2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynı aynı Böyle böyle aşacağız

Bu konuda galiba size çok katılmıyorum kızlar .cinsiyet ne olursa olsun için de biraz merhamet olan,mesleğini seven doktorlar var. Ben doktorumu bulurken o kadar çok araştırdım ki kadın doktorlar içinde erkek doktorlar içinde cok kotu yprumlar okudum. Suan doktorum bi bayan her konuda o kadar yanımda ki Allah razı olsun . Rabbim hepimizi ilk olarak içinde merhamet olan güzel yürekli insanlarla karşılaştırsin.

Korkma canım hiç aklına kötü bir şey getirme. Ben 8. Haftada yaşadım daha minikti hatta çok şükür ikiside sağlıklıydı. Bir hafta sonra kontrole gidince doktorum ben etkiler gelişimini belki diye düşündüm ama tam tersi daha iyiler dedi. Senin miniğin de inşallah etkilenmeyecek. Kendini yorma ayak altına yastık al sürekli yat iki gün yataktan çıkmadım ben. Rabbim korusun onu

Ben varımm ama doktor karaciğerden bahsetmedi ya nemlendirici kullan bol su iç çatlama belirtisi dedi
Sanırım onun kaşıntısı bütün vicudunda var. Sizde sadece karın bölgesindeyse o yüzden çatlama belirtisi demiştir.

[/QUOTE]
Ben varımm ama doktor karaciğerden bahsetmedi ya nemlendirici kullan bol su iç çatlama belirtisi dedi
[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım haberdat et mutlaka sonucu
Canım çok geçmiş olsun inşallah olumsuz bir sonum çıkmaz dualarım seninle

Tesekkur ederim kizlar kan sonucum elhamdulillah temiz cikti dr cildiyeye gelmemi soyledi yarin cildiyeye gidecegim insallah.

Amin canım Rabbim hepsini korusun. Allah razı olsun hepinizden. Rahatlattınız beni :))

Acilde rapor yazmıyorlarmış. Ben bunları bi sağlık bakanlığına sorucam.

İnsallah hiiç bi problem olmaz

Stres yapmamaya çalış her şey yolunda gitsin inşallah

Sanırım böyle geçecek. Böyle sağlıklı geçeceğini bilsem olsun sorun değil ama korkuyorum her defasında kalbi mi durdu da kanıyor diye...
Seni çok iyi anlıorum canım benımkıler kanama olmadan öldğü için bende heran aklıma gtrıom acaba yasıomu öldümü die çok zor bi durum gercekten

Tabiki alıyorlar.ben kalp durmasından dolayı kürtaj oldum kadın ben başka bir doktora gidip kürtaj olmayım diye kendi randevusunu erteleyip benim hemen yatışımı yaptı.1500lira verdim.
Allah Allah ozaman ondan kurtaja hevslı doktrlar devlette alıomu cünki hiç ilk de kurtaj demıolar ilaçla düşüreceksin diolar içinde parça kalrsa kurtaj dıolar çok şükürki hiç parça kalmıo kürtajın rısklerıde varmıs hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…