2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne güzel inşallah benimki de böyle olur tabii doğduktan biraz sonra memleketlerde gidecez orda kucağa, sallanmaya alışmazsa

Ahaha ☺

Herhalde deneye deneye göreceğim

Bence kucağına almaktan hiç çekinme onunla birlikte olmak eminim sana çok huzur verecektir. Sizin gibi düşünen arkadaşlarımın hepsi keşke daha çok onu kucağıma alsaydım dediler hep :) bi bildikleri vardır diye düşünüyorum. :)

Aynen bende böyle olmuştum sonra şokkk

kızlar bebişlere ne isim düşünüyorsunuz özellikle erkek olarak netleşenler

2,5 yaşında kadar odasında yatmadı mı ?
Benim çevremde bir ay sonra odasına yatıranlar var Kafam iyice karıştı şuan
Ya o kadar egitim aldim 1 ay sonra ayri oda olacak diyen hocalarim kendi cocuklari olunca size soyledigimiz seyleri unutun dediler. pratikte hersey farkli benim kizim 2 yasinda kendi besiginde yatar ama ayni odadayiz. Bahara dogru oda yapcam insallah ama dedigim gibi ben ayirmak istemedim. Diyorum bunlarin ergenlik donemleri olacak zaten ayri odaya cekilecekler simdiden vakit gecirebildigim kadar gecireyim diyorum birde insan calisinca ozluyor. Bazen benimle uyusun dahi istiyorum. 5 dk durur yatagima gidecegim der gider yatar :)

Ben bir akrabam da gördüm bu olayı bebek doğana kadar erkek dediler bir doğdu kızzz:))) her şey maviydi sonra bütün herşeyi değiştirip pembe almak zorunda kalmışlardı Sanırm o yüzden ikisinin de giyebileceği ortak renkleri almak daha mantıklı :)

Yılbaşı gecesi Erzurum da yaşanmış ya haberlerde gördüm. 9 ay boyunca doğuma kadar kız demişler her şey ona göre yapılmış kadın doğumda erkek doğurmuş aile şok doğumda değişmesi en uç noktası bunun ya artık o saatten sonra ne renk olduysa oldu derdim herhalde ama sana katılıyorum ortak renkler mantıklı hemde bir kalıba sokmamış oluruz. Sarı, yeşil, beyaz ben bu renkleri çok seviyorum ve bunları düşünüyorum özellikle sarı ve beyazı. Yine pembe ve mavi de alırım ama öyle her şeyi de tek renk istemiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

9.günde olanlar bende belirgin olmuştu. Günü tam bilmiyorum, adet günü yaklaştıkça.

9.günde olanlar bende belirgin olmuştu. Günü tam bilmiyorum, adet günü yaklaştıkça.
Bugün yumurtlamadan sonra 11.gündü negatif cikti ama tüm belirti ve ağrılar aynen devam ediyor en iyisi birazdaha beklemek erken yaptım sanırım üzüldüm çıkmayınca

Ya insana resmen şok etkisi yaratır. Nasıl anlayamıyorlar o da ilginç Aynen bende bu kafadayım hatta teyzelerime filan daha önceden hırkalar filan ördürmüştüm ya sarı ya beyazlar
Bence de çocuklar her rengi giymeli ama kız olursa annemin çocuğu pembeye boğacağı kesin

2 kız 1 erkek var şimdi bir minik erkek daha geliyor sanırım. Doktor büyük olasılıkla erkek dedi bakalım. Ama hissetmemek beni üzüyor. Allah korusun bütün bebisleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…