2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim doktor risk görmüyor, onu da kullandırmıyor normal zamanlarda. Sadece kanama olunca yazıyorlar. Ben onu epey bi kullanayım ya. Böyle olmuyor. Bide baş döndürmese...

Ben dun ilk defa alttan aldim, sonra 1 saat sonra wc ye gittim. Akti gitti gibi geldi bana. Ama doktora gore alttan almak daha faydali. Bilemedim.

Oo canım doktorlara artık normal olmuş oyuzden düşünmüolarki benım her kaybımda öyleydı pat die kalbi durmuş tamam.Ama senin başlardada kanamn olmuşya bunlar normaldır yani senın gebelğn böyle gececek demkki

Doktormu bırak demişti ilacı.

Çok geçmiş olsun, bir şey olmayacaktır inşallah duanı eksik etme. Devletteki doktorlar bir daha gelmeyelim diye bilerek yapıyorlar herhalde amaçlarına da ulaşıyorlar zaten gitmiyoruz Arayıp şikayet edeceksin aslında yumuşak üslubun sadece hastadan doktora değil doktordan hastaya da olması gerektiğini bi öğrensinler

Ne zaman acile gitsem aynı kadın karşıma çıkıyor nedense. Gitmicem aslında ama kalbi atıyor mu diye mecbur gidiyorum. Hep de akşam saati oluyor bu kanamalarım aksine. Kadını görür görmez içimde yine mi sen dedim ya sanki her gece nöbetine de bunu yazıyorlar. Çok sert ve kesin konuşuyor. Genç zaten, belki de 30 yaşında yoktur bile...

Sanırım böyle geçecek. Böyle sağlıklı geçeceğini bilsem olsun sorun değil ama korkuyorum her defasında kalbi mi durdu da kanıyor diye...

Bana suda eriyen versiyonunu yazdı hap olanı bilmiyordum

Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı
Aynen bende hiç kanamam olmadığı halde önceki düşükten dolayı günde 3 kez kullanıyorum ve doktorum bırakalım dedi son gittiğimde hayır devam etmek istiyorum bebeğe zararı yoksa dedim.Hiçbir zararı olmadığını 34.haftaya kadar kullanabileceğimi söyledi.Allah izin verirse müsade edilen süreye kadar kullanmaya devam edicem faydası var zararı yok çünkü.

Benim doktor risk görmüyor, onu da kullandırmıyor normal zamanlarda. Sadece kanama olunca yazıyorlar. Ben onu epey bi kullanayım ya. Böyle olmuyor. Bide baş döndürmese...
Canım ben hep fitil olarak aldım hiç bir yan etki yaşamadım sen kanamam kesilince fitil olarak al bence.

Kadın kadına da bunu yapıyorsa zaten

Bazi doktorlar çok acımasız bence içinizi ferah tutun vücudun verdiği bir tepkiden de kanama olmuş olabilir hamileliğinde regl gibi kanamalarla geçiren o yüzden uzun süre hamileliğini fark etmeyenler bile var ama doktorun neden odaya eşi almadigini anlamadım

Bende ondanda vardı portakallı arada çok sancım olunca alıyordum.Ama bu bana daha tesirli geldi sende bir dene canım baktın iyisin devam edersin yoksa hap versiyonunu istersin.
Tamam canim alıp almama konusunda kararsızım doktorun yazdığı vitaminleri kan ilaçlarını bile aldım evde duruyo öyle hayatım boyunca ilaç içmek bana zor gelmistir başlasam iyi olur onlara da sen demesen alma konusunda kararsızdim ama şimdi kesinlikle deniycem teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…