Amin canım cümlemizin takvimi hep devam eder inşallah..Evet heveslenip yaptım vallaumarım sonu da güzel olur hep takvimim devam eder.sen cuma ikili test yaptıracak mısın
Ben ikili testte dahil hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten zor bir hamilelik geçiriyorum birde yaş riski çıkacak ve tüm hamileliğim boyunca üzüntü ..ben Allahtan gelen herşeye razıyım zaten 3 aylık olmuş bu testler sadece down sendromunu tespit içinse eğer öyle bile olsa çocuğumu aldıracak değilim..Gözümün önünde o kadar çok yaşanmış örneği varki riskli denilen çocukların hepsi sapasağlam doğdu..Hiçbir risk yok denilip down sendromlu doğan çocuk bile duydum mevlam neylerse güzel eyler.
Hayır zorunlu değil Anneye bırakıyor bu kararı ..benim doktorum 10 haftada sordu hayır istemiyorum dedim nedenlerimi söyledim ısrar etmedi.Yengem doktor onada sordum sadece down sendromu tarama testi olduğunu sonuçta yaştan dolayı zaten risk çıkacağıni bu durumdaki kararımı sordu.Yani bilmiyorum ben tevekkül ediyorum.Rabbim en iyisini bilir.ay işte o o kadar çok oluyor ki
benim bizzat tanıdığıma o teşhisi koydular, kadın aldırmadı ve çocuk gayet sağlıklı, hatta biraz aklı fazla bile çalışıyor.
İşte insanın elini kolunu bağlıyor bu durum ama devlet zorunlu kılmıyor mu bu testleri?
yani o nedenle sanırım asla tam bir hamilelik mutluluğu yaşayamayacağım bu aylar çabuk geçse de sağ sağlim kucağımıza alsak
Evet canım bu annenin kendi kararı.Sen psikolojik olarak böyle hissediyorsun böyle karar vermişsin ama herkes aynı psikolojide olamıyor.Sen dünyaya getirmek isteyebilirsin ama bir başkası istemez.Ben de doktoruma sordum yaptırmasam olur mu dedim olur ama sana yaptırmanı tavsiye ederim eğer bir sorun çıkıp aldırmasan bile sonraki gebeliklerin için ön tanı olur ona göre tedavi alırsın dedi.hatta sana şöyle bir örnek vereyim doktorun muayenehanesinde üç çocuk annesi bi kadınla karşılaştım ilk çocuğu down sendromu test yaptırmamış ikinci çocuğununkini de yaptırmamış çocuk kromozomsal bir hastalıkla doğmuş 3.çocuğu da yine aynı problemlerle doğmuş ama onda test falan yaptırmış ayrıntılı olanlardan. 4.çocuğu tüp bebekle en sağlıklı yumurta ve spermle olmuş ve sağlıklı.tabiki bu allahın takdiri.önceden sapasağlam olup sonradan engel yaşayanlar olabilir allah korusun.Herkesin kendi tercihi.Allah bebişleri bize bağışlasın sağ salimBaşka bir arkadaşa cevap tazmistim ama bilmiyorum siz bana hak verirmisiniz..sizede yazıyım aynısını Ben ikili testte dahil hiçbir testi yaptırmayı düşünmüyorum zaten zor bir hamilelik geçiriyorum birde yaş riski çıkacak ve tüm hamileliğim boyunca üzüntü ..ben Allahtan gelen herşeye razıyım zaten 3 aylık olmuş bu testler sadece down sendromunu tespit içinse eğer öyle bile olsa çocuğumu aldıracak değilim..Gözümün önünde o kadar çok yaşanmış örneği varki riskli denilen çocukların hepsi sapasağlam doğdu..Hiçbir risk yok denilip down sendromlu doğan çocuk bile duydum mevlam neylerse güzel
bende kısmetse haftaya çarşamba gidicem canım 2 li testimde yapılcak malum kısmetse bakalımakrep2910 kuzu sen ne durumdasın randevun ne zamandı
Evet canım benim doktorumda tavsiye ediyorum dedi ama ben istemiyorum deyince ısrar etmedi.sadece ayrintili ultrasona girmeyi düşünüyorum oda anne karninda müdahale edilebilecek bir hastalığı varsa onun için inşallah sağlikla gelir yavrularimiz.Evet canım bu annenin kendi kararı.Sen psikolojik olarak böyle hissediyorsun böyle karar vermişsin ama herkes aynı psikolojide olamıyor.Sen dünyaya getirmek isteyebilirsin ama bir başkası istemez.Ben de doktoruma sordum yaptırmasam olur mu dedim olur ama sana yaptırmanı tavsiye ederim eğer bir sorun çıkıp aldırmasan bile sonraki gebeliklerin için ön tanı olur ona göre tedavi alırsın dedi.hatta sana şöyle bir örnek vereyim doktorun muayenehanesinde üç çocuk annesi bi kadınla karşılaştım ilk çocuğu down sendromu test yaptırmamış ikinci çocuğununkini de yaptırmamış çocuk kromozomsal bir hastalıkla doğmuş 3.çocuğu da yine aynı problemlerle doğmuş ama onda test falan yaptırmış ayrıntılı olanlardan. 4.çocuğu tüp bebekle en sağlıklı yumurta ve spermle olmuş ve sağlıklı.tabiki bu allahın takdiri.önceden sapasağlam olup sonradan engel yaşayanlar olabilir allah korusun.Herkesin kendi tercihi.Allah bebişleri bize bağışlasın sağ salim
Hamile giyim var küçük bi dükkan oraya baktınmı ben kızımda ordan eşortman tarzı almıştım ama çok rahattı doğumdan sonrada kullandım sürekli onu gydım dkyebılırımAa çok kötü olmuş canım ama bi kereyle birşey olmaz inşallah ben bi tane yedek çantamda taşıyorum ne olur ne olmaz diye.ben de dün hamile pantolonu aradım yürüdüm bi de soğuktu herhalde ondan oldu ağrı.tabi pantolon bulamadım boşuna dolaşmış oldum.Netten aldım bi tane artık.
Arkadaşın imzasında yazıodu erkekse sag gögüs sert kızsa sol göğüs.bebek yukardaysa erkek aşşadaysa kız falanBu ne bende yapayım
İnşallah öğrenirsin ozaman canımInsallah hayirli haberlerle Geliriz canim
Ben 12+1 olucam
Ilk ultrasona girmis olucam 3unde
Belki cinsiyet ogrenilebilir diye Esimde Kizimda bi heyecanla benimle geliyolar
Gece sancin surdumu?
Benim gecti simdi
Yaptırılıo die duymuştum ben hiç yaptrmadım ama.sor doktoruna yapılıodurCandysisters canım sen hiç duydun mu yaşam hastanesinde ikili test yapılıyor mu?cuma gideceğim yaşama.eğer yapılıyorsa orda yaptırayım.
Valla canım ben kıxımda son hafta başlayan ve dgurana kadar kusmam olmuştu şaşırmıyorum oyuzdenBenim de bulantim olmadi olmadi 12. Haftaya girdim bulantim var hafif hafif ne alaka anlamadim valla.Herkesin bulantisinin biteceği dönemde benim bulantim başladi.
Orayı biliyorum ama dün kapalıydı.dışarıdan baktım genelde kumaş tarzı vardı ben kot aradım yine bakacam oraya daHamile giyim var küçük bi dükkan oraya baktınmı ben kızımda ordan eşortman tarzı almıştım ama çok rahattı doğumdan sonrada kullandım sürekli onu gydım dkyebılırımtam adres öğreniyim yazarm sana
Yeri tam nerdeydi ben unuttumdaOrayı biliyorum ama dün kapalıydı.dışarıdan baktım genelde kumaş tarzı vardı ben kot aradım yine bakacam oraya da
Limos kafenin yanında canım.Yeri tam nerdeydi ben unuttumda
Ahmet karacabey caddesi yaniYeri tam nerdeydi ben unuttumda
Canim geri gidemedim yer yoktu doktor araya alirim dedi geri gidemedik ,yarin kesin gidicem randevum 9.10 da yazicam mutlakaAnteplililili Bugün kontrole gidiyordun haber yok mu ☺
Kızlar iyi akşamlar burda Bi arkadaşımız ramzi teorisinden bahsetmişti dogru cıkan varmı Aranızda 10. Haftamdayım ona göre bugünkü ultrason fotosunu atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?