2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar ben kasiniyorum ya kasinmaya baslayan var mi? İnternette arastirdim gebelik kolestazi felan yaziyo bu da riskliymis korktum insallah sebebi o degildir elim ayagim disinda her yer kasiniyo. Cuma gunu aklima gelmedi keske dr sorsaydim biran once gidip karacigerime baktirmak istiyorum ya ((

Hiç aklıma gelmezdi valla magnezyumun ağrı keseceği deniycem hemen ilacı alip
Hemen başlayın doktora dua edersiniz hap şeklinde verdi bana suda eritilenler bunun kadar etkili değil.İlacın açıklamasında yazanları bir okusanız inanılmaz faydaları var hamilelikte.mogosit benimkinin adı.size ne yazdı

Uykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Akşam öyle otururken durduk yere bi şey geldi benden. Bide tuvalete gittim ki kıpkırmızı kan.
Hemen doktorumu aradım, hastanede nöbetçi doktor yok, hemen devlete git dedi.
Devlete gittim, muayene etti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor, rahim ağzına da baktım rahme inmemiş, gelişimi haftası ile de uyumlu ama büyük ihtimal düşer demez mi
Çok kötü oldum kızlar...
Sabah akşam progestan ve tek iğne verdi. Hemen vurdur iğneyi dedi. Oldum iğneyi. Şuanda çok şükür çok azaldı kanamam.
Pazartesi doktoruma muayeneye gidicem. Diken üstündeyim. Çok korkuyorum. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum

Canı
Canım sen progestanı bırakmısmıydın zaten kanaman vardı hatirladigim kadariyla daha öncede.Çok geçmiş olsun yat dinlen hep doktora aldirma ne kanamalılar var sapasağlam aliyorlar bebeklerini kucaklarına.Rabbim yeterki ol desin.

Çok geçmiş olsun.bu doktorlar ne kadar duyarsızlaşmış ya allah onlara merhamet versin.Stres en kötü şey iyice strese sokmuşlar.sen ayaklarının altına yastık koy devamlı uzan canım.Belli ki sana ayakta durmak yaramıyor.inşallah bir sıkıntı olmaz.

Canım çok geçmiş olsun hiç korkma 11.haftada benim yakın bi arkadaşımın da kanaması olmuştu .doktor arkadaşım panik olmasın diye eşine demis herşeye hazırlıklı olun diye .sonuç şuan kucağında 3 aylık oldu.demem o ki çok haklısın korkmakta ama gerçekten çok yaşanıyor bu durumlar malesef ve genelde de hiç biseycik olmuyor.icini ferah tut.o doktora bu daha gitme bu nasıl bir dusuncesizlik pat diye bir anne adayına öyle cümle kurulur mu.

Devletteki doktorlar böyle maalesef. Bide odaya eşimi de almadı, tek başına pat diye söylüyorlar en kötü haberleri. Nice kanamalılar varmış sağlıkla doğum yapan, burada konularda okudum. Bu doktor hiç görmemiş mi anlamadım. Çok net konuştu.

Oyleyse benimki de erkek.

Cok gecmis olsun, icini ferah tut lutfen

Dün misafirlikteydim, orada ayakta fazla kaldım. Araç kullandım gidip gelirken de. Zaten bi tane de oğlum var, onu istiyor bunu istiyor.
Bu hamileliğim pamuk ipliğine bağlı sanki. Hayır kontrollere gidiyorum, riskli gebelik de denmiyor. İstirahat da yazılmıyor. Bebek aşağıda değil çünkü. Olması gereken yerde. Ben napıcam bilmiyorum.

Evet canım 6. Hafta mıydı neydi kanamam olmuştu. Progestan vermişti. 1 hafta anca kullandım bıraktım. Kanamam kahverengiye dönerek kesilmişti. Sonrasında da sadece kahverengi geldi arada 9. Haftada falan. O zaman hiç ilaç almadım. 13 biterken de kıpkırmızı geldi. Bu en kırmızısı.
Alttan baktı, üstten baktı. Bunlar yetmedi kadına bide çatala aldı tekrar bi aparatla alttan baktı. Bu kadar kurcalanması da canımı sıkıyor.

Bu yuzden cift doktorla devam edecegim bir sure.

Belki polip var diyedir, bende de bakmisti cataldan. Bana oyle demisti doktor.

Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı

Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı
Benim doktor risk görmüyor, onu da kullandırmıyor normal zamanlarda. Sadece kanama olunca yazıyorlar. Ben onu epey bi kullanayım ya. Böyle olmuyor. Bide baş döndürmese...

Camasir suyu gibi mi kokuodu sivi

Öylede denir mi ya sen kendine dikkat et canım bak kanamamanda azalmış hiç birşey olmaz Allahın izniyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…