Bende istiyorum merak isteYok hayir esimin arkadasinin esi mardinli ona eskilerden hazirlanmis bir takvim gelmis o bakiyor
Ne güzel inşallah benimki de böyle olur tabii doğduktan biraz sonra memleketlerde gidecez orda kucağa, sallanmaya alışmazsa
Ahaha ☺
Herhalde deneye deneye göreceğim☺
Aynen bende böyle olmuştum sonra şokkkmerhaba inşallah hamilesinizdir herkes farklı şekilde yaşıyor bu süreci. benim sadece 2 hafta öncesinden adet olacakmış gibi ağrım başladı giderek şiddetlendi her an adet olacakmışım gibi beklediğim ay hamileydim
Yas hamile kaldigin ay
Ya o kadar egitim aldim 1 ay sonra ayri oda olacak diyen hocalarim kendi cocuklari olunca size soyledigimiz seyleri unutun dediler. pratikte hersey farkli benim kizim 2 yasinda kendi besiginde yatar ama ayni odadayiz. Bahara dogru oda yapcam insallah ama dedigim gibi ben ayirmak istemedim. Diyorum bunlarin ergenlik donemleri olacak zaten ayri odaya cekilecekler simdiden vakit gecirebildigim kadar gecireyim diyorum birde insan calisinca ozluyor. Bazen benimle uyusun dahi istiyorum. 5 dk durur yatagima gidecegim der gider yatar :)2,5 yaşında kadar odasında yatmadı mı ?
Benim çevremde bir ay sonra odasına yatıranlar varKafam iyice karıştı şuan
Bence yanlış tahmin yaparlarsa ilerde değişirse ama siz böyle demiştiniz biz elbiselerini falan bile aldık demeyelim diye soylemiyolar hemen. Bizim bı abi var iş yerinde baya ünlü bı doktora gidiyomus ismini burda soylemiyim 7 ya da 8 aya kadar kız demiş sonra o hoca izne ayrılınca yerine asistanı bakiyo kontrollerde ve oğlunuz gayet iyi demiş tabi abi ve eşi şok bütün eşyalarını pembe almışlaronlarin o an yaşadıklarını tahmin dahi edemiyorum
Yas hamile kaldigin ay
Yılbaşı gecesi Erzurum da yaşanmış ya haberlerde gördüm. 9 ay boyunca doğuma kadar kız demişler her şey ona göre yapılmış kadın doğumda erkek doğurmuş aile şokBen bir akrabam da gördüm bu olayı bebek doğana kadar erkek dediler bir doğdu kızzz:))) her şey maviydi sonra bütün herşeyi değiştirip pembe almak zorunda kalmışlardıSanırm o yüzden ikisinin de giyebileceği ortak renkleri almak daha mantıklı :)
9.günde olanlar bende belirgin olmuştu. Günü tam bilmiyorum, adet günü yaklaştıkça.Merhaba hamiş hanımlar size sorum olucaktı ben bu ay belirtilerimi not ettim aceba sizlerdede bunlar oldumu merak ediyorum bu ay 3. Denemem
1.yumurtlamadan başlayan hafif kasık ağrısı batma ve çekilme hissi
Yumurtlamanın 7. günü birazdaha belirginleşen 8 ve 9. Gunlerde siddetlenen rahim batmasi zonklamasi yanmasi çekilme hissi kasıklarda özellikle sağ bolumde yanma batma çekilme hissi seğirme tarzı kalp atışı gibi hisler ara ara bel agrisi
Yumurtlamanin 10.Gunu rahim zonklamasi birazdaha belirgin oldu birazdaha sıklaştı
yumurtlamanın 9.Günü başlayan 10. Günü artan kasıkta doluluk şişlik hissi
2.yumurtlamanın 8. Günü göğüslerde sızlama hareketlilik hissi uçlarında hafif acıma ve halkaların belirginleşmesi 9.Günü göğüs damarlarının belirginleşmesi şişmesi ve ağrıması özellikle sol kısım
3.ara ara açık sarı akıntı ara ara sulu sümüksü yapışkan şeffaf beyaz karışık akıntı
Yumurtlamanın 9. Gunu peynir süt kesiği gi bi akıntı
4.yumurtlamanın 9.Günü şiddetli baş dönmesi
5.yumurtlamanın 9.günü kabızlık ve ara ara gaz cikarma
6. Tüm vücudun sıcak olup ayakların buz gibi olması isinmamasi
7.ara ara üşüme ara ara sıcak basması
Ateş takobode yapıyorum onuda ekliyim
Bugün yumurtlamanın 11.günü belirtiler aynı şekilde devam ediyor kesilmedi adetime 6 gün var 9 ocak
24 aralıkta ovu pik oldu 25 de çatladı 24 25 26 değerlendirdim ondan önce ve sonrada ilişki oldu gün aşırı❤
Bugün yumurtlamadan sonra 11.gündü negatif cikti ama tüm belirti ve ağrılar aynen devam ediyor en iyisi birazdaha beklemek erken yaptım sanırım üzüldüm çıkmayınca9.günde olanlar bende belirgin olmuştu. Günü tam bilmiyorum, adet günü yaklaştıkça.
Yılbaşı gecesi Erzurum da yaşanmış ya haberlerde gördüm. 9 ay boyunca doğuma kadar kız demişler her şey ona göre yapılmış kadın doğumda erkek doğurmuş aile şokdoğumda değişmesi en uç noktası bunun ya artık o saatten sonra ne renk olduysa oldu derdim herhalde ama sana katılıyorum ortak renkler mantıklı hemde bir kalıba sokmamış oluruz. Sarı, yeşil, beyaz ben bu renkleri çok seviyorum ve bunları düşünüyorum özellikle sarı ve beyazı. Yine pembe ve mavi de alırım ama öyle her şeyi de tek renk istemiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Doktorun nasıl yazıyorsa onlarda yazabiliyor aslında ben iğnemi 3 kutu yazdırıyorum her gidişimdeEvet canım yazıyorlar ama tek kutu yazıyor ordaki doktor
Doktorum 5 kutu yazıyor bana canım.ben sabah akşam vurulduğum için anca yetiyorDoktorun nasıl yazıyorsa onlarda yazabiliyor aslında ben iğnemi 3 kutu yazdırıyorum her gidişimde
Doktorum 5 kutu yazıyor bana canım.ben sabah akşam vurulduğum için anca yetiyor
Evet canım o 9 ayı göreyim de ben iğne vurmaya razıyım.Çok zor oluyor sabah akşam vurmak ama yapacak birşey yoko zaman yazamayabilirler sende haklısınbu iğneler 9 ay sürecek sanırım
en erken 14. gün bakmalısınız regliniz gelmezse tekrarlayınBugün yumurtlamadan sonra 11.gündü negatif cikti ama tüm belirti ve ağrılar aynen devam ediyor en iyisi birazdaha beklemek erken yaptım sanırım üzüldüm çıkmayınca
Sali gunu kan vericem en garantisi o idrar yapmak istemiyorum bidahaen erken 14. gün bakmalısınız regliniz gelmezse tekrarlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?