Hmmm anladım canım. Demek ki şuanda işleyiş böyle. Bana elenatal2 yazdı. Bakalım sana ne yazacak.Canım öncesini bilmiyorum ama ben başından beri gün aşırı omega ve benexol yani b12 alıyorum.doktor kullan 3 aydan sonra başka birşey vareceğim d vitaminli dedi.bir iki hafta sonra gideceğim bu vitaminleri ve folik asiti kesecek başka vitamine başlatacak.
Allah Allah bizim gbi göbeklıymıs demkkiBu gün haberlerde okudum İnegölde bir kadın karın ağrısı şikayetiyle doktora gidiyor 9 aylık hamile olduğu anlaşılıyor ve hemen doğuma alınıyor.Yani kadın hiç hamile olduğunu anlamamış.çocuğu görünce şok geçirmiştirya bizde bir sıkıntı var ya onda.Acaba hiç mi göbeği şişmedi.
Canım bugün benimde bel ağrım oldu tam ortadan.ben şunu anladım çok ayakta kalınca ya da ayaktan üşütünce oluyor.Patik giyip biraz dinlendim hafifledi.üşütmüş olabilirsinOff hanımlar ya belimin sag tarafına bi sancı oturdu geçmio ya.kızımda son haftamda olmuştu bunun biraz şiddetlisi ve suyum gelene kadar çektim.napsam bilemedim ki ya kntrolmde ayın 8 ine
Biz seninle hamileligi ayni yasiyoruz hepOff hanımlar ya belimin sag tarafına bi sancı oturdu geçmio ya.kızımda son haftamda olmuştu bunun biraz şiddetlisi ve suyum gelene kadar çektim.napsam bilemedim ki ya kntrolmde ayın 8 ine
Bende bugun disarda dolandim ondan Demekki yoksa gündüz iyiydimCanım bugün benimde bel ağrım oldu tam ortadan.ben şunu anladım çok ayakta kalınca ya da ayaktan üşütünce oluyor.Patik giyip biraz dinlendim hafifledi.üşütmüş olabilirsin
Canım senin çözümün leblebi yada kraker .ben dıger gebelıklerımde baş ucuma koyardım daha kafamı kaldırmadan hemen agzıma alırdım iyi olurdu yoksa senın gbı kusardım ay miğde boşken kusmakta çok kötü oluo ya
Senin randvuya az kalmış kaç haftalık oluosun 3 ünde.hayırlı güzel haberlerle gelirsin İnşallahBiz seninle hamileligi ayni yasiyoruz hep
Aynen bugun bendede bi sanci vardi
Simdi yatakdayim biraz dindi gibi ama korkutmadi degil
Benimde rdvum 3unde
Dün kaynanama geldim evini bildgm için patik yelek gıydım ama yine içeri dısarı derkn üşüttüm galiba.offf bıde araba bozuldu gece burda yattık hiç uyuyamadım resmen bide hiç bi ilacımıda içemedim iğnede dahil.Canım bugün benimde bel ağrım oldu tam ortadan.ben şunu anladım çok ayakta kalınca ya da ayaktan üşütünce oluyor.Patik giyip biraz dinlendim hafifledi.üşütmüş olabilirsin
Aa çok kötü olmuş canım ama bi kereyle birşey olmaz inşallah ben bi tane yedek çantamda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.ben de dün hamile pantolonu aradım yürüdüm bi de soğuktu herhalde ondan oldu ağrı.tabi pantolon bulamadım boşuna dolaşmış oldum.Netten aldım bi tane artık.Dün kaynanama geldim evini bildgm için patik yelek gıydım ama yine içeri dısarı derkn üşüttüm galiba.offf bıde araba bozuldu gece burda yattık hiç uyuyamadım resmen bide hiç bi ilacımıda içemedim iğnede dahil.
Bu ne bende yapayımÇok emin değilim ama sanki sag sıkı gıbı .bide alttamı üsttemi emin degılm ama tam kasıkların ortası ayıptr söylemesi bacak arası sert kıısım varya oranın tam üst tarafıAman bunlar işin eğlencesi amaç sohbet muhabbet Rabbim hayırlısını saglıklısını versınde ben hepsine razıyım kız olursa kızıma yoldaş sırdaş arkadas olur
Insallah hayirli haberlerle Geliriz canimSenin randvuya az kalmış kaç haftalık oluosun 3 ünde.hayırlı güzel haberlerle gelirsin İnşallah
merhabalar canım.Benim allianz özel sağlık var onda doğum poliçem yok çünkü poliçeden en erken 6 ay sonra doğuma izin veriyor.Ama hamilelikten 1 gün önce yaptırman yeteli olan poliçe anadolu tamalayıcı sağlık sigortası.Ben temmuz sonunda düşünüyordum temmuz 1 itibari ile başlattık.10 muayne hakın var tamamlayıcı sağlık sigortasında doğum ve yeni doğan hizmeti herşey dahil.Tabii buna keyfi sezeryan ve epidural normal doğum dahil değil.ben memnunum her ay kontrollerim tahliller testler hiçbirşeye para vermiyorsun.10 ay hakkın var ki zaten 9 ay yeterli oluyo.Sadece bende temmuz ağustos hamile kalırım dedim sigortamın bittiği tarihte doğum yapcam Allah işte hesaplar tutmadı temmuzda birdaha ödiycem...Merhaba hanımlar... Hepiniz saglikla inşallah kucağınıza alırsınız yavrularınızı..
Bir konu da yardım isteyecektim. İnşallah bu yaza doğru hamilelik planlıyorum. Sağlık sigortası yaptırıp güzel bir hastanede doğum yapmaya niyetim var ama bu sigorta işlerinden hiç anlamiyorum. Mantıklı mıdır? Değil midir bilemiyorum... Var mı sigorta yaptıraniniz? Bilgisi olanınız?
Oh maşallah sıfır sıkıntı stres hamileliğe bakBu gün haberlerde okudum İnegölde bir kadın karın ağrısı şikayetiyle doktora gidiyor 9 aylık hamile olduğu anlaşılıyor ve hemen doğuma alınıyor.Yani kadın hiç hamile olduğunu anlamamış.çocuğu görünce şok geçirmiştirya bizde bir sıkıntı var ya onda.Acaba hiç mi göbeği şişmedi.
Canım banada multivitamin verdi 9 ay kullan dedi ama içinde 400 mg folik asit var. Günümüzde bazı araştırmalar fazla folik asitin otizme neden olduğunu yazıyor kafam çok karışık kullanmayı düşünmüyorumKızlar bana doktor d vitamini ile omegalı multivitamin başladı.
İlk hamileliğimde de vitamin başlamıştım ama omegalı değildi. Bu omega olayı sonradan çıktı herhalde. O zamanlar d vitamini de kullanmıyordum.
Kansızlık devam ediyor hala. İlacımı değiştirdi, daha güçlü bir şey yazdı, günde bir kere alacaksın dedi.
Sizlerde durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?