2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kesinlikle öyle, kız erkekten önce sonuna varabilelim diyor insan ama bir şey diyeyim mi öğrenmek için can attım ama heyecanı kaçtı şimdi bu arada çin takvimi yine yanılmadı bende.
O bende kız gösteriyor bakalım tutacak mı

Niye canım kaynanan kraliçe mi hem ismini o koymanı istemişti diye hatırlıyorum bence sen aynurum dedikçe bebişe o sevinir havalara uçar
Yokya kraliçeliğinden degil de ben tuaf olurum ki aynurum diede boğazöı kessen dıemem heralde

Yok canım hiç gelme nalan hoca kendi ağzıyla dedi bizim ultrasonlar kötü diye.o yüzden başka ultrasona yönlendirdi oradaki adamda hiç yorum yapmadı sadece ense ve burnuna baktı yatmam kalkmam bir oldu yani.
Hmm 16. Haftaya kadar beklerim artık devlette sölemzlerse

Kesinlikle öyle, kız erkekten önce sonuna varabilelim diyor insan ama bir şey diyeyim mi öğrenmek için can attım ama heyecanı kaçtı şimdi bu arada çin takvimi yine yanılmadı bende.
Şimdi nub teorisindeki arkadaş erkek yorumu yaptı ultrason görüntüsüne.Allah korusun cinsiyeti belirsiz olmasın da

Şimdi nub teorisindeki arkadaş erkek yorumu yaptı ultrason görüntüsüne.Allah korusun cinsiyeti belirsiz olmasın da

Çine inanıyorum, rus takvimi kız demişti bana, nub a baktiramadan doktorum söyledi sen erkek istiyordun değil mi? Inşallah gönlüne göre olsun

Çine inanıyorum, rus takvimi kız demişti bana, nub a baktiramadan doktorum söyledi sen erkek istiyordun değil mi? Inşallah gönlüne göre olsun
Amin canım ben rüya gördüm ya ondan etkilendim yoksa her ikisi de olsa aynı.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Biraz geç oldu ama beni de ekler mısınız?
27
12 ekim sat
18.07.2020
Cinsiyet belli degil
Ilk çocuk
Kocaeli
80

Amin insallah heppimizin sütleri bol bol gelsin mama vermek zorunda kalmiyalim.

Banada bu sefer kasık ağrısı için doktorum magnezyum verdi şuan gerçekten baya rahatlattı alın muhakkak.

Merhaba sevgili temmuz anneleri inş bende temmuz annesiyim daha çok erken ama Doktorumuz kıza benziyor dedi inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…