2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben özeldeki doktorumda yaptım doktorum da muayene ücreti almadı sonuçlar 1 haftaya çıkar dedi ertesi hafta bir daha gittim. İkili test ücreti verdim ama 2 kere de bedavaya muayene olmuş oldum, kontrol muayenesine girdiği için. Yani özelde de bu tarz durumlarda yardımcı oluyorlarmış. Daha önce özelde takip ve doğum yapan arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor.

Ben de öyle dicem sonunda çarşamba gününe kadar sabredicm artık

Arkadaşlar bu topikte 4. Çocuğuna hamile olan tek ben varım şimdilik gördüğüm kadarıyla :) 13+4 oldum bu gün itibariyle. Kilolu değilim şimdilik 59 oldum. Bi de 4. olmasına rağmen hareket hissetmiyorum hiç ve cok üzülüyorum. Geçen hafta gittik doktora hersey yolunda şükür. Benim haftamda olup hareket hissetmeyen var mı acaba? 4. De olsa ilk gibi heyecanı, endişesi. Farkı yok ilk hakilelikten. Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...

Kiz gosteriyor cnm ama dedigim gibi son adet tarihiniz degil hamile kaldiginiz ay onemli ben hesapladim ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi
Öylemii neyse Allah büyük bebegım 10 gün geriden geldgı için adetmi 10 gun aldım ve hamıle kaldgm ay kasıma gelıo tekrar bakma ihtimalin varmı acaba canım erkeği bulana kadar zorla

3 tane evladınızmı var Allah bağışlasın onların cınsıyetlerı ney ben bi ara hissedıodum ama sanki yeri değişince hissetmemeye başladım bilemiorum çarşamba görecem bende İnşallah

Ne yazık ki hiç hissetmedim ben de ilk bebeğim

Benimde hem çin hem rus takviminde kız gösteriyordu ama doktorum % 70 erkek dedi benim içimede erkek doğuyordu baştan beri çünkü belirtiler oğlumla hep aynıydı..miğde bulantisi yok tatlıdan nefret ettim sürekli ekşi tuzlu ve hamur işi canim çekiyor (tansiyon olduğu için yemedim tabiki) yani diyeceğim oki rabbim ne derse o

bahsettiğiniz model bu sanırım kızlar, indirimde yakaladığımızda alalım şubatta büyük indirimler oluyor bildiğim kadarıyla

Bunun çiftlisi yokmu acep bir göğüs sağılmaya başlayınca diğerinden direk süt gelmeye başlıyo boşa gitmesin sütler

kucukbikadin benide eklermisin acaba yaş : 28 başlangıç kilom: 58.5 şehir : Manisa tahmini doğum tarihi : 6 temmuz cinsiyet: belli değil ... SAT: 30 EYLÜL
2. Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…