2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hmmm anladım canım. Demek ki şuanda işleyiş böyle. Bana elenatal2 yazdı. Bakalım sana ne yazacak.

Bu arada normal doğum ile ilgili korkularımı söyledim. İkinci doğum daha hızlı ilerliyor merak etme dedi:)) inşallah :))

Allah Allah bizim gbi göbeklıymıs demkki ama çocuğun tekmelerini hissetmemek imkansız

Off hanımlar ya belimin sag tarafına bi sancı oturdu geçmio ya.kızımda son haftamda olmuştu bunun biraz şiddetlisi ve suyum gelene kadar çektim.napsam bilemedim ki ya kntrolmde ayın 8 ine

Off hanımlar ya belimin sag tarafına bi sancı oturdu geçmio ya.kızımda son haftamda olmuştu bunun biraz şiddetlisi ve suyum gelene kadar çektim.napsam bilemedim ki ya kntrolmde ayın 8 ine
Canım bugün benimde bel ağrım oldu tam ortadan.ben şunu anladım çok ayakta kalınca ya da ayaktan üşütünce oluyor.Patik giyip biraz dinlendim hafifledi.üşütmüş olabilirsin

Biz seninle hamileligi ayni yasiyoruz hep
Aynen bugun bendede bi sanci vardi
Simdi yatakdayim biraz dindi gibi ama korkutmadi degil
Benimde rdvum 3unde

Canım bugün benimde bel ağrım oldu tam ortadan.ben şunu anladım çok ayakta kalınca ya da ayaktan üşütünce oluyor.Patik giyip biraz dinlendim hafifledi.üşütmüş olabilirsin
Bende bugun disarda dolandim ondan Demekki yoksa gündüz iyiydim
Hmmm cok yorulmucaz yani

Evet ilk zaman yatakta kalinca basliyodu 6ci 7ci haftalarda falan cok sukur azaldi her gun olmuyo en azindan cidden de mide bosken cok daha kotu oluyo ama o iyi olsun da annesi ceker

Biz seninle hamileligi ayni yasiyoruz hep
Aynen bugun bendede bi sanci vardi
Simdi yatakdayim biraz dindi gibi ama korkutmadi degil
Benimde rdvum 3unde
Senin randvuya az kalmış kaç haftalık oluosun 3 ünde.hayırlı güzel haberlerle gelirsin İnşallah

Dün kaynanama geldim evini bildgm için patik yelek gıydım ama yine içeri dısarı derkn üşüttüm galiba.offf bıde araba bozuldu gece burda yattık hiç uyuyamadım resmen bide hiç bi ilacımıda içemedim iğnede dahil.

Aa çok kötü olmuş canım ama bi kereyle birşey olmaz inşallah ben bi tane yedek çantamda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.ben de dün hamile pantolonu aradım yürüdüm bi de soğuktu herhalde ondan oldu ağrı.tabi pantolon bulamadım boşuna dolaşmış oldum.Netten aldım bi tane artık.

Bu ne bende yapayım

Senin randvuya az kalmış kaç haftalık oluosun 3 ünde.hayırlı güzel haberlerle gelirsin İnşallah
Insallah hayirli haberlerle Geliriz canim
Ben 12+1 olucam
Ilk ultrasona girmis olucam 3unde
Belki cinsiyet ogrenilebilir diye Esimde Kizimda bi heyecanla benimle geliyolar
Gece sancin surdumu?
Benim gecti simdi

merhabalar canım.Benim allianz özel sağlık var onda doğum poliçem yok çünkü poliçeden en erken 6 ay sonra doğuma izin veriyor.Ama hamilelikten 1 gün önce yaptırman yeteli olan poliçe anadolu tamalayıcı sağlık sigortası.Ben temmuz sonunda düşünüyordum temmuz 1 itibari ile başlattık.10 muayne hakın var tamamlayıcı sağlık sigortasında doğum ve yeni doğan hizmeti herşey dahil.Tabii buna keyfi sezeryan ve epidural normal doğum dahil değil.ben memnunum her ay kontrollerim tahliller testler hiçbirşeye para vermiyorsun.10 ay hakkın var ki zaten 9 ay yeterli oluyo.Sadece bende temmuz ağustos hamile kalırım dedim sigortamın bittiği tarihte doğum yapcam Allah işte hesaplar tutmadı temmuzda birdaha ödiycem...

Merhaba bende 12+ 0 temmuz annesiyim bgun kontrolum var gruba eklermisiniz rica etsem . Üç buçk yaşında kızım var ondada burda gruptan takip etmiştim Paylaşımla güzel oluyo

Günaydın ben de şimdi çıktım doktordan kanamanin ustune kontrole çağırmıştı bugün hersey yolunda :) bebisimizi de gorduk kıpır kıpır dans ediyor icerde :) progestana devam edecegim bu hafta yine cok yorulmayayim diye raporla devam ediyoruz. 2 hafta sonra ikili teste cagirdi doktor ama simdiden burun kemigi oluşmuş görünüyor ense kalinligi da normal dedi mutlu mutlu çıktım doktordan :))

Oh maşallah sıfır sıkıntı stres hamileliğe bak

Canım banada multivitamin verdi 9 ay kullan dedi ama içinde 400 mg folik asit var. Günümüzde bazı araştırmalar fazla folik asitin otizme neden olduğunu yazıyor kafam çok karışık kullanmayı düşünmüyorum

Kizlar dr. bana d vitamini damla verdi gunde 10 damla. Ve DECAVIT verdi, decaviti yutamiyorum zaten normalde de ilac yutamiyorum . Kullanmayip sıkıntı yasamayan var mi?

Merhaba anneler
Bende ctesi 12+2 de ikili tarama için doktora gittim. Ölçümler normal. Kan sonucunu bekliyoruz. Doktor klasik nifty yapalım rahat edin dedi diğer tarama testleriyle uğraşma dedi. Bizimde yaptırma niyetimiz vardı kızımda yaptırmıştık. Fiyatı sigortasız 2.400 tl imiş. Özel Sigortaya dahil etmek için perinatolog talep etmeliymiş. Yılbaşından sonraki hafta perinatoloğa gidip bu test için kan vereceğim hayırlısıyla. Bu kontrolede sabahın 8 inde gittik maaile hepimiz uykuluyuz gözümüzü zor açmışız. Ultrasonda Bebek ters duruyorminnak çoktan uyanmış sabah sporu yapıyorkızım çok güldü hallerine çok eğlendik. Rabbim tüm evlatları koruyup kollasın inşallah.

İlave olarak ilk yapılan detaylı kan testlerimde vitamin eksikliği çıkmıştı. Damla verdi iki tane. Eczane den sordum 160 tl. Netten yarı fiyatına aldım. Vitamin olduğu için sigorta karşılamıyor reçetesiz alınabildiği içinde netten güvenilir sitelerden alınabiliyor. Muhakkak biliyorsunuzdurda yine hatırlatayım istedim eczaneye boşuna fazla para ödemeyin.
Cinsiyet sormadık unuttuk doktorda söylemedi2 hafta sonraki perinatolog randevusunda doktoru sıkıştıracağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…