2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İnsallah hiiç bi problem olmaz
Kan temiz cikti canim cok sukur. Yarin cildiyeye gidecegim bakalim. Kasinti deyip gecmeyin muhakkak karaciger enzimlerine baktirin. Allah korusun bebekler icin cok riskliymis.

Çok geçmiş olsun canim inşallah bu durumda geçer stres yapma olumlu düşün dualarım senle ve bebeginle

Canım onu diğer ihtimalleri füşünerek demiştir mesela dış gebelık olabılır boş gebelık olabılır genelde bebegı görmeden tam hamıle gozuyle bakmıolar.benımde pıhtılaşma için iğne kullanmam gerekıodu kanda gebelık çıkınca gıttım doktora iğne veremem dedı belki dış gebelık olabılır dedı boşa saglıksız bebegı yaşatmaya çalışırız dedı.
Bide çoğu doktorun olayı şu olumsuz ihtimali söylüyorlarkı başa gelince şaşırılmasın die.

Ben kadin erkek diye hic ayrim yapmam, suanki doktoruma gebeligimin en basinda gittim, tutunur mu kalbi atar mi konulari netlessin sonra sirketteki her arkadasimin gittigi maslak acibademden bir tane doktor sececektim. Ama kadin o kadar iyi, anlayisli sabirla her soruma cvp veriyor ki. Hastaneyi pek begenmesem de devam ediyorum kendisine.. zaten dogurttugu kadinlara kardesim diye sesleniyor instagramda. Bir de ben yapim geregi cok soru sorarim her doktor beni cekemez.

Kendi doktorumunki cam gibi çocuğun parmakları bile belli oluyor bunda yüzü hiç seçilmiyor bile orasını nasıl görecekler demi.
Ben de gördüm parmaklarını ama boşluğa doğru uzattı kolunu bi ara da öyle, yüzüne doğru getirdiğinde falan dr eli burda demese anlamıycaktım nerde olduğunu. Neyse göre göre alışıcam

Ben de sezeryanla ilk dogumumu yaptin, sütümm hemen geldi. Kendimizi bol sütlü olacagiz diyerek şartlayalim, o süt gelecek Allahin izniyle
Canim idrar kacirmadir o kegel egzersizleri öneririm doktor amniyon sivisindan suphelenirse özel bir kagit veriyorlar o kagit amniyon sivisini ayirt ediyor. Son aylarda doktorun ara sira verip baktiriyordu bana akintim fazla deyince. Malesef doktorlar disinda eczanede felan olmuyor. Kafana takilirsa doktorundan isteyebilirsin.
Hiç aklıma gelmezdi valla magnezyumun ağrı keseceği deniycem hemen ilacı alip
Ben burda hep dedim kas kemik agrisi olan magnezyum kullansin doktoruna danisarak diyeeee sakalim yok
Benim gibi daha cinsiyetini ogrenemeyen kac kisi var ya hu bir ben kaldim herhal deliriciiim meraktan
Beeeen ama daha 11 haftaligiz
Hcg 400 çıkıyor, hamilesin diyemem diyor. Ne biçim doktor o yahu.
Bunu hicbir doktor zaten söylemez, kimyasal ya da dis gebelik ihtimali hep vardir. Kalp atimini gorene kadar gebelik onaylanmaz o sebeple gebesiniz denmez temkinli davranilir
Kan temiz cikti canim cok sukur. Yarin cildiyeye gidecegim bakalim. Kasinti deyip gecmeyin muhakkak karaciger enzimlerine baktirin. Allah korusun bebekler icin cok riskliymis.
Benim ilk genelikte karnimi kasimaktan tirnak izlerim cikiyordu Karaciger enzimlerimde temiz cikiyordu kii o kadar cok nemlendiriciler yaglar kullandim. Cok sükür sifir catlakla atlattim ama o kasintilar kabusumdu gecer boyu hart hurt

Bu arada ben gobek cevremi, kalca ve ic bacaklarimi yaglamaya basladim size de tavsiye ederim simdilik bebe yagi kullaniyorum dustan sonra surup tekrar bi su tutup kurulaniyorum nemlendiriyorum. İlerleyen donemlerde jel ve kremlere gecerim. Hondistan cevizi yagida oneriririm

Elbette ama cümlenin devamında detaya girilmesi ve senin yazdıklarının da söylenmesi gerekir.

