2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar göğüs pompası almak için acele etmeyin derim ben elektrikli almıştım ama memnun kalmadım çabuk bozuluyor ve tam sütü almıyor ..alacaksanız manuel tavsiye ederim tecrübelerimden faydalanarak ...

bende merak ediyorum gercek mi diye bakalim ne cikicak
Tanıdığının tablosuna göre topik olarak kız doğuracağız temmuz anneleri olarak Ekim de hamile kaldığımıza göre sanırım tablo Ekim ayını kız olarak gösteriyor bana usg fotosuna göre başka topikte arkadaş ikiside kız dedi bakalım ne olacak heyecan ile bekliyorum

Mochi yi duydunuz mu manuel ama çok övülüyor? Mochi - Göğüs Pompası SATIN AL
Bugünlerde instada sürekli karşıma çıkıyor bu marka ama pompa yeri yok nasıl bir kullanım şekli var acaba bende merak etmiştim.philipsten alıp diğer göğüsede süt boşa akmasın diye bundan takmalı sanki süt geldiği zaman toplamak amaçlı gibi geldi bana.

vakumlayarak topluyormuş canım düşününce mantıklı aslında

Benim ilk gebeligim sanırım onun için anlamıyorum ben yeni bugün 13+0 oldum. Sadece dün göbek deliğinin orada garip bir şey oldu ama neydi anlamadım. Bence çok erken rahat iki haftamız var hareket hissetmek için. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Kızlar göğüs pompası almak için acele etmeyin derim ben elektrikli almıştım ama memnun kalmadım çabuk bozuluyor ve tam sütü almıyor ..alacaksanız manuel tavsiye ederim tecrübelerimden faydalanarak ...
manuel olarak hangi markayı önerirsiniz?

Canım sen Manuel de hangi marka kullandın. Benim bebekler ikiz kesinlikle almak zorundayım pompa. Biz kardeşimin eşi doğum yaptığında Manuel ile çok zorlandık bir seferinde ben yapmak zorunda kaldım kolum kopuyordu. Ama acıtmıyor onu net gördüm. Bende arkadaşların dediğini almayı düşünüyordum çift başlı olanından. Şimdi sen söyleyince bakayım yine de ben iki seçeneğe de.

Hatırlamıyorum en az 5 yıl oldu hastanede süt çeken elektrikli pompalar haricinde diğerleri tirt geldi bana şöyle bir imkan var mı acaba hastaneden kiralama gibi onların pompaları çok pahalı oluyor veya bir özel hastane varsa yakınınızda konuşur ara ara sagmaya gidersiniz mesela bu geldi aklıma bunuda bir düşünün ..işte 5 yıl önce 120 lira felandi elektrikli pompa galiba belki çok kaliteli bir şey olsa daha iyi olur bilemiyorum

manuel olarak hangi markayı önerirsiniz?
Manuel aldığım markayı hatırlamıyorum ama bilindik bir şey değildi ilk ay kullandım sadece sonra gerek duymadım zaten..göğüslerim çok sistigi için bebegim ememiyordu o yüzden sagmistim...kuzenim kullandı oda manuel tavsiye ediyor ..elektrikliden zaten hiç memnun kalmadim

Hastaneye sormak lazım da uzun süreli gerektiği için alırım gibi duruyor. Teşekkür ederim önerin için

yorumlarda hep bir süre sonra çekişinin azaldığı yazıyor zaten elektrikli almak riskli yani

yorumlarda hep bir süre sonra çekişinin azaldığı yazıyor zaten elektrikli almak riskli yani
2. Veya 3. Çekişte zayıfladi hiç çekmedi digerlerindede az çekmişti . Hastanede kiler harika onlar kiralanabilirse daha iyi olur

Aynı görünüyoruz gün olarak kiloyla ilgisi var mı bilmiyorum 50 kiloyum şuan ve bende hiç bişey hissetmiyorum ilk olduğumdan sanırım:) cinsiyeti öğrendiniz mi

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun inşallah.
Ağustos 2019 annesi olarak bir kaç onerim var.
Bebeginize sadece yeni dogan ve 0 3 ay kıyafet alin. 3 6, 6 9 ay gibi kıyafetler olmyabilir birden buyurlerse 3. Ayda 9 12 ay kiyafet giyebilir hiçbirini giyemez.( Benim oğlum erken geldi ve 2660dogdugu halde)
Hastanede hastane tipi sagma aleti kullandm ve kendim evime mamajoo elektrikli sağma makinesi aldim 4 aydır neyse hergun kullanyrm hastanedeki gibi çok guzel çekiyor çok memnun kaldım göğüs ucum olmadığı halde bebeğim çıkardı ve hiç yara olmadım.
Başka bezleri de akırken ilk 3 4 ay fazla alıp depo etmeyin onlarda küçük geleblr 1 hafta ara ile.
8 ay mide bulantısı çeken biri olarak su dahi içemeyen serum takıyordu doktor o şekilde idare ettim son ay yemeye ve içmeye başladım şükürler olsun. Hepsi geçiyor moral çok önemli kim olursa olsun canınızı skmasna izin vermeyin son olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…