2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu konuyu sağlık bakanlığı ile konuşucam. Yönetmelik mi böyle yoksa bu hastanenin kendi koyduğu bi kural mı bu diye.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun devlet hastanelerının aciline cidden gidilmez hicbirşeyden anlamayan doktorları koyuyorlar. Ben ılk hcg baktırdıgımda 400 cıktı bana donup doktor dedıkı gebelık var dıyemem nasıl yanı ya oldum ben bıle bılırken gebelık var dıyemem dedı. O zaman benım esımı almıslardı acılde ama normal polklınıkte almıyorlar maalesef

Bence erkek kadın doğumcular daha iyi aslında...
Sizin söylediklerinizi söyleyecektim ben de ama biri gelip savunma yapacak sonra tartışma falan amaaan dedim Evet öyle hayatım boyunca gördüğüm tatlı, işini iyi yapan kadın doktor sayısı 3'tür. Ben de haz etmem ve uzak dururum mümkün olduğu kadar. Eşim kıskanç biridir onu ikna edene kadar akla karayı seçtim erkek doktora muayene olma konusunda yoksa beni devletteki kadın doktora götürecekti Sevmiyorum Allah da düşürmesin ellerine diyorum

Canım progestan kullanmaya devam et kezilse bile.bak benim hiç kanamam olmadı çünkü daha 4 haftalıkken başlattı doktorum hala da bıraktırmadı
Aynen canım banada doktorum 5.haftada başlattı 13.haftaya kadar kullandırıyorum dedi kanama olsada olmasada ben hala kullanıyorum riskliler bence hiç bırakmasın

Aynen canım banada doktorum 5.haftada başlattı 13.haftaya kadar kullandırıyorum dedi kanama olsada olmasada ben hala kullanıyorum riskliler bence hiç bırakmasın
Evet ben riskli gruptayım baya bi kullancam daha.

Eşler biraz kıskanç yaklasiyo duruma onlar da gördükçe hak veriyor ben en baştan beri erkek doktora gidelim dediğimde sanki hakaret etmişim gibi yok ne kadar meraklisin da falan da demişti sonra susup kadın doktorlara gittik ama şimdi kendi gözleriyle gördü şimdiki doktorumuz dışında birine de kendi guvenmiyo işini iyi yapan vicdanlı kadın doktorlarımızı tenzih ederim ama yaşadıklarımiz tecrubelerimiz bunlar ve burda da tecrübeleri paylaşıyoruz

Bence en iyisini yapmışsın. Onlar işinde daha da iyi bence...

Evet ya kanamalı geçiren ve sağlıklı doğum yapan çokmuş. Hiç bilmezdim.
Rabbim bizi acımasız insanlardan uzak etsin.
Çok geçmiş olsun cnm. Üzme canını inşallah sağlıkla doğumunu da görürsün.
Ben de genelde aşırı değil ama kanamalarla lekelenmelerle geçirmiştim ilk gebeliğimi.

Hcg 400 çıkıyor, hamilesin diyemem diyor. Ne biçim doktor o yahu.

Kadın doktorlar çok asabi oluyorlar evde yasadıkları sorunları gelip hastalardan çıkarıyorlar ben o yuzden hangi bölüme gidersem gideyim hep erkek doktor seçiyorum daha anlayışlılar ve sabırlılar bence eşler buna karısmamalı bebek ve bizim sağlığımızdan önemli değil hiçbirşey. Doktorlar bize o gözle bakmıyor sonucta tıp bu bu kafadan uzaklaşmak lazım artık yanlıs bir doktorla ilerlemekten iyidir

Ben de erkek doktordan çok memnunum. Bir kadın doktorun saçma görüşü yüzünden endişelenip doğumumu erkene almak zorunda kalmıştık ilk gebeliğimde.

Hcg 400 çıkıyor, hamilesin diyemem diyor. Ne biçim doktor o yahu.
Aynen öyle dedii ınsanın aklını karıştırmakta can sıkmakta üstlerine yok demem o ki hersey yolunda dıyıp sonra bebek düşer dıyemezsın yanı sen hıc canını sıkma hersey yolundaysa bu ufak bır sıkıntı sadece hiç üzülme bu gibi durumlarda baska doktorlarada gorunmekte fayda var

Cok gecmis olsun bazi drlar cok merhametsiz oluyor gercekten siz ona denk gelmissiniz. Benim ablamda da her hareketinde kanlar bosaliyordu ha dustu ha dusecek derken suan 1 yasinda. Oyle deyip istirahat yazmamasi ayri bir abes. Bol bol dinlenmeye calis. Cocuk varken zor ama esin veya ailenden yardim iste canim su zamanlarinda destek olsunlar. Tekrardan gecmis olsun.

Kizlar kasinti icin acile geldim karaciger enzimleri icin kan aldilar simdi serum takildi bekliyirum insallah enzimlerim normaldir. Yukselirse her hafta kontrol icin kan vermek zorundayim. Cunku cok tehlikeliymis bebek icin Allah korusun olumle bile sonuclaniyormus. Simdi hem serumu hemde kan sonucumu bekliyorum . Dua edin nolur

Ben varımm ama doktor karaciğerden bahsetmedi ya nemlendirici kullan bol su iç çatlama belirtisi dedi

Erkekler ama herşeye karisiyolar ah escagizim hep sözüme geliyo da beni biktirdiktan sonra herkesin içine sinen doktor lazım doğumda guvenebilecegi biri olmalı kendi doktorunuz girerse ekstra ücret alıyorlar hastanede ama kendi doktorun yanında olmuş oluyo esin bile doğuma o an girebilecegi meçhul bari doktor güvendiğim biri olsun bu arada hastanede ilk sorduğum soru eşim doğuma girebiliyo mu oldu bazı hastaneler karşı sonucta

Geçmiş olsun canım haberdat et mutlaka sonucu

Canım çok geçmiş olsun inşallah olumsuz bir sonum çıkmaz dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…