Canım sen daha bunlarla niye görüşüyosunki ben olsam bütün ilişkimi keserdim okuyunca sinir oldum ya.Bunların hepsini hayatından çıkar negatif enerji verirler sana.Arkadaş dediğin en büyük destekçidir böyle arkadaşım olucağına yalnız kalmayı tercih ederim.Dur valla yapacağım yarın hepsinin suratını attıracam bi de ben 2 buçuk yıl çocuk için uğraştım iki kere tüp bebek yaptırdım 4 kaybım var bunu bana dememeleri gerekirdi demi ama çok görmüyorum onlara.çünkü bunlar beni çocuğum yok diye evlerine çağırmayan insanlar
En iyisini yapmıssın ay böyle insanlarla oturup dinleyince psikolojik olarakmı nedir kasıklarım ağrıyo ya.Çok saçma insanlar var gerçekten kendiyle barışık, seni seven kıskanmayan insanı ayırt ediyorsun böyle zamanlarda. Benim de böyle bir tanıdığım vardı her şeyin kötü tarafını göstermeye uğraşan ki çocuğu bile yok ordan burdan duyduğu en kötü ne varsa anlatıyor baktım ben de görüşmeme kararı aldım ara ara mesaj atıyor görüşelim diye savıyorum başımdan işlerim var diye. Anladı sanırım en sonunda çünkü diğer arkadaşlarımla fotoğraf attığımda görüyorAz biraz insan olun gelip pohpohlamayın da zaten normalde neyin sohbetini yapıyorsanız onu yapın yok ama can sıkacaklar illa
Aynen valla Allah'tan iyileri daha fazla hayatımda. Kötülerle de uğraşamam onlar zaten içten içe her şeyine takıyorlardırEn iyisini yapmıssın ay böyle insanlarla oturup dinleyince psikolojik olarakmı nedir kasıklarım ağrıyo ya.
Yok yok öyle candan arkadaş değil sadece artık iş arkadaşı.onun dışında zaten yaptıklarından sonra mesafeliyim ama dilleri durmuyor.benim çocuğum olmadığını bile bile her gün artık çocuk yap yaşın gidiyor diyeni mi dersin sonradan çocuğu olanda görgüsüz oluyor diyeni mi dersin çocuğu olmayanı eşi boşasın diyeni mi dersin bunlara rağmen büyük mücadeleler verdim duymazdan geldim.Ama canımı acıtan bir olay var ki onu hic unutmam 10 yıllık arkadaşım her ay çocuğumun olup olmadığını sorardı ben ona sorduğumda da düşünmüyorum derdi meğer hamileymiş ben 5 aylıkken öğrendim.sonra sordum niye sakladın sen benim kardeşim değil miydin dedim senin yok ya o yüzden söylemek istemedim dedi o günden beri görüşmüyorum.Canım sen daha bunlarla niye görüşüyosunki ben olsam bütün ilişkimi keserdim okuyunca sinir oldum ya.Bunların hepsini hayatından çıkar negatif enerji verirler sana.Arkadaş dediğin en büyük destekçidir böyle arkadaşım olucağına yalnız kalmayı tercih ederim.
Seni çok iyi anlıyorum canım insanlar gerçekten çok acımasız olmuş nadıl bu hale geldik toplum olarak bilmiyorum.inşallah heppimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız ..Bu zamanlarda insanları çok daha iyi tanıyorsun malesef bende bunun farkındayım ama hiç üzülüp moralimi bozmak modumu düşürmek istemiyorum.İnan şurda sizlerle ettiğim sohpet bana çok daha iyi geliyor .Yok yok öyle candan arkadaş değil sadece artık iş arkadaşı.onun dışında zaten yaptıklarından sonra mesafeliyim ama dilleri durmuyor.benim çocuğum olmadığını bile bile her gün artık çocuk yap yaşın gidiyor diyeni mi dersin sonradan çocuğu olanda görgüsüz oluyor diyeni mi dersin çocuğu olmayanı eşi boşasın diyeni mi dersin bunlara rağmen büyük mücadeleler verdim duymazdan geldim.Ama canımı acıtan bir olay var ki onu hic unutmam 10 yıllık arkadaşım her ay çocuğumun olup olmadığını sorardı ben ona sorduğumda da düşünmüyorum derdi meğer hamileymiş ben 5 aylıkken öğrendim.sonra sordum niye sakladın sen benim kardeşim değil miydin dedim senin yok ya o yüzden söylemek istemedim dedi o günden beri görüşmüyorum.
