bende senin gibiyim de 13+ 3 günlüğüm de
Aaa maşallah cnm, ben hala normalim
Hamilelik bu neyden tiksinecegimiz belli degil bende cayi cok severdim bi ara kokusu dahi midemi bulandirdi. Simdi yeni yeni basladim 1 2 bardak icmeye :)Annem gelip her şeyi temizledi yinede tiksiniyorum yağlı boya yapmıştık aylar önce hamile olduğumu bilmiyordum onun. Kokusu burnuma öyle ağır geliyor ki mutfağın kapısının açılmasına dahi tahammülüm yok hemen kusmaya başlıyorum başlarda çok patates yedim artık tiksindim ondanda :'(
Bende su 15 tatili bekliyorum annemlere kacacagim.Ayni sorunlar bende de var kizlar mutfaga burnumu sarip giriyorum hersey degisik kokuyo. Buzdolabımi açamıyorum kacamak biseyler alip salonda yemeye çalışıyorum ama yine de midemi bulandırıyor evimden tiksindim 4 kilo verdim simdilik.10 gun annemlerde kaldim biraz gecti gibi bulantilar 2. Tremestera girdim dedim heralde ondandir. Eve döndüm gene aynı of napacagiz
Zeytin sütünü ilk defa duyuyorum o neymiş ya ☺
Bende de kaşıntı oluyor, bir ara bebe yağı sürdüm ama hic nemlendirmedi, kantoron yağı sürdüm o da nemlendirmedi hiç, cildim de kuru olduğu için o yüzden daha çok kaşınıyor karnım galiba
İlk bebegimde doktor iki ayrı krem vermisti onları kullanmıştım, karnımda hiç catlak yok ama basenlerimde var, evet genetik diye biliyorum bende. Annemde de hiç yok çatlak. İnşallah olmaz
Hindistan cevizi yağı bide bebe yağı bende şimdilik aktarlarda bazen gözüme carpiyo hamileler için çatlak önleyici kremler ama tam bir marka bilmiyorum güzel bişey bulursan yaz olur mu
Maşallah size
Zeytinsütü nedir ilk kez duydum aktarda mı satılıyor? Annemin vücut harita gibi maalesef
Masallah baya baya hamişsin sen
Ben de lierac, bio oil, vazelin ve hindistan cevizi yagini hep donusumlu kullandim. Kutularca bitirdimBen de Bio oil tavsiye ediyorum hem hafif bir yapısı var hem kokusu güzel. Benilk gebeliğimde hiç düzenli sürmedim maaalesef oğlum sağ olsun 37. haftaya kadar çatlamayan ben, o hafta çatır çatır çatladım ve 10 gün sonra da doğdu beyefendi sağ olsun
Merhaba benimde d vitamini eksik çıktığı için Ocean vitamin D3 verdi doktor 1 damla günde bir kere kullanıyorum iğrenç tadı ama 1 damla olduğu için katlanıyorum. İstersen konuş doktorunla damla olarak versin onu ekmeğe damlat tek lokmada çiğnemeden yutMerhaba arkadaşlar dvit kullanan varmı? doktor bana verdi ama içemiyorum midem bulanıyor. içmesem sorun olurmu acaba 2 haftadır içmiyorum bu hafta kontrolümde sorucam bakalım..
Maşallah :)
Günde 19 damla alıyorum. Direk ağzıma damlatıyorumMerhaba arkadaşlar dvit kullanan varmı? doktor bana verdi ama içemiyorum midem bulanıyor. içmesem sorun olurmu acaba 2 haftadır içmiyorum bu hafta kontrolümde sorucam bakalım..
Kız bana günde 19 damla verdi :)Merhaba benimde d vitamini eksik çıktığı için Ocean vitamin D3 verdi doktor 1 damla günde bir kere kullanıyorum iğrenç tadı ama 1 damla olduğu için katlanıyorum. İstersen konuş doktorunla damla olarak versin onu ekmeğe damlat tek lokmada çiğnemeden yut
9 damla benimkisi de ama hiçbirşekilde ne içebildim ne ekmekte yiyebildim. bu sefer sorucam bakalım inşallah neden içmedin demez. d vitaminimin düşük olduğunu zannetmiyorum çünkü birşey demedi eczaneye gelince reçetede gördüm de aldım. arayıp sormadım da özel alınan vitamini zaten kullanıyorum .. bakalım. çok sağol cnmMerhaba benimde d vitamini eksik çıktığı için Ocean vitamin D3 verdi doktor 1 damla günde bir kere kullanıyorum iğrenç tadı ama 1 damla olduğu için katlanıyorum. İstersen konuş doktorunla damla olarak versin onu ekmeğe damlat tek lokmada çiğnemeden yut
tebrik ediyorum seniGünde 19 damla alıyorum. Direk ağzıma damlatıyorum
Vitamin ne kullanıyorsun. Elenatal verdi bana. 1 miydi 2 mi tam hatırlayamadım şimdi.9 damla benimkisi de ama hiçbirşekilde ne içebildim ne ekmekte yiyebildim. bu sefer sorucam bakalım inşallah neden içmedin demez. d vitaminimin düşük olduğunu zannetmiyorum çünkü birşey demedi eczaneye gelince reçetede gördüm de aldım. arayıp sormadım da özel alınan vitamini zaten kullanıyorum .. bakalım. çok sağol cnm
Kaşınmaya başlayınca mi sürmek gerekiyoBen de Bio oil tavsiye ediyorum hem hafif bir yapısı var hem kokusu güzel. Benilk gebeliğimde hiç düzenli sürmedim maaalesef oğlum sağ olsun 37. haftaya kadar çatlamayan ben, o hafta çatır çatır çatladım ve 10 gün sonra da doğdu beyefendi sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?