2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım bence yaptır ben ilk öğrendiğimde kaydımı yaptırdım çünkü seni arıyorlar bilgilendiriyorlar benim kilomuda ölçtüler mesela tansiyon falan. Ben 4.ayın sonunda ilk aşımı vurulcam mutlaka git sağlık ocagına

Valla birkaç gündür bende de ara sıra vajinada zonklama batma tarzı birşeyler oluyor.insallah önemli bişi değildir.
O zonklama sanırım herkeste oluyor bende de olmustu birkaçgün önce sonra geçti bence rahim büyüyor ondan oluyor

20 haftada yapılıyor biran önce yaptır.Ben 7 hafta hastanenin istediği testler için gitmistim ordaki ebe beni çok güzel bilgilendirdi her konuda yemem yapmam gereken her konu hakkında ..sağlık ocaklarında doopler cihazıda var kalp atışlarını dinlemek için hani bazen endişeleniyoruz ya o zamanlar gidilip bakılabilir haftada birden fazlası zararlıymış ama.

Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde hemşire kaydımı yapmak istedi ama benim daha önce düşüklerim var 3.ayda geleyim dedim tamam dedi.bu hafta gidip yaptırayım.

Canım magnezyum vermedimi sana doktorun ben 3 gündür içiyorum çok rahatladım bende çok çektim kasık ağrısı vajina ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi vardı magnezyum iste doktorundan.

Bende bu defa sordum ultrasonda gösterdi bak burası rahim uzunluğu işte şurası rahim ağzı diye ve 10 haftadan sonra rutin bakıyorlarmış her defasında ..

Ben de kuru ciltliyim o sebeple nemlendirmemi arttirdim Benimde gogusler dolgundur yani ve hicte sarkmadi ayaklrda büyümüyor hic depresyonluk bir sey yok, yasadim onayladim
benim buyudu ayaklarim 36 iken 37 giyiyorum artik birde 80 takarken 85 takmaya basladim vucut genisliyo her nedense ama kilo olarak ayni kiloma donuyorumda bunlar niye buyuk kaliyo bilmiyorum :)
Aman Allah korusun canım. İyi bari sonuçlar iyi çıkmıs inşallah cildiyede de iyi şeyler söyler
Amin canim insallah biran once temmuz gelsin istiyorum ya hatta 2021 yilina girmek istiyorum bebisler tam sevmelik oldugu zaman:)

Geçecek inşallah bugünler.Güzel günler bizi bekler

Kizlar kuyruk sokumu agrisi bendede cok Var
Ortepedi doktoruma gorundum genelde hamileligin ortalarinda baslar fakat bende skolyoz sorunu, yani bel kemigi sorunu, oldugu icin tetikliyo olabilir
Bunun için hic bise yapilamiyo, yani ne rontgen, ne anti enflamatuar ilac vermiyor hamile oldugum icin
Sadece Fiziktedavi verebildi

Sanarsiniz 9 aylık gebeyim saga dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor düz de olmuyor göbeğim ağrıyor....açlıktan ve bu durumdan uyuyamıyorum...mutfağa adım atamıyorum midem bulanıyor evimden tiksiniyorum :'( mutfağa girebilsem yağsız salcasiz bir şeyler yapip yerim belki ama oda olmuyor

Ben boyle oldugumda patates hasliyorum hemen duduklude az tuz biraz tereyagi ile kumpir gibi yapip midemi susturuyorum. Ama gercekten bu zamanlar cok zor bende kac gundur mutfagi temizlemek istiyorum bugun yatmadan once azda olsa biseyler yaptim ah birde buzdolabimi halletsem varya bende oradan tiksiniyorum ne zaman acsam dogru banyoya

Ağrı normalde hiç problem değil çekerim de işte beni korkutan bebeğime bir şey olması. Bütün ağrılar bugün birleşince ondan korktum biraz

Canım magnezyum vermedimi sana doktorun ben 3 gündür içiyorum çok rahatladım bende çok çektim kasık ağrısı vajina ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi vardı magnezyum iste doktorundan.
Bana omega demir falan verdi bidaha ki gidişime biter bunlar o zaman isteyeyim. Umarım ondandır

Hayırlı geceler hanımlar.Cinsiyet takvimlerina baktımda çin kız rus erkek dio
Agrılardan bahsetmişsiniz bende bugun ful ayaktaydım hamur işi faln yaptım ve alttan iğne sokar gbı kesik kesik batmalar oldu.Bide gece yatakta donerken sanki göbegimin yanları yırtılıo gbi değişik oluo

Alyaliya bizim hastanede sana dosya verdılermi eskiden verıolardı şimdi vermedıler banamı vermediler acaba ki ?

İlgilenecek kimsen yokmu canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…