Aynen bana da çok iyi geliyor burada sizlerle olmak.Sizlerden çok şey öğreniyorum.Bu arada birşey soracaktım biz hamilelikte aşı vuruluyoruz ya ne zaman yapıyorlar o aşıyı acaba?Ben daha sağlık ocağına kaydımı yaptırmadımSeni çok iyi anlıyorum canım insanlar gerçekten çok acımasız olmuş nadıl bu hale geldik toplum olarak bilmiyorum.inşallah heppimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız ..Bu zamanlarda insanları çok daha iyi tanıyorsun malesef bende bunun farkındayım ama hiç üzülüp moralimi bozmak modumu düşürmek istemiyorum.İnan şurda sizlerle ettiğim sohpet bana çok daha iyi geliyor .
Dün misafirlikteydim, orada ayakta fazla kaldım. Araç kullandım gidip gelirken de. Zaten bi tane de oğlum var, onu istiyor bunu istiyor.
Bu hamileliğim pamuk ipliğine bağlı sanki. Hayır kontrollere gidiyorum, riskli gebelik de denmiyor. İstirahat da yazılmıyor. Bebek aşağıda değil çünkü. Olması gereken yerde. Ben napıcam bilmiyorum.
Sizin söylediklerinizi söyleyecektim ben de ama biri gelip savunma yapacak sonra tartışma falan amaaan dedimEvet öyle hayatım boyunca gördüğüm tatlı, işini iyi yapan kadın doktor sayısı 3'tür. Ben de haz etmem ve uzak dururum mümkün olduğu kadar. Eşim kıskanç biridir onu ikna edene kadar akla karayı seçtim erkek doktora muayene olma konusunda yoksa beni devletteki kadın doktora götürecekti Sevmiyorum Allah da düşürmesin ellerine diyorum
Aman Allah korusun canım. İyi bari sonuçlar iyi çıkmıs inşallah cildiyede de iyi şeyler söylerKan temiz cikti canim cok sukur. Yarin cildiyeye gidecegim bakalim. Kasinti deyip gecmeyin muhakkak karaciger enzimlerine baktirin. Allah korusun bebekler icin cok riskliymis.
Mide bulantisi bitti saniyodum ama bu sabah cok bulantim afedersin kusmama az kalmisti ama gelmedi, bendeki sorunda bu, kusamiyorumMide bulantılı koku hassasiyetli :/ ama onun dışında iyiyim gibi. Sizin nasıl?
Canım bende de kuyruk sokumu ağrıları oluyor her zaman olmasa da özellikle çok fazla sırtüstü yatınca veya ayakta çok kalıp temizlik falan yapınca.adım atarken bile zorlanıyorum.vajinal ağrılarım da progestan alınca geçiyor.senin dediğini ben de gidince doktoruma soracağım.Ona rahim ağzı yetmezliği deniliyor sanırım eminim bunu ultrasonda farkediyorlardır diye düşünüyorum daha doğrusu böyle düşanmek istiyorum.Ama için rahat etmezse başka bir doktora bir defalık muayene olursun ben benimkinden cvp almazsam öyle yapcam.Kızlar merhaba. Benim leğen kemiğim, kuyruk sokumu, belim kasıklarım ve vajinam ağrıyor sürekli. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sıklıkla oluyor. Doktorum her şeye normal diyor. Vajinada ağrılarımdan ötürü rahim ağzında açıklık var mıdır hocam onu kontrol edecek misiniz dedim gerek yok daha önce erken doğum yapmış olanlara bakıyoruz dedi. Ben o anda neden ısrar etmedim bilmiyorum. E ya bu erken doğum olursa diyemedim. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu. Erken doğum falan olmadı ama olsun insan korkuyor sürekli. Bir de bu doktorda ben 6 ay bebek için tedavi görmüştüm aşılama falan da yapmıştı.kalbi duran bebeğimin kürtajını bu doktorum yapmıştı. Rahim ağzında problem olsa gebelikten önce o aşamalarda belli olur muydu sizce?
