2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar bebeklerinizin kalp atış hızı kaç çıkıyor yada kaç olması normal?

Hamilelik bu neyden tiksinecegimiz belli degil bende cayi cok severdim bi ara kokusu dahi midemi bulandirdi. Simdi yeni yeni basladim 1 2 bardak icmeye :) Bende su 15 tatili bekliyorum annemlere kacacagim. Bazi insanlar rahat geciriyo ya da benim kadar herseye soylenmiyorlar. Ya sorun bende ya da onlarda

Bende ilkinde basene hiç sürmemiştim bir oralar çatladı 50 cm yükseklikteki göbekte bişey yoktu

Hindistan cevizi yağı bide bebe yağı bende şimdilik aktarlarda bazen gözüme carpiyo hamileler için çatlak önleyici kremler ama tam bir marka bilmiyorum güzel bişey bulursan yaz olur mu

Ben de Bio oil tavsiye ediyorum hem hafif bir yapısı var hem kokusu güzel. Benilk gebeliğimde hiç düzenli sürmedim maaalesef oğlum sağ olsun 37. haftaya kadar çatlamayan ben, o hafta çatır çatır çatladım ve 10 gün sonra da doğdu beyefendi sağ olsun

Merhaba arkadaşlar dvit kullanan varmı? doktor bana verdi ama içemiyorum midem bulanıyor. içmesem sorun olurmu acaba 2 haftadır içmiyorum bu hafta kontrolümde sorucam bakalım..

Zeytinsütü nedir ilk kez duydum aktarda mı satılıyor? Annemin vücut harita gibi maalesef

Ben genelde tatil dönüşü Çanakkale tarafından geçerken zeytincilerden birinden alıyorum canım altardan sormadım hiç. Nemlendirme dılında miğde ağrısınada iyi geliyor bulunduruyorum evde hep

Eki Görüntüle 2573281

Bizden bı foto gelsin hadi sizlerden de bekliyorum
Masallah baya baya hamişsin sen benim gobek ayri mide ayri şişti ama benimki şişkinlik bebis degil hala kendi pantolonlarimi giyiyorum ama beli lastiklileri tercih ediyorum jeanleri biraktim kizimda 15. Haftada göbüşüm cikmisti, daha 3-4 haftam var ondan ben resim atmim

Ben de lierac, bio oil, vazelin ve hindistan cevizi yagini hep donusumlu kullandim. Kutularca bitirdim annem harita gibi olsa da ben catlamadim ama o zamanlar ic bacaklara surmemistim oralar catladi, bu defa ic bacaklara da suruyorum

Merhaba arkadaşlar dvit kullanan varmı? doktor bana verdi ama içemiyorum midem bulanıyor. içmesem sorun olurmu acaba 2 haftadır içmiyorum bu hafta kontrolümde sorucam bakalım..
Merhaba benimde d vitamini eksik çıktığı için Ocean vitamin D3 verdi doktor 1 damla günde bir kere kullanıyorum iğrenç tadı ama 1 damla olduğu için katlanıyorum. İstersen konuş doktorunla damla olarak versin onu ekmeğe damlat tek lokmada çiğnemeden yut

Kız bana günde 19 damla verdi :)

9 damla benimkisi de ama hiçbirşekilde ne içebildim ne ekmekte yiyebildim. bu sefer sorucam bakalım inşallah neden içmedin demez. d vitaminimin düşük olduğunu zannetmiyorum çünkü birşey demedi eczaneye gelince reçetede gördüm de aldım. arayıp sormadım da özel alınan vitamini zaten kullanıyorum .. bakalım. çok sağol cnm

Vitamin ne kullanıyorsun. Elenatal verdi bana. 1 miydi 2 mi tam hatırlayamadım şimdi.

Kaşınmaya başlayınca mi sürmek gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…