- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Gece nöbetinde esim diğer vardiyalarda kv geliyor Allah razı olun..annemde ancak 10 gün kaldı geri gitti ...geçecek bu günler ama sabrım çok azaldı galiba sağlıklı olsun inşallah :'( kızım var şükürler olsun onu dışarıya çıkaramiyorum kanamam oluyor ona daha çok üzülüyorumİlgilenecek kimsen yokmu canım ya..
Annem gelip her şeyi temizledi yinede tiksiniyorum yağlı boya yapmıştık aylar önce hamile olduğumu bilmiyordum onun. Kokusu burnuma öyle ağır geliyor ki mutfağın kapısının açılmasına dahi tahammülüm yok hemen kusmaya başlıyorum başlarda çok patates yedim artık tiksindim ondanda :'(Ben boyle oldugumda patates hasliyorum hemen duduklude az tuz biraz tereyagi ile kumpir gibi yapip midemi susturuyorum. Ama gercekten bu zamanlar cok zor bende kac gundur mutfagi temizlemek istiyorum bugun yatmadan once azda olsa biseyler yaptim ah birde buzdolabimi halletsem varya bende oradan tiksiniyorum ne zaman acsam dogru banyoya
Allah yardımcın olsun çok zor oluyor biliyorum.zaten kendine bakicak durumun yok birde ilgi bekleyen bir çocuk inşallah en kısa sürede geçer kanaman ve bulantıların.Gece nöbetinde esim diğer vardiyalarda kv geliyor Allah razı olun..annemde ancak 10 gün kaldı geri gitti ...geçecek bu günler ama sabrım çok azaldı galiba sağlıklı olsun inşallah :'( kızım var şükürler olsun onu dışarıya çıkaramiyorum kanamam oluyor ona daha çok üzülüyorum
Canım peki karından ultrasonmu vajinaldenni gorunuyo?Bende bu defa sordum ultrasonda gösterdi bak burası rahim uzunluğu işte şurası rahim ağzı diye ve 10 haftadan sonra rutin bakıyorlarmış her defasında ..
Karından canım.Canım peki karından ultrasonmu vajinaldenni gorunuyo?
Bulantı bazen azalıyor ama sabahları kesinlikle varMide bulantisi bitti saniyodum ama bu sabah cok bulantim afedersin kusmama az kalmisti ama gelmedi, bendeki sorunda bu, kusamiyorum
Kokuya asiri derecede hassasim
Cinsel isteksizlik asiri derecede
Yorgunluk
Uyku
Tansiyon ve kilo ölçtükleri yerde bi kağıt verdiler bana gelirsen hep bununĺa gel dediler.bi de muayeden önce tansiyon ve kilonu ölçtür dediler.dosya gibi değil bildiğin kağıtAlyaliya bizim hastanede sana dosya verdılermi eskiden verıolardı şimdi vermedıler banamı vermediler acaba ki ?
Ben oğlumun bütün aşılarını yaptırdım. Bence yaptırmanın bi zararı yok.Kızlar aşı yaptırmayan o çok bilgili şahane annelerin sayesinde Türkiye de kızamık ve menenjit hastalığı hortlamış.Bi çok şehirde çocuk ölümleri yaşanmış.Ablamın çocuğunun doktoru çocuğu okula gönderme devlet insanlar panik olmasın diye gripten öldü diyor ama çocuklar menenjit salgınından öldü demiş.Benim aşım var ve hiç kızamık kabakulak su çiçeği vs hastalık geçirmedim.Ama şimdi karnımdaki bebeğim bu salgından etkilenir mi diye çok korkuyorum.Eminim şimdi burda da aşı karşıtı bilim adamı anneler bana karşı çıkıp tartışmaya girmeye çalışacaktır ama onlar bi benden uzak olsun bu msjımı alıntılamasın gitsinler şahane bilgilerini kendilerine saklasınlar.
Bence sana geçmeyen bisey bebeğine de geçmez içini ferah tut Rabbim öyle bir denge kurmuştur.ama istersen yine de doktoruna sor. Asiya karşı olmak nedir ilk kez duydum zararlı olsa zaten doktor yaptırın demez bu insanlar neyin kafasını yaşıyor.Kızlar aşı yaptırmayan o çok bilgili şahane annelerin sayesinde Türkiye de kızamık ve menenjit hastalığı hortlamış.Bi çok şehirde çocuk ölümleri yaşanmış.Ablamın çocuğunun doktoru çocuğu okula gönderme devlet insanlar panik olmasın diye gripten öldü diyor ama çocuklar menenjit salgınından öldü demiş.Benim aşım var ve hiç kızamık kabakulak su çiçeği vs hastalık geçirmedim.Ama şimdi karnımdaki bebeğim bu salgından etkilenir mi diye çok korkuyorum.Eminim şimdi burda da aşı karşıtı bilim adamı anneler bana karşı çıkıp tartışmaya girmeye çalışacaktır ama onlar bi benden uzak olsun bu msjımı alıntılamasın gitsinler şahane bilgilerini kendilerine saklasınlar.