Hoşgeldin canım kaç haftalıksınMerhaba arkadaşlar ins bende temmuz annesi olacağım aranıza yeni katıldım aranıza
Ben günde iki kez duphaston (duphaston diye yazılıyor da olabilir) alıyorum. İnternetten araştırdım. 12-16.haftalar arası vajinada ağrı normal diyor. Ama insan korkuyor. Sürekli de kendime bişey çıkarıyormuşum gibi, her şeyden şüphe, korku... 6 ay korkuyla geçecek hamileliğimin tadını hiç çıkarmayacağım sanırımCanım bende de kuyruk sokumu ağrıları oluyor her zaman olmasa da özellikle çok fazla sırtüstü yatınca veya ayakta çok kalıp temizlik falan yapınca.adım atarken bile zorlanıyorum.vajinal ağrılarım da progestan alınca geçiyor.senin dediğini ben de gidince doktoruma soracağım.Ona rahim ağzı yetmezliği deniliyor sanırım eminim bunu ultrasonda farkediyorlardır diye düşünüyorum daha doğrusu böyle düşanmek istiyorum.Ama için rahat etmezse başka bir doktora bir defalık muayene olursun ben benimkinden cvp almazsam öyle yapcam.
Böyle çıkanlara genelde daha detaylı ve kesin sonuç veren nifty testi yaptırmayı öneriyorlar.Sevgili anne adayları ikili testim ekte. Sizce nasıl. Doktorum yaş riskini yüksek buldu ama zaten yaş fazla. 39 yaş. Diğer değerler güzel. Benim de kafam karıştı.
canim ya o agri bende de var.rahim agzindaki kemik bilr nasil agiriyo.yururken igneleniyo.dr dusuk tehlilen yok dedi.Bende Allaha birakiyorumKızlar merhaba. Benim leğen kemiğim, kuyruk sokumu, belim kasıklarım ve vajinam ağrıyor sürekli. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sıklıkla oluyor. Doktorum her şeye normal diyor. Vajinada ağrılarımdan ötürü rahim ağzında açıklık var mıdır hocam onu kontrol edecek misiniz dedim gerek yok daha önce erken doğum yapmış olanlara bakıyoruz dedi. Ben o anda neden ısrar etmedim bilmiyorum. E ya bu erken doğum olursa diyemedim. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu. Erken doğum falan olmadı ama olsun insan korkuyor sürekli. Bir de bu doktorda ben 6 ay bebek için tedavi görmüştüm aşılama falan da yapmıştı.kalbi duran bebeğimin kürtajını bu doktorum yapmıştı. Rahim ağzında problem olsa gebelikten önce o aşamalarda belli olur muydu sizce?
Valla birkaç gündür bende de ara sıra vajinada zonklama batma tarzı birşeyler oluyor.insallah önemli bişi değildir.Kızlar merhaba. Benim leğen kemiğim, kuyruk sokumu, belim kasıklarım ve vajinam ağrıyor sürekli. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sıklıkla oluyor. Doktorum her şeye normal diyor. Vajinada ağrılarımdan ötürü rahim ağzında açıklık var mıdır hocam onu kontrol edecek misiniz dedim gerek yok daha önce erken doğum yapmış olanlara bakıyoruz dedi. Ben o anda neden ısrar etmedim bilmiyorum. E ya bu erken doğum olursa diyemedim. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu. Erken doğum falan olmadı ama olsun insan korkuyor sürekli. Bir de bu doktorda ben 6 ay bebek için tedavi görmüştüm aşılama falan da yapmıştı.kalbi duran bebeğimin kürtajını bu doktorum yapmıştı. Rahim ağzında problem olsa gebelikten önce o aşamalarda belli olur muydu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?