2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

S sevdaers ben ilk bebeğimi sezeryan ile doğurdum ... İlk gün azda olsa geliyordu 3. Gün patlicak gibi süt doldu göğsüm...bebek doğar dogmaz size tavsiyem bir mama alın ve bir biberon ..drlar yahut hemşireler mama verme deseler dahi mama verin bebeğe biberonla 30 CC 1 ölçek mama yenidoğan maması diye satılıyor zaten marka marka var... Şimdi şu şekilde yaparsanız bebek içinde sizin içinde iyi olur....

Bebek dogdu emzirdiniz bir memeyi 15 dk diğer memeyi 15 dk emzirdikten sonra ( süreyi fazla uzatmayın bebek yorulur) mama hazırlayın bir 30 CC bebeğe biberonla verin eğer sütünüz yeterliyse o mamayı red eder ..yok doymadiysa içer...uyudu diyelim aradan 2 saat geçti uyanmiyor zorla uyandırıp ya sadece mama verin yada aynı işlemi tekrarlayın ilk 1 ay boyle yapın ..bebeği emzirmeye devam ettiğiniz için sütünüz artar...bebek açlıktan sarılık olmamış olur ...bakın ben böyle yaptım ben mama verdiğim halde hemşire verme demişti bebeğim aç kalmış yinede birde vermesem sarılık olurdu baslangic oldu ama bu şekilde atlattık çabucak....ben çocuk bölümünde çalıştım ..ve oraya yenidoğan 3. Günde 5. Günde çok yatan bebek oluyordu sebebi ise yetersiz beslenme sonucu oluşan sarılık ..yani hastaneye tekrar yatmak istemiyorsanız vede bebeğinize damar yolu açılmasını istemiyorsanız bunu yapın..zaten ilk sarılık baslangicinda b
Amin canım inşallah gü
Peki biberon verince memeyi red etmiyormu benim ilkinde başıma geldi o yüzden mamayı şırıngayla vermek daha iyi olmazmı.
Boğazına kaçırmayın olabilir ben biberon verdim ama dediğim gibi önce en az 30 dk mememi emzirdim bu yüzden ayırt edemedi biberonu alismadi ..hatta mamayı red etti beni emmek istedi 1 ay sonunda 2 buçuk yaşına kadar emzirdim su dahi içmedi yemek yemedi o vakte kadar çok ugrasmama ragmen..memeyi bırakınca yemeye basladi

Oh çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) ben de ani başlayıp hala da süren kanama yaşıyorum böyle benzeri şeyleri yaşayanlar gelip güzel güzel anlattıkça içim ferahlıyor sanki :))

İnşalah her şey güzel olacak. Progestanı gece yatarken fitil olarak kullan dedi. Günde bi kere kullan yeter dedi ama 1 ay boyunca kullanıcakmışım

çok sevindim, çok şükür.

İnşalah her şey güzel olacak. Progestanı gece yatarken fitil olarak kullan dedi. Günde bi kere kullan yeter dedi ama 1 ay boyunca kullanıcakmışım
Kanama baya azaldı o zaman ne güzel :) ben hala günde 3 kullanıyorum. Raporluydum ben de bugün işe başladım her hareketimde tedirgin oluyorum. Evde bile biraz hareketlenince artmaya başlamıştı kanamam

ya madem var kolaylığı neden çektiriyorlar ki. anlamadım.
Ya doktorlarda ilaç firmalarıyla anlaşıyor. Herşey para bu devirde. Bu ilacı sigorta karşılamadı bende . Mecbur para bayıldım. Ama faydasını gördüm. Ödeyeceğiz yapacak birşey yok.

Kanama baya azaldı o zaman ne güzel :) ben hala günde 3 kullanıyorum. Raporluydum ben de bugün işe başladım her hareketimde tedirgin oluyorum. Evde bile biraz hareketlenince artmaya başlamıştı kanamam
Ben cuma günü süpürge açtım. Cumartesi de misafirliğe gittim. Onlar da tetikliyor. Biraz ağır kanlı olmakta fayda var.

Ben cuma günü süpürge açtım. Cumartesi de misafirliğe gittim. Onlar da tetikliyor. Biraz ağır kanlı olmakta fayda var.
Öyle gerçekten ben tam toparladım durmuştu kalktım evde yemek bulaşık ortalığı düzelteyim biraz dedim hemen başladı oturdum yerime yani. İşe gelip giderken de yürüyorum şimdi onu bile dert eder oldum yerime oturup kalkmam heralde bu korkuyla

Canım ben de öyle giyiniyordum ama artık düğmeleri açıp gezmek zorunda kaldım bu hafta lcwdan jean aldım hamileler için olanı.bugün ilk defa giydim yok böyle bir rahetlık.Kesinlikle tavsiye ederim.

Sizinle aynı yaş ve aynı ayda hamile kalmışız sizin bebek erkek galiba ? Ama ben baktığım cinsiyet takvimleri hep 30yqs icin ekim ayına kız çıkarıyor boşmuş demek

Canım ben de öyle giyiniyordum ama artık düğmeleri açıp gezmek zorunda kaldım bu hafta lcwdan jean aldım hamileler için olanı.bugün ilk defa giydim yok böyle bir rahetlık.Kesinlikle tavsiye ederim.
aynen almak lazım demek ki. hafta sonu mutlaka alcam.

çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? hafiften tatlı tatlı kaşınmaya başladım ben kullanmaya başlasam iyi olacak

Ne kadar mutlu oldum bilemezsin

Maşallah..

çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? hafiften tatlı tatlı kaşınmaya başladım ben kullanmaya başlasam iyi olacak
Kaşıntı başladıysa kullan bence canim sonra geç olabilir ben aynı kiloda kaldım ama karnım büyüdü baya kararsızım kullanmaya başlasam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…