Canım öncelikle çok geçmiş olsun devlet hastanelerının aciline cidden gidilmez hicbirşeyden anlamayan doktorları koyuyorlar. Ben ılk hcg baktırdıgımda 400 cıktı bana donup doktor dedıkı gebelık var dıyemem nasıl yanı ya oldum ben bıle bılırken gebelık var dıyemem dedı. O zaman benım esımı almıslardı acılde ama normal polklınıkte almıyorlar maalesefBu konuyu sağlık bakanlığı ile konuşucam. Yönetmelik mi böyle yoksa bu hastanenin kendi koyduğu bi kural mı bu diye.
Ben hamileligimi öğrendiğimden beri kadın doktorlara gidiyodum eşim biraz öyle istediğinden açıkçası ben bazı konularda kadınların kadına daha zulmettigine inanıyorum kaç tane doktora gittim kadın bende eşim de istemedik bir tanesi ünlüydü güya çok rahatsızım bulantidan ayağa kalkamiyodum iş yerim rapor getir gelme dedi kadına anlattım durumu calisamadigimi bana hamilelik normal bir surec öyle ya da böyle gecireceksin dedi istirahat veremem dedi o kadar kötüydum ki o an eşime bu kadıa bu kadar yüksek muayene parasi vermem bir daha dedim ve şans eseri doktorumu buldum evime yakın diye gittiğim hastaneden o hastanedeki kadın doktor da nasıl desem ilk gebelik sonucta bir bilgi istiyor insan kafasındaki soruları sormak istiyor sürat aşıp kalkın demeye getirmişti o yüzden geri kalan erkek hocaya gittik ve iyi ki dedim bu bahsettiğim hep ozellerdi belki devlet olsa yoğunluktan derseniz ama ciddi paralar isteyen özel hastaneler bide şu an ki doktorum dünya iyisi ve doğumda ondan başkasına güvenemem eşim hastaneyi sevmediği değiştirsek mi dediği halde o da doktoru çok begendiginden bişey demiyo bazi kadınlar neden kadınlara zulmeder anlamiyorum kuaför anilarimda da benzer hikayeler var
Sizin söylediklerinizi söyleyecektim ben de ama biri gelip savunma yapacak sonra tartışma falan amaaan dedimBence erkek kadın doğumcular daha iyi aslında...
Aynen canım banada doktorum 5.haftada başlattı 13.haftaya kadar kullandırıyorum dedi kanama olsada olmasada ben hala kullanıyorum riskliler bence hiç bırakmasınCanım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı
Kesinlikle benimde erkek ve memnunum şuanKesinlikle erkek doktor her zaman daha iyi
Evet ben riskli gruptayım baya bi kullancam daha.Aynen canım banada doktorum 5.haftada başlattı 13.haftaya kadar kullandırıyorum dedi kanama olsada olmasada ben hala kullanıyorum riskliler bence hiç bırakmasın
Eşler biraz kıskanç yaklasiyo duruma onlar da gördükçe hak veriyor ben en baştan beri erkek doktora gidelim dediğimde sanki hakaret etmişim gibi yok ne kadar meraklisin da falan da demişti sonra susup kadın doktorlara gittik ama şimdi kendi gözleriyle gördü şimdiki doktorumuz dışında birine de kendi guvenmiyo işini iyi yapan vicdanlı kadın doktorlarımızı tenzih ederim ama yaşadıklarımiz tecrubelerimiz bunlar ve burda da tecrübeleri paylaşıyoruzSizin söylediklerinizi söyleyecektim ben de ama biri gelip savunma yapacak sonra tartışma falan amaaan dedimEvet öyle hayatım boyunca gördüğüm tatlı, işini iyi yapan kadın doktor sayısı 3'tür. Ben de haz etmem ve uzak dururum mümkün olduğu kadar. Eşim kıskanç biridir onu ikna edene kadar akla karayı seçtim erkek doktora muayene olma konusunda yoksa beni devletteki kadın doktora götürecekti Sevmiyorum Allah da düşürmesin ellerine diyorum
Aynen canım bencedeEvet ben riskli gruptayım baya bi kullancam daha.
Bence en iyisini yapmışsın. Onlar işinde daha da iyi bence...Sizin söylediklerinizi söyleyecektim ben de ama biri gelip savunma yapacak sonra tartışma falan amaaan dedimEvet öyle hayatım boyunca gördüğüm tatlı, işini iyi yapan kadın doktor sayısı 3'tür. Ben de haz etmem ve uzak dururum mümkün olduğu kadar. Eşim kıskanç biridir onu ikna edene kadar akla karayı seçtim erkek doktora muayene olma konusunda yoksa beni devletteki kadın doktora götürecekti Sevmiyorum Allah da düşürmesin ellerine diyorum
Çok geçmiş olsun cnm. Üzme canını inşallah sağlıkla doğumunu da görürsün.Evet ya kanamalı geçiren ve sağlıklı doğum yapan çokmuş. Hiç bilmezdim.
Rabbim bizi acımasız insanlardan uzak etsin.
Hcg 400 çıkıyor, hamilesin diyemem diyor. Ne biçim doktor o yahu.Canım öncelikle çok geçmiş olsun devlet hastanelerının aciline cidden gidilmez hicbirşeyden anlamayan doktorları koyuyorlar. Ben ılk hcg baktırdıgımda 400 cıktı bana donup doktor dedıkı gebelık var dıyemem nasıl yanı ya oldum ben bıle bılırken gebelık var dıyemem dedı. O zaman benım esımı almıslardı acılde ama normal polklınıkte almıyorlar maalesef
İnşallah ben de sağlıkla doğururum.Çok geçmiş olsun cnm. Üzme canını inşallah sağlıkla doğumunu da görürsün.
Ben de genelde aşırı değil ama kanamalarla lekelenmelerle geçirmiştim ilk gebeliğimi.
Kadın doktorlar çok asabi oluyorlar evde yasadıkları sorunları gelip hastalardan çıkarıyorlar ben o yuzden hangi bölüme gidersem gideyim hep erkek doktor seçiyorum daha anlayışlılar ve sabırlılar bence eşler buna karısmamalı bebek ve bizim sağlığımızdan önemli değil hiçbirşey. Doktorlar bize o gözle bakmıyor sonucta tıp bu bu kafadan uzaklaşmak lazım artık yanlıs bir doktorla ilerlemekten iyidirEşler biraz kıskanç yaklasiyo duruma onlar da gördükçe hak veriyor ben en baştan beri erkek doktora gidelim dediğimde sanki hakaret etmişim gibi yok ne kadar meraklisin da falan da demişti sonra susup kadın doktorlara gittik ama şimdi kendi gözleriyle gördü şimdiki doktorumuz dışında birine de kendi guvenmiyo işini iyi yapan vicdanlı kadın doktorlarımızı tenzih ederim ama yaşadıklarımiz tecrubelerimiz bunlar ve burda da tecrübeleri paylaşıyoruz
Aynen öyle dedii ınsanın aklını karıştırmakta can sıkmakta üstlerine yok demem o ki hersey yolunda dıyıp sonra bebek düşer dıyemezsın yanı sen hıc canını sıkma hersey yolundaysa bu ufak bır sıkıntı sadece hiç üzülme bu gibi durumlarda baska doktorlarada gorunmekte fayda varHcg 400 çıkıyor, hamilesin diyemem diyor. Ne biçim doktor o yahu.
Cok gecmis olsun bazi drlar cok merhametsiz oluyor gercekten siz ona denk gelmissiniz. Benim ablamda da her hareketinde kanlar bosaliyordu ha dustu ha dusecek derken suan 1 yasinda. Oyle deyip istirahat yazmamasi ayri bir abes. Bol bol dinlenmeye calis. Cocuk varken zor ama esin veya ailenden yardim iste canim su zamanlarinda destek olsunlar. Tekrardan gecmis olsun.Dün misafirlikteydim, orada ayakta fazla kaldım. Araç kullandım gidip gelirken de. Zaten bi tane de oğlum var, onu istiyor bunu istiyor.
Bu hamileliğim pamuk ipliğine bağlı sanki. Hayır kontrollere gidiyorum, riskli gebelik de denmiyor. İstirahat da yazılmıyor. Bebek aşağıda değil çünkü. Olması gereken yerde. Ben napıcam bilmiyorum.
Ben varımm ama doktor karaciğerden bahsetmedi ya nemlendirici kullan bol su iç çatlama belirtisi dediKizlar ben kasiniyorum ya kasinmaya baslayan var mi? İnternette arastirdim gebelik kolestazi felan yaziyo bu da riskliymis korktum insallah sebebi o degildirelim ayagim disinda her yer kasiniyo. Cuma gunu aklima gelmedi keske dr sorsaydim biran once gidip karacigerime baktirmak istiyorum ya ((
Erkekler ama herşeye karisiyolarKadın doktorlar çok asabi oluyorlar evde yasadıkları sorunları gelip hastalardan çıkarıyorlar ben o yuzden hangi bölüme gidersem gideyim hep erkek doktor seçiyorum daha anlayışlılar ve sabırlılar bence eşler buna karısmamalı bebek ve bizim sağlığımızdan önemli değil hiçbirşey. Doktorlar bize o gözle bakmıyor sonucta tıp bu bu kafadan uzaklaşmak lazım artık yanlıs bir doktorla ilerlemekten iyidir
Geçmiş olsun canım haberdat et mutlaka sonucuKizlar kasinti icin acile geldim karaciger enzimleri icin kan aldilar simdi serum takildi bekliyirum insallah enzimlerim normaldir. Yukselirse her hafta kontrol icin kan vermek zorundayim. Cunku cok tehlikeliymis bebek icin Allah korusun olumle bile sonuclaniyormus. Simdi hem serumu hemde kan sonucumu bekliyorum . Dua edin nolur
Canım çok geçmiş olsun inşallah olumsuz bir sonum çıkmaz dualarım seninleKizlar kasinti icin acile geldim karaciger enzimleri icin kan aldilar simdi serum takildi bekliyirum insallah enzimlerim normaldir. Yukselirse her hafta kontrol icin kan vermek zorundayim. Cunku cok tehlikeliymis bebek icin Allah korusun olumle bile sonuclaniyormus. Simdi hem serumu hemde kan sonucumu bekliyorum . Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?