2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende hic belli degil cok az demek yersin bir siskinlik olur ya onun gibi ben soylemesem kimse anlamiyor ama ilk gebelik belki senin ikinci diye bilmiyorum ki

Yaa doktorumu çok seviyorum çok da güveniyorum, son muayenede artık progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım ama vücudum bırakmak istemiyor. Bugün okuldan geldim, tır geçmiş gibiydim, karnımın alt kısımları ağrıyor. En azından akşamları 1 tane atmayı düşünüyorum, zararı olur mu sizce?

Kesinleşmediği için been işaretlemedim. Kızlara güven olmuyor
Ya ne güzel doktor size bile yorum yapmış ben de aynı haftadayım hiç yorum yapmadı insan der ki kıza benziyor ya da erkeğe benziyor der.Ama bugün burda okudum bi hamileye doktor 14.hafta %90 kız demiş 18.haftada tekrar erkek olduğunu söylemiş kızcağız şimdi alışmaya çalışıyormuş

Ben iki doktora gidiyorum. Biri daha erken kızmı istiyoruz dedi. Yok merak işte desemde şimdilik bir çıkıntı görmedim kız şansın hala var dedi güldü. Diğeri baya baya inceledi usg de gösterdi. şu çizgi 45 derece olsa erkek diyoruz ama seninki düz bu yüzden kız gibi dedi ama daha çok erken. Yanılma payımız olduğunu da belirtmek isterim dedi. O yüzden kesin değil. 3 hafta sonra kontrol gösterirse o zaman öğreniriz. Yoksa detaylı usg zamanı herşeyine bakılıyor ozaman kalır.

Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere çok afferdersiniz ama idrar yaparken idrarinizda köpüklenme oluyor mu acaba ben 10+ 1 günlük hamileyim böyle bı durumla karşılaştım

Bende hic belli degil cok az demek yersin bir siskinlik olur ya onun gibi ben soylemesem kimse anlamiyor ama ilk gebelik belki senin ikinci diye bilmiyorum ki
Benimde suan ikinci 12. Haftadaydim yani disardan baktiginda yakinlarim hamile oldugumu anlayabiliyor
Kizimda 4aylikda gobusum belirmisti
Belkide ikinci oldugu icindir

Kantaron yagi mi o gerdirir ki onu surmemenizi tavsiye ederim

Benim ikinci bebis ama hic yok denecek kadar hala kendi pantlonlarimi giyiyorum ic karnim genis olabilir ben 5. Ayda hamile gibi oluyorum annemde oyleymis ona cekmisim herhal masallah cok tatli gorunuyosunuz ama yakismis hamilelik

Canım hiç bir zararı yok bende bırakmıyorum.banada doktorum birak dedi ama ben birakmak istemedigimi söyledim hiç bir zararı yok biz 34.haftaya kadar veriyoruz gerekli olunca dedi

Kızlar bişey sormak istiyorum sizlere çok afferdersiniz ama idrar yaparken idrarinizda köpüklenme oluyor mu acaba ben 10+ 1 günlük hamileyim böyle bı durumla karşılaştım

Bende de o haftalarda ara sıra olmuştu. Özellikle sabah ilk idrar. Gün içinde bol su içince olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…