2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

artık başlasak iyi olur önlemimizi alalım canım, marka araştırıyorum bakalım
Hindistan cevizi yağı bide bebe yağı bende şimdilik aktarlarda bazen gözüme carpiyo hamileler için çatlak önleyici kremler ama tam bir marka bilmiyorum güzel bişey bulursan yaz olur mu

Bu aralar hep rüyamda bebisi görüