2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ay işte o o kadar çok oluyor ki
benim bizzat tanıdığıma o teşhisi koydular, kadın aldırmadı ve çocuk gayet sağlıklı, hatta biraz aklı fazla bile çalışıyor.
İşte insanın elini kolunu bağlıyor bu durum ama devlet zorunlu kılmıyor mu bu testleri?
yani o nedenle sanırım asla tam bir hamilelik mutluluğu yaşayamayacağım bu aylar çabuk geçse de sağ sağlim kucağımıza alsak

Hayır zorunlu değil Anneye bırakıyor bu kararı ..benim doktorum 10 haftada sordu hayır istemiyorum dedim nedenlerimi söyledim ısrar etmedi.Yengem doktor onada sordum sadece down sendromu tarama testi olduğunu sonuçta yaştan dolayı zaten risk çıkacağıni bu durumdaki kararımı sordu.Yani bilmiyorum ben tevekkül ediyorum.Rabbim en iyisini bilir.

Evet canım bu annenin kendi kararı.Sen psikolojik olarak böyle hissediyorsun böyle karar vermişsin ama herkes aynı psikolojide olamıyor.Sen dünyaya getirmek isteyebilirsin ama bir başkası istemez.Ben de doktoruma sordum yaptırmasam olur mu dedim olur ama sana yaptırmanı tavsiye ederim eğer bir sorun çıkıp aldırmasan bile sonraki gebeliklerin için ön tanı olur ona göre tedavi alırsın dedi.hatta sana şöyle bir örnek vereyim doktorun muayenehanesinde üç çocuk annesi bi kadınla karşılaştım ilk çocuğu down sendromu test yaptırmamış ikinci çocuğununkini de yaptırmamış çocuk kromozomsal bir hastalıkla doğmuş 3.çocuğu da yine aynı problemlerle doğmuş ama onda test falan yaptırmış ayrıntılı olanlardan. 4.çocuğu tüp bebekle en sağlıklı yumurta ve spermle olmuş ve sağlıklı.tabiki bu allahın takdiri.önceden sapasağlam olup sonradan engel yaşayanlar olabilir allah korusun.Herkesin kendi tercihi.Allah bebişleri bize bağışlasın sağ salim

Evet canım benim doktorumda tavsiye ediyorum dedi ama ben istemiyorum deyince ısrar etmedi.sadece ayrintili ultrasona girmeyi düşünüyorum oda anne karninda müdahale edilebilecek bir hastalığı varsa onun için inşallah sağlikla gelir yavrularimiz.

Hamile giyim var küçük bi dükkan oraya baktınmı ben kızımda ordan eşortman tarzı almıştım ama çok rahattı doğumdan sonrada kullandım sürekli onu gydım dkyebılırım tam adres öğreniyim yazarm sana

Insallah hayirli haberlerle Geliriz canim
Ben 12+1 olucam
Ilk ultrasona girmis olucam 3unde
Belki cinsiyet ogrenilebilir diye Esimde Kizimda bi heyecanla benimle geliyolar
Gece sancin surdumu?
Benim gecti simdi
İnşallah öğrenirsin ozaman canım
Benımkıde gectı ama gün içinde oluo yıne ayakta durmaya falan pek gelmio sanırım

Benim de bulantim olmadi olmadi 12. Haftaya girdim bulantim var hafif hafif ne alaka anlamadim valla.Herkesin bulantisinin biteceği dönemde benim bulantim başladi.
Valla canım ben kıxımda son hafta başlayan ve dgurana kadar kusmam olmuştu şaşırmıyorum oyuzden

Orayı biliyorum ama dün kapalıydı.dışarıdan baktım genelde kumaş tarzı vardı ben kot aradım yine bakacam oraya da

Kızlar iyi akşamlar burda Bi arkadaşımız ramzi teorisinden bahsetmişti dogru cıkan varmı Aranızda 10. Haftamdayım ona göre bugünkü ultrason fotosunu atayım

Kızlar iyi akşamlar burda Bi arkadaşımız ramzi teorisinden bahsetmişti dogru cıkan varmı Aranızda 10. Haftamdayım ona göre bugünkü ultrason fotosunu atayım

Doğru bir teorimidir bilmiyorum ama teoriye göre sol yumurtalıktaki yumurtadan bebiş döllendiyse kız deniliyor. Özellikle sordum doktorum Bir tarafıyla gülüp yok öyle birşey desede ben soldan yumurtlamışım. Ve bebek cinsiyeti tahmini kız gibi dedi ama henüz net değil tabi. 1 2 haftaya netleşir dedi. Kız ise eğer ozamanda teori tutuyor sanki. Bilemedim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…