Hemen başlayın doktora dua edersiniz hap şeklinde verdi bana suda eritilenler bunun kadar etkili değil.İlacın açıklamasında yazanları bir okusanız inanılmaz faydaları var hamilelikte.mogosit benimkinin adı.size ne yazdıHiç aklıma gelmezdi valla magnezyumun ağrı keseceği deniycem hemen ilacı alip
Canım sen progestanı bırakmısmıydın zaten kanaman vardı hatirladigim kadariyla daha öncede.Çok geçmiş olsun yat dinlen hep doktora aldirma ne kanamalılar var sapasağlam aliyorlar bebeklerini kucaklarına.Rabbim yeterki ol desin.Uykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Akşam öyle otururken durduk yere bi şey geldi benden. Bide tuvalete gittim ki kıpkırmızı kan.
Hemen doktorumu aradım, hastanede nöbetçi doktor yok, hemen devlete git dedi.
Devlete gittim, muayene etti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor, rahim ağzına da baktım rahme inmemiş, gelişimi haftası ile de uyumlu ama büyük ihtimal düşer demez mi
Çok kötü oldum kızlar...
Sabah akşam progestan ve tek iğne verdi. Hemen vurdur iğneyi dedi. Oldum iğneyi. Şuanda çok şükür çok azaldı kanamam.
Pazartesi doktoruma muayeneye gidicem. Diken üstündeyim. Çok korkuyorum. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum
Göbek deliğinin alt tarafına baktı canım.kasıkla göbeğin tam orta noktası.Ultrasyonu karnınn neresıne koydu tam dıkkat ettnmi bebiş nereye çıkmış
Çok geçmiş olsun.bu doktorlar ne kadar duyarsızlaşmış ya allah onlara merhamet versin.Stres en kötü şey iyice strese sokmuşlar.sen ayaklarının altına yastık koy devamlı uzan canım.Belli ki sana ayakta durmak yaramıyor.inşallah bir sıkıntı olmaz.Uykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Akşam öyle otururken durduk yere bi şey geldi benden. Bide tuvalete gittim ki kıpkırmızı kan.
Devlete gittim, muayene etti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor, rahim ağzına da baktım rahme inmemiş, gelişimi haftası ile de uyumlu ama büyük ihtimal düşer demez mi
Çok kötü oldum kızlar...
Sabah akşam progestan ve tek iğne verdi. Hemen vurdur iğneyi dedi. Oldum iğneyi. Şuanda çok şükür çok azaldı kanamam.
Pazartesi doktoruma muayeneye gidicem. Diken üstündeyim. Çok korkuyorum. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun hiç korkma 11.haftada benim yakın bi arkadaşımın da kanaması olmuştu .doktor arkadaşım panik olmasın diye eşine demis herşeye hazırlıklı olun diye .sonuç şuan kucağında 3 aylık oldu.demem o ki çok haklısın korkmakta ama gerçekten çok yaşanıyor bu durumlar malesef ve genelde de hiç biseycik olmuyor.icini ferah tut.o doktora bu daha gitme bu nasıl bir dusuncesizlik pat diye bir anne adayına öyle cümle kurulur mu.Uykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Çok kötü oldum kızlar...
Devletteki doktorlar böyle maalesef. Bide odaya eşimi de almadı, tek başına pat diye söylüyorlar en kötü haberleri. Nice kanamalılar varmış sağlıkla doğum yapan, burada konularda okudum. Bu doktor hiç görmemiş mi anlamadım. Çok net konuştu.Canım çok geçmiş olsun hiç korkma 11.haftada benim yakın bi arkadaşımın da kanaması olmuştu .doktor arkadaşım panik olmasın diye eşine demis herşeye hazırlıklı olun diye .sonuç şuan kucağında 3 aylık oldu.demem o ki çok haklısın korkmakta ama gerçekten çok yaşanıyor bu durumlar malesef ve genelde de hiç biseycik olmuyor.icini ferah tut.o doktora bu daha gitme bu nasıl bir dusuncesizlik pat diye bir anne adayına öyle cümle kurulur mu.
Oyleyse benimki de erkek.Benimde hem çin hem rus takviminde kız gösteriyordu ama doktorum % 70 erkek dedi benim içimede erkek doğuyordu baştan beri çünkü belirtiler oğlumla hep aynıydı..miğde bulantisi yok tatlıdan nefret ettim sürekli ekşi tuzlu ve hamur işi canim çekiyor (tansiyon olduğu için yemedim tabiki) yani diyeceğim oki rabbim ne derse o
Cok gecmis olsun, icini ferah tut lutfenDevletteki doktorlar böyle maalesef. Bide odaya eşimi de almadı, tek başına pat diye söylüyorlar en kötü haberleri. Nice kanamalılar varmış sağlıkla doğum yapan, burada konularda okudum. Bu doktor hiç görmemiş mi anlamadım. Çok net konuştu.
Dün misafirlikteydim, orada ayakta fazla kaldım. Araç kullandım gidip gelirken de. Zaten bi tane de oğlum var, onu istiyor bunu istiyor.Çok geçmiş olsun.bu doktorlar ne kadar duyarsızlaşmış ya allah onlara merhamet versin.Stres en kötü şey iyice strese sokmuşlar.sen ayaklarının altına yastık koy devamlı uzan canım.Belli ki sana ayakta durmak yaramıyor.inşallah bir sıkıntı olmaz.
Evet canım 6. Hafta mıydı neydi kanamam olmuştu. Progestan vermişti. 1 hafta anca kullandım bıraktım. Kanamam kahverengiye dönerek kesilmişti. Sonrasında da sadece kahverengi geldi arada 9. Haftada falan. O zaman hiç ilaç almadım. 13 biterken de kıpkırmızı geldi. Bu en kırmızısı.Canı
Canım sen progestanı bırakmısmıydın zaten kanaman vardı hatirladigim kadariyla daha öncede.Çok geçmiş olsun yat dinlen hep doktora aldirma ne kanamalılar var sapasağlam aliyorlar bebeklerini kucaklarına.Rabbim yeterki ol desin.
Bende öğrenmedim ama haziran annelerine girince onlardan da çoğu daha öğrenmemişBenim gibi daha cinsiyetini ogrenemeyen kac kisi var ya hubir ben kaldim herhal deliriciiim meraktan
Bu yuzden cift doktorla devam edecegim bir sure.Ben bir akrabam da gördüm bu olayı bebek doğana kadar erkek dediler bir doğdu kızzz:))) her şey maviydi sonra bütün herşeyi değiştirip pembe almak zorunda kalmışlardıSanırm o yüzden ikisinin de giyebileceği ortak renkleri almak daha mantıklı :)
Belki polip var diyedir, bende de bakmisti cataldan. Bana oyle demisti doktor.Evet canım 6. Hafta mıydı neydi kanamam olmuştu. Progestan vermişti. 1 hafta anca kullandım bıraktım. Kanamam kahverengiye dönerek kesilmişti. Sonrasında da sadece kahverengi geldi arada 9. Haftada falan. O zaman hiç ilaç almadım. 13 biterken de kıpkırmızı geldi. Bu en kırmızısı.
Alttan baktı, üstten baktı. Bunlar yetmedi kadına bide çatala aldı tekrar bi aparatla alttan baktı. Bu kadar kurcalanması da canımı sıkıyor.
Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadıEvet canım 6. Hafta mıydı neydi kanamam olmuştu. Progestan vermişti. 1 hafta anca kullandım bıraktım. Kanamam kahverengiye dönerek kesilmişti. Sonrasında da sadece kahverengi geldi arada 9. Haftada falan. O zaman hiç ilaç almadım. 13 biterken de kıpkırmızı geldi. Bu en kırmızısı.
Alttan baktı, üstten baktı. Bunlar yetmedi kadına bide çatala aldı tekrar bi aparatla alttan baktı. Bu kadar kurcalanması da canımı sıkıyor.
Polip de bulamadı herhalde. Olsa söylerdi sanırım. Sebebi bu diye. Bi sebep de söylemedi. Ağzında sadece kürtaj olursun, düşük yaparsın.Belki polip var diyedir, bende de bakmisti cataldan. Bana oyle demisti doktor.
Benim doktor risk görmüyor, onu da kullandırmıyor normal zamanlarda. Sadece kanama olunca yazıyorlar. Ben onu epey bi kullanayım ya. Böyle olmuyor. Bide baş döndürmese...Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı
Camasir suyu gibi mi kokuodu siviMalesef bazı gebeliklerde çok nadir olmakla birlikte amniyon sivisindan kaçak olabiliyomus sızıntı şeklinde birden hepsi bosalmiyo tabi ama sızıntı olabilirmiş doktorumla telefonda konuştuğumda bu ihtimal de olabilir düşük yapiyo da olabilirsin muayene ol sıvı durumuna bakılsın dedi gebelikte ihtimaller çok ince çizgi malesef her normal gibi gorunen durum kötü bu durum da olabilir Allah korusun tabi tedbirli olmakta fayda var benim ilk çocuğum hiç bir tecrübem yok belki ondan fazla korkuyorum ama benim doktorum ki çok relaxdir adam o bile bu ihtimaller den bahsettiyse koşa koşa hastaneye gitmem normalAllah yaşatmasın kötü durumları bu haftalarda kadar geldik iyi düşünelim tabi
Öylede denir mi ya sen kendine dikkat et canım bak kanamamanda azalmış hiç birşey olmaz Allahın izniyle .Uykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Çok kötü oldum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?