Tabiki hiç bir zararı yok canım.Ben aşılıyım ama kızamık baya artmış bana geçer mi acaba? Sonuçta aşılılara da geçebiliyor.Benden de çocuk etkilenir mi ki.Ben devamlı çocukların içindeyim korkuyorum o yüzden.Ben oğlumun bütün aşılarını yaptırdım. Bence yaptırmanın bi zararı yok.
Öyle deme canım öyle bir savunuyorlar ki aşı yaptırmamayı sanırsın bilim adamı bunlar.devamlı çocukların içindeyim o yüzden bi sorayım dedim.Bence sana geçmeyen bisey bebeğine de geçmez içini ferah tut Rabbim öyle bir denge kurmuştur.ama istersen yine de doktoruna sor. Asiya karşı olmak nedir ilk kez duydum zararlı olsa zaten doktor yaptırın demez bu insanlar neyin kafasını yaşıyor.
Bunlardan birine ben de rastladım ya. Büyük resmi gören, Amerika'nın hatta İsrail'in oyununa gelmeyen ender insanlar onlar aşıya gerek yokKızlar aşı yaptırmayan o çok bilgili şahane annelerin sayesinde Türkiye de kızamık ve menenjit hastalığı hortlamış.Bi çok şehirde çocuk ölümleri yaşanmış.Ablamın çocuğunun doktoru çocuğu okula gönderme devlet insanlar panik olmasın diye gripten öldü diyor ama çocuklar menenjit salgınından öldü demiş.Benim aşım var ve hiç kızamık kabakulak su çiçeği vs hastalık geçirmedim.Ama şimdi karnımdaki bebeğim bu salgından etkilenir mi diye çok korkuyorum.Eminim şimdi burda da aşı karşıtı bilim adamı anneler bana karşı çıkıp tartışmaya girmeye çalışacaktır ama onlar bi benden uzak olsun bu msjımı alıntılamasın gitsinler şahane bilgilerini kendilerine saklasınlar.
Ahh onlar o kadar bilgili ki biz o bilgiye erişemeyiz.Neyse burda bile grup kurmuşlar şimdi sazan gibi biri atlar bu konuya.Hiç tartışmaya girememBunlardan birine ben de rastladım ya. Büyük resmi gören, Amerika'nın hatta İsrail'in oyununa gelmeyen ender insanlar onlar aşıya gerek yok
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum.Benim görümcem de senin gibiydi deterjan kokusuna bile gelemiyordu eşi bile kokuyordu ona.Ben hiç bulantı ve koku hassasiyeti yaşamadım bir kere bile olmadı.13.haftamdayım inşallah bundan sonrada olmaz.Ama sana önerim bence ilaç kullan.Bulantı ilaçları oluyor ve kullananlar rahat ettiğini söylüyor en azından küçük bebeğin için iyi olurKızlar merhaba,
bazı mesajlarda benzer durumlardan yakınan arkadaşlar olmuş ama benim bu ara baya yoğun. ciddi ciddi bunalımdayım. hiç bir şeyi lezzet alarak yiyemiyorum sürekli bir bulantı hali bazende aşırı istifra oluyor. evimin her yeri bana pis geliyor ve kokuyor işin kötüsü elimi kaldırıp makinaya çamaşır atmaya evi bir süpürmeye isteğim yok. hiç birşey yapmak istemiyorum. bir kanepede bıraksalar saatlerce oturacağım. küçük bebeğimde var onunla da doğru dürüst ilgilenemiyorum buda beni vicdanen çok rahatsız ediyor. çamaşırlar yığılı ev dağınık ben darmadağın... birde çalışıyorum. eşim aslında ilgili ve yardımcıdır ama bu ara onunda pek yapası yok hal böyle olunca iyice bunaldım. tükürük salgımın aşırı artması nedeni ile sürekli poşet peçete ile geziyorum. su dahi içemiyorum..... Bu ara hiç iyi değilim..... benzer durumda olan var mı....
yok sormadım.rutin kontrolde sıkıntı görünmüyor dediDoktora sordunuz mu peki?
Hamile değilim ama sezaryen ile doğum yaptım. 36+4 de erken doğum yaptım. İlk şırınga ile mama verdim. Sonra memeyi tutmasını sağlayıp yandan ağzına şırınga ile mama sıktım yani meme emerken şırınga ile mama verdim. boş olsa bile meme emmesini sağladı sonra da süt geliyor zaten. 2 yaşta mecburi mastit yüzünden bıraktım. biberon verme şırınga ile damlat ağzına.Kızlar sezeryanla doğum yapınca süt daha geç geliyor bildiğim kadarıyla bu şure içinde bebiş ne yer ne içer bu sürede kaşıkla mamamı verilir yada şırıngayla biberon verilirse anneyi emmek istemezmi daha önce sezeryanla doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi ve gelene kadar nasıl bir yol çizdiniz..Bilgilerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?