşkınım alışkın degılım sanırım kusmamaya.ilaç falan kullanıorumya acaba onların mı etkısı var bilemedim
Maşşallah diyelim ozaman.Bebeklerimiz iyi olsunlarda zaten hamıle kalarak herseyi göze aldık .Rabbim kolay hamılelıkler nasip etsin

Bu gün haberlerde okudum İnegölde bir kadın karın ağrısı şikayetiyle doktora gidiyor 9 aylık hamile olduğu anlaşılıyor ve hemen doğuma alınıyor.Yani kadın hiç hamile olduğunu anlamamış.çocuğu görünce şok geçirmiştir ya bizde bir sıkıntı var ya onda.Acaba hiç mi göbeği şişmedi.

Birileri mide bulantisi ve kusma mi dedi Ben kizimda da dibine kadar yasadim, bu gebeligimde de dibine kadar yasiyorum Gün sayiyorum gecmesi icin resmen Buna ragmen de +3kg yim

Bana bunlar biraz sacma geliyor inanasim gelmiyor 3-4 ay anlamayani mazur goruyorum bazilari duzensiz adet oluyor ama 9 ay da el insaf kardesim biraz show bence

Bana bunlar biraz sacma geliyor inanasim gelmiyor 3-4 ay anlamayani mazur goruyorum bazilari duzensiz adet oluyor ama 9 ay da el insaf kardesim biraz show bence
4.çocuğuymuş bi de her türlü hisseder hadi her ay adet oldu diyelim ki olabiliyormuş nadirde olsa bu çocuk hiç mi tekmelemedi valla aklım almıyor

Kızlar bana doktor d vitamini ile omegalı multivitamin başladı.
İlk hamileliğimde de vitamin başlamıştım ama omegalı değildi. Bu omega olayı sonradan çıktı herhalde. O zamanlar d vitamini de kullanmıyordum.
Kansızlık devam ediyor hala. İlacımı değiştirdi, daha güçlü bir şey yazdı, günde bir kere alacaksın dedi.
Sizlerde durumlar ne?

Canım öncesini bilmiyorum ama ben başından beri gün aşırı omega ve benexol yani b12 alıyorum.doktor kullan 3 aydan sonra başka birşey vareceğim d vitaminli dedi.bir iki hafta sonra gideceğim bu vitaminleri ve folik asiti kesecek başka vitamine başlatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…