2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bu 12.hafta bir türlü bitmek bilmedi öff sizinde öylemi ya zaman geçmiyor cumaya randevum var günler geçmiyor..

Kızlar bu 12.hafta bir türlü bitmek bilmedi öff sizinde öylemi ya zaman geçmiyor cumaya randevum var günler geçmiyor..
Aynen benimde geçmedi benim de cumaya randevum var şu 1.trimesterı tamamlayıp 2.ye geçseydim ya.11+3üm şu an

Candysisters canım sen hiç duydun mu yaşam hastanesinde ikili test yapılıyor mu?cuma gideceğim yaşama.eğer yapılıyorsa orda yaptırayım.

Lw de var canım birde hamile kıyafeti satan butiklerde başka yerde aramayın yok. Ben 6. Haftada aldım

oktor klasik nifty yapalım rahat edin dedi diğer tarama testleriyle uğraşma dedi. Bizimde yaptırma niyetimiz vardı kızımda yaptırmıştık. Fiyatı sigortasız 2.400 tl imiş.

nifty testini ilk çocuğunuzda yaptırdınız mı?
benim de ilk çocuğum olacak, acaba yaptırsam da rahatlasam mı diye düşünmüyor değilim :/

Ben yaşıyorum canım dünden beri.Orada bir pır pır his oluşuyor birşey hareket ediyormuş gibi.gün olarak seninle aynıyız bence de bebişlerimizi hissediyoruz.
YAAA 2 gündür bende pıt pıt birşeyler hissediyorum diyordum kübra saçmalaama daha erken diye meğerse tek değilmişim.. :)

Lw de var canım birde hamile kıyafeti satan butiklerde başka yerde aramayın yok. Ben 6. Haftada aldım
Ben de lcw ve defactoya baktım beden yoktu hiç o yüzden netten sipariş verdim bi tayt aldım bi de siyah kot.Eğer olur memnun kalırsam bir iki tane daha alırım yeter

Benim de bulantim olmadi olmadi 12. Haftaya girdim bulantim var hafif hafif ne alaka anlamadim valla.Herkesin bulantisinin biteceği dönemde benim bulantim başladi.

nifty testini ilk çocuğunuzda yaptırdınız mı?
benim de ilk çocuğum olacak, acaba yaptırsam da rahatlasam mı diye düşünmüyor değilim :/

Merhaba evet yaptırdım. 2li ve 4 lü test sonuçlarım riskli çıkınca ağlaya ağlaya yaptırdım. Aldırmayı hiç düşünmedim ama salak test sonucunda çocupun yaşama sansı ile ilgili olasılıklardan bahsetti doktor iyice korkuttu beni.Sonuçlar temiz çıktı ama o 1 ay ömür tükettim resmen. Bunda da aynı süreci yaşamamak için yaptıracağız 14. Haftada. Fikrimi sorarsanız maddi imkan varsa yapılması taraftarıyım ben. Diğer tarama testleri sonuç vermiyor yaşa bağlı bu testi yaptıran annelern çocuklarında kromozom bozukluğu oranını gösteriyor. Kan testi ise %100 kesin sonuç veriyor.

Aynen benimde geçmedi benim de cumaya randevum var şu 1.trimesterı tamamlayıp 2.ye geçseydim ya.11+3üm şu an
Gel cuma gel diyorum artık bendede aynı duygular 1 trimester bitse ikiye geçsem sanki böylee dünyanin yükü üzerimden kalkıcak..Bu arada takvim yapmissin yakişmiş gözümden kaçmadı

Gel cuma gel diyorum artık bendede aynı duygular 1 trimester bitse ikiye geçsem sanki böylee dünyanin yükü üzerimden kalkıcak..Bu arada takvim yapmissin yakişmiş gözümden kaçmadı
Evet heveslenip yaptım valla umarım sonu da güzel olur hep takvimim devam eder.sen cuma ikili test yaptıracak mısın

ah anladım neyse geçmiş gitmiş sağlıcakla almışsınız ne güzel. gerçekten bir kadının en zor dönemi oalbilir yaşadığınız dönem... zaten tabi ki öyle bir durumda mecbur ben de yaptırırım da acaba sıkıntı çıkmazsa bile yine de yaptırmak gerekir mi? çok karışığım bu konuda

Ben ikili testte dahil hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten zor bir hamilelik geçiriyorum birde yaş riski çıkacak ve tüm hamileliğim boyunca üzüntü ..ben Allahtan gelen herşeye razıyım zaten 3 aylık olmuş bu testler sadece down sendromunu tespit içinse eğer öyle bile olsa çocuğumu aldıracak değilim..Gözümün önünde o kadar çok yaşanmış örneği varki riskli denilen çocukların hepsi sapasağlam doğdu..Hiçbir risk yok denilip down sendromlu doğan çocuk bile duydum mevlam neylerse güzel eyler.

Evet heveslenip yaptım valla umarım sonu da güzel olur hep takvimim devam eder.sen cuma ikili test yaptıracak mısın
Başka bir arkadaşa cevap tazmistim ama bilmiyorum siz bana hak verirmisiniz..sizede yazıyım aynısını Ben ikili testte dahil hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten zor bir hamilelik geçiriyorum birde yaş riski çıkacak ve tüm hamileliğim boyunca üzüntü ..ben Allahtan gelen herşeye razıyım zaten 3 aylık olmuş bu testler sadece down sendromunu tespit içinse eğer öyle bile olsa çocuğumu aldıracak değilim..Gözümün önünde o kadar çok yaşanmış örneği varki riskli denilen çocukların hepsi sapasağlam doğdu..Hiçbir risk yok denilip down sendromlu doğan çocuk bile duydum mevlam neylerse güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…