Doktora sordunuz mu peki?canim ya o agri bende de var.rahim agzindaki kemik bilr nasil agiriyo.yururken igneleniyo.dr dusuk tehlilen yok dedi.Bende Allaha birakiyorum
Benim doktora gitmeme 3 hafta varValla birkaç gündür bende de ara sıra vajinada zonklama batma tarzı birşeyler oluyor.insallah önemli bişi değildir.
Aynen yinede farkediyor gerçekten erkek doktorBende bu zamana kadar hep kadına gttım iyi olanda vardı ama şuankı erkek ve hepsinden bin kat daha iyinazar degdırmeyımde
Canım bence yaptır ben ilk öğrendiğimde kaydımı yaptırdım çünkü seni arıyorlar bilgilendiriyorlar benim kilomuda ölçtüler mesela tansiyon falan. Ben 4.ayın sonunda ilk aşımı vurulcam mutlaka git sağlık ocagınaAynen bana da çok iyi geliyor burada sizlerle olmak.Sizlerden çok şey öğreniyorum.Bu arada birşey soracaktım biz hamilelikte aşı vuruluyoruz ya ne zaman yapıyorlar o aşıyı acaba?Ben daha sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım
O zonklama sanırım herkeste oluyor bende de olmustu birkaçgün önce sonra geçti bence rahim büyüyor ondan oluyorValla birkaç gündür bende de ara sıra vajinada zonklama batma tarzı birşeyler oluyor.insallah önemli bişi değildir.
20 haftada yapılıyor biran önce yaptır.Ben 7 hafta hastanenin istediği testler için gitmistim ordaki ebe beni çok güzel bilgilendirdi her konuda yemem yapmam gereken her konu hakkında ..sağlık ocaklarında doopler cihazıda var kalp atışlarını dinlemek için hani bazen endişeleniyoruz ya o zamanlar gidilip bakılabilir haftada birden fazlası zararlıymış ama.Aynen bana da çok iyi geliyor burada sizlerle olmak.Sizlerden çok şey öğreniyorum.Bu arada birşey soracaktım biz hamilelikte aşı vuruluyoruz ya ne zaman yapıyorlar o aşıyı acaba?Ben daha sağlık ocağına kaydımı yaptırmadım
Ben ilaç yazdırmaya gittiğimde hemşire kaydımı yapmak istedi ama benim daha önce düşüklerim var 3.ayda geleyim dedim tamam dedi.bu hafta gidip yaptırayım.20 haftada yapılıyor biran önce yaptır.Ben 7 hafta hastanenin istediği testler için gitmistim ordaki ebe beni çok güzel bilgilendirdi her konuda yemem yapmam gereken her konu hakkında ..sağlık ocaklarında doopler cihazıda var kalp atışlarını dinlemek için hani bazen endişeleniyoruz ya o zamanlar gidilip bakılabilir haftada birden fazlası zararlıymış ama.
Canım magnezyum vermedimi sana doktorun ben 3 gündür içiyorum çok rahatladım bende çok çektim kasık ağrısı vajina ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi vardı magnezyum iste doktorundan.Kızlar merhaba. Benim leğen kemiğim, kuyruk sokumu, belim kasıklarım ve vajinam ağrıyor sürekli. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sıklıkla oluyor. Doktorum her şeye normal diyor. Vajinada ağrılarımdan ötürü rahim ağzında açıklık var mıdır hocam onu kontrol edecek misiniz dedim gerek yok daha önce erken doğum yapmış olanlara bakıyoruz dedi. Ben o anda neden ısrar etmedim bilmiyorum. E ya bu erken doğum olursa diyemedim. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu. Erken doğum falan olmadı ama olsun insan korkuyor sürekli. Bir de bu doktorda ben 6 ay bebek için tedavi görmüştüm aşılama falan da yapmıştı.kalbi duran bebeğimin kürtajını bu doktorum yapmıştı. Rahim ağzında problem olsa gebelikten önce o aşamalarda belli olur muydu sizce?
Bende bu defa sordum ultrasonda gösterdi bak burası rahim uzunluğu işte şurası rahim ağzı diye ve 10 haftadan sonra rutin bakıyorlarmış her defasında ..Canım bende de kuyruk sokumu ağrıları oluyor her zaman olmasa da özellikle çok fazla sırtüstü yatınca veya ayakta çok kalıp temizlik falan yapınca.adım atarken bile zorlanıyorum.vajinal ağrılarım da progestan alınca geçiyor.senin dediğini ben de gidince doktoruma soracağım.Ona rahim ağzı yetmezliği deniliyor sanırım eminim bunu ultrasonda farkediyorlardır diye düşünüyorum daha doğrusu böyle düşanmek istiyorum.Ama için rahat etmezse başka bir doktora bir defalık muayene olursun ben benimkinden cvp almazsam öyle yapcam.
benim buyudu ayaklarim 36 iken 37 giyiyorum artik birde 80 takarken 85 takmaya basladim vucut genisliyo her nedense ama kilo olarak ayni kiloma donuyorumda bunlar niye buyuk kaliyo bilmiyorum :)Ben de kuru ciltliyim o sebeple nemlendirmemi arttirdimBenimde gogusler dolgundur yani ve hicte sarkmadi ayaklrda büyümüyor hic depresyonluk bir sey yok, yasadim onayladim
Amin canim insallah biran once temmuz gelsin istiyorum yaAman Allah korusun canım. İyi bari sonuçlar iyi çıkmıs inşallah cildiyede de iyi şeyler söyler
benim buyudu ayaklarim 36 iken 37 giyiyorum artik birde 80 takarken 85 takmaya basladim vucut genisliyo her nedense ama kilo olarak ayni kiloma donuyorumda bunlar niye buyuk kaliyo bilmiyorum :)
Amin canim insallah biran once temmuz gelsin istiyorum yahatta 2021 yilina girmek istiyorum bebisler tam sevmelik oldugu zaman:)
Kızlar merhaba. Benim leğen kemiğim, kuyruk sokumu, belim kasıklarım ve vajinam ağrıyor sürekli. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sıklıkla oluyor. Doktorum her şeye normal diyor. Vajinada ağrılarımdan ötürü rahim ağzında açıklık var mıdır hocam onu kontrol edecek misiniz dedim gerek yok daha önce erken doğum yapmış olanlara bakıyoruz dedi. Ben o anda neden ısrar etmedim bilmiyorum. E ya bu erken doğum olursa diyemedim. Önceki gebeliğim 8.haftada kalbi durmuştu. Erken doğum falan olmadı ama olsun insan korkuyor sürekli. Bir de bu doktorda ben 6 ay bebek için tedavi görmüştüm aşılama falan da yapmıştı.kalbi duran bebeğimin kürtajını bu doktorum yapmıştı. Rahim ağzında problem olsa gebelikten önce o aşamalarda belli olur muydu sizce?
Kizlar kuyruk sokumu agrisi bendede cok VarCanım bende de kuyruk sokumu ağrıları oluyor her zaman olmasa da özellikle çok fazla sırtüstü yatınca veya ayakta çok kalıp temizlik falan yapınca.adım atarken bile zorlanıyorum.vajinal ağrılarım da progestan alınca geçiyor.senin dediğini ben de gidince doktoruma soracağım.Ona rahim ağzı yetmezliği deniliyor sanırım eminim bunu ultrasonda farkediyorlardır diye düşünüyorum daha doğrusu böyle düşanmek istiyorum.Ama için rahat etmezse başka bir doktora bir defalık muayene olursun ben benimkinden cvp almazsam öyle yapcam.
İnsallahGeçecek inşallah bugünler.Güzel günler bizi bekler
Ben boyle oldugumda patates hasliyorum hemen duduklude az tuz biraz tereyagi ile kumpir gibi yapip midemi susturuyorum. Ama gercekten bu zamanlar cok zor bende kac gundur mutfagi temizlemek istiyorum bugun yatmadan once azda olsa biseyler yaptim ah birde buzdolabimi halletsem varya bende oradan tiksiniyorum ne zaman acsam dogru banyoyaSanarsiniz 9 aylık gebeyim saga dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor düz de olmuyor göbeğim ağrıyor....açlıktan ve bu durumdan uyuyamıyorum...mutfağa adım atamıyorum midem bulanıyor evimden tiksiniyorum :'( mutfağa girebilsem yağsız salcasiz bir şeyler yapip yerim belki ama oda olmuyor
Ağrı normalde hiç problem değil çekerim de işte beni korkutan bebeğime bir şey olması. Bütün ağrılar bugün birleşince ondan korktum birazKizlar kuyruk sokumu agrisi bendede cok Var
Ortepedi doktoruma gorundum genelde hamileligin ortalarinda baslar fakat bende skolyoz sorunu, yani bel kemigi sorunu, oldugu icin tetikliyo olabilir
Bunun için hic bise yapilamiyo, yani ne rontgen, ne anti enflamatuar ilac vermiyor hamile oldugum icin
Sadece Fiziktedavi verebildi
Bana omega demir falan verdi bidaha ki gidişime biter bunlar o zaman isteyeyim. Umarım ondandırCanım magnezyum vermedimi sana doktorun ben 3 gündür içiyorum çok rahatladım bende çok çektim kasık ağrısı vajina ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı hepsi vardı magnezyum iste doktorundan.
İlgilenecek kimsen yokmu canım ya..Sanarsiniz 9 aylık gebeyim saga dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor düz de olmuyor göbeğim ağrıyor....açlıktan ve bu durumdan uyuyamıyorum...mutfağa adım atamıyorum midem bulanıyor evimden tiksiniyorum :'( mutfağa girebilsem yağsız salcasiz bir şeyler yapip yerim belki ama oda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?