Bende vazelin sürüyorum geçen haftadan beri hatta gögüslerime bile sürüyorum. Bende senin gibi geniş bir alana uyguluyorum

Bende vazelin sürüyorum geçen haftadan beri hatta gögüslerime bile sürüyorum. Bende senin gibi geniş bir alana uyguluyorum
Goguslerime sadece dustan sonra suruyorum, zaten onlar yeterince catladi ergenlikte evet vazelinde kullanmistim ben yaaa ne varsa kullandim ilk gebelikte kutu kutu bitirdim okadar kasiniyorduki karnim, saat basi nemlendirirdim ondan galiba catlayamadi

Bir deneyim daha yazayim, beni hep korkutmuslardi gebelikten sonra ayak numaran ve goguslerin buyuyecek sonra emzirme bitimce goguslerin sünecek diye. Ben de 39 giyiyorum ne korkmustum koca ayakliyim bi de 40 mi olcak diye ama hic oyle olmadi hep hurafe emzirme bitimce goguslerim sünmedi ve eski sütuenlerimi de rahatlikla kullandim. Yani hurafelere kafanizi takmayin diye söylim dedim ben vaktiyle cok takmistimda

Ben öğrandiğim günden beri kendimi her duş sonrası yağlıyorum zaten öncesinde de her duş sonrası kremlerdim egzamam var kuru cilde sahibim o yüzden hep kremlenir yağlanırım zaten vücut yapım çabucak çatlamaya müsait ergenlik çatlaklarım var.Bana da arkadeşlarım bir ayakkabıya baksam alma alma ayakların büyüyecek diyor.göğüslerim normalde büyük ayy senin göğüsler çabucak sarkacak deyip beni simdiden lohusa bunalımına soktular.dost mu düşman mı belli değiller

Ben de kuru ciltliyim o sebeple nemlendirmemi arttirdim Benimde gogusler dolgundur yani ve hicte sarkmadi ayaklrda büyümüyor hic depresyonluk bir sey yok, yasadim onayladim

Offf aynısını sen de onlara yapacaksın ya ondan anlıyorlar valla. Sen kilo mu aldın bacakların kalınlaşmış, yüzüne ne oldu senin ya çok soluk görünüyor de sen de

Offf aynısını sen de onlara yapacaksın ya ondan anlıyorlar valla. Sen kilo mu aldın bacakların kalınlaşmış, yüzüne ne oldu senin ya çok soluk görünüyor de sen de
Bana zaten ilk tepkileri o oldu aaa senin yüzün tombikleşmiş

Hayır sen onlara yap diyorum, hiç acımam valla senin ayakların ters mi kıza kadar götürürüm ben
Dur valla yapacağım yarın hepsinin suratını attıracam bi de ben 2 buçuk yıl çocuk için uğraştım iki kere tüp bebek yaptırdım 4 kaybım var bunu bana dememeleri gerekirdi demi ama çok görmüyorum onlara.çünkü bunlar beni çocuğum yok diye evlerine çağırmayan insanlar

Çok saçma insanlar var gerçekten kendiyle barışık, seni seven kıskanmayan insanı ayırt ediyorsun böyle zamanlarda. Benim de böyle bir tanıdığım vardı her şeyin kötü tarafını göstermeye uğraşan ki çocuğu bile yok ordan burdan duyduğu en kötü ne varsa anlatıyor baktım ben de görüşmeme kararı aldım ara ara mesaj atıyor görüşelim diye savıyorum başımdan işlerim var diye. Anladı sanırım en sonunda çünkü diğer arkadaşlarımla fotoğraf attığımda görüyor Az biraz insan olun gelip pohpohlamayın da zaten normalde neyin sohbetini yapıyorsanız onu yapın yok ama can sıkacaklar illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…