Aynı aynıEşler biraz kıskanç yaklasiyo duruma onlar da gördükçe hak veriyor ben en baştan beri erkek doktora gidelim dediğimde sanki hakaret etmişim gibi yok ne kadar meraklisin da falan da demişti sonra susup kadın doktorlara gittik ama şimdi kendi gözleriyle gördü şimdiki doktorumuz dışında birine de kendi guvenmiyo işini iyi yapan vicdanlı kadın doktorlarımızı tenzih ederim ama yaşadıklarımiz tecrubelerimiz bunlar ve burda da tecrübeleri paylaşıyoruz
Benim doktorum da erkek zaten bu alanda adı duyulmuş tüm iyi doktorlar erkek en azından benim bulunduğum yerde öyleKesinlikle benimde erkek ve memnunum şuan
3 tane canım.Doktora söylicem en azından 20 haftaya kadar kullanayım diye. Bakıyım ne dicek. Sen kaç tane alıyorsun günde
Korkma canım hiç aklına kötü bir şey getirme. Ben 8. Haftada yaşadım daha minikti hatta çok şükür ikiside sağlıklıydı. Bir hafta sonra kontrole gidince doktorum ben etkiler gelişimini belki diye düşündüm ama tam tersi daha iyiler dedi. Senin miniğin de inşallah etkilenmeyecek. Kendini yorma ayak altına yastık al sürekli yat iki gün yataktan çıkmadım ben. Rabbim korusun onuUykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Akşam öyle otururken durduk yere bi şey geldi benden. Bide tuvalete gittim ki kıpkırmızı kan.
Hemen doktorumu aradım, hastanede nöbetçi doktor yok, hemen devlete git dedi.
Devlete gittim, muayene etti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor, rahim ağzına da baktım rahme inmemiş, gelişimi haftası ile de uyumlu ama büyük ihtimal düşer demez mi
Çok kötü oldum kızlar...
Sabah akşam progestan ve tek iğne verdi. Hemen vurdur iğneyi dedi. Oldum iğneyi. Şuanda çok şükür çok azaldı kanamam.
Pazartesi doktoruma muayeneye gidicem. Diken üstündeyim. Çok korkuyorum. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum
Sanırım onun kaşıntısı bütün vicudunda var. Sizde sadece karın bölgesindeyse o yüzden çatlama belirtisi demiştir.Ben varımm ama doktor karaciğerden bahsetmedi ya nemlendirici kullan bol su iç çatlama belirtisi dedi
Geçmiş olsun canım haberdat et mutlaka sonucu
Canım çok geçmiş olsun inşallah olumsuz bir sonum çıkmaz dualarım seninle
Ben deeBenim gibi daha cinsiyetini ogrenemeyen kac kisi var ya hubir ben kaldim herhal deliriciiim meraktan
Amin canım Rabbim hepsini korusun. Allah razı olsun hepinizden. Rahatlattınız beni :))Korkma canım hiç aklına kötü bir şey getirme. Ben 8. Haftada yaşadım daha minikti hatta çok şükür ikiside sağlıklıydı. Bir hafta sonra kontrole gidince doktorum ben etkiler gelişimini belki diye düşündüm ama tam tersi daha iyiler dedi. Senin miniğin de inşallah etkilenmeyecek. Kendini yorma ayak altına yastık al sürekli yat iki gün yataktan çıkmadım ben. Rabbim korusun onu
Acilde rapor yazmıyorlarmış. Ben bunları bi sağlık bakanlığına sorucam.Cok gecmis olsun bazi drlar cok merhametsiz oluyor gercekten siz ona denk gelmissiniz. Benim ablamda da her hareketinde kanlar bosaliyordu ha dustu ha dusecek derken suan 1 yasinda. Oyle deyip istirahat yazmamasi ayri bir abes. Bol bol dinlenmeye calis. Cocuk varken zor ama esin veya ailenden yardim iste canim su zamanlarinda destek olsunlar. Tekrardan gecmis olsun.
BeeenBenim gibi daha cinsiyetini ogrenemeyen kac kisi var ya hubir ben kaldim herhal deliriciiim meraktan
Ben de . İnseAllah Ocak 15i gideceğim 13hftam dolmuş olacak bakalimBen dee
Ben de ocak 15te gideceğimBen de . İnseAllah Ocak 15i gideceğim 13hftam dolmuş olacak bakalim
Gosterecek mi
İnseAllah :)Ben de ocak 15te gideceğiminşallah hayırlı haber alırız
İnsallah hiiç bi problem olmazKizlar kasinti icin acile geldim karaciger enzimleri icin kan aldilar simdi serum takildi bekliyirum insallah enzimlerim normaldir. Yukselirse her hafta kontrol icin kan vermek zorundayim. Cunku cok tehlikeliymis bebek icin Allah korusun olumle bile sonuclaniyormus. Simdi hem serumu hemde kan sonucumu bekliyorum . Dua edin nolur
Stres yapmamaya çalış her şey yolunda gitsin inşallahUykularım kaçtı, sürekli ilgili konuları okuyorum.
Akşam öyle otururken durduk yere bi şey geldi benden. Bide tuvalete gittim ki kıpkırmızı kan.
Hemen doktorumu aradım, hastanede nöbetçi doktor yok, hemen devlete git dedi.
Devlete gittim, muayene etti. Bebeğin kalp atışı devam ediyor, rahim ağzına da baktım rahme inmemiş, gelişimi haftası ile de uyumlu ama büyük ihtimal düşer demez mi
Çok kötü oldum kızlar...
Sabah akşam progestan ve tek iğne verdi. Hemen vurdur iğneyi dedi. Oldum iğneyi. Şuanda çok şükür çok azaldı kanamam.
Pazartesi doktoruma muayeneye gidicem. Diken üstündeyim. Çok korkuyorum. Kötü bir şey duymaktan çok korkuyorum
Aynen canım doğru vallaBenim doktorum da erkek zaten bu alanda adı duyulmuş tüm iyi doktorlar erkek en azından benim bulunduğum yerde öyle
Seni çok iyi anlıorum canım benımkıler kanama olmadan öldğü için bende heran aklıma gtrıom acaba yasıomu öldümü die çok zor bi durum gercektenSanırım böyle geçecek. Böyle sağlıklı geçeceğini bilsem olsun sorun değil ama korkuyorum her defasında kalbi mi durdu da kanıyor diye...
Mide bulantılı koku hassasiyetli :/ ama onun dışında iyiyim gibi. Sizin nasıl?
Allah Allah ozaman ondan kurtaja hevslı doktrlar devlette alıomu cünki hiç ilk de kurtaj demıolar ilaçla düşüreceksin diolar içinde parça kalrsa kurtaj dıolar çok şükürki hiç parça kalmıo kürtajın rısklerıde varmıs hattaTabiki alıyorlar.ben kalp durmasından dolayı kürtaj oldum kadın ben başka bir doktora gidip kürtaj olmayım diye kendi randevusunu erteleyip benim hemen yatışımı yaptı.1500lira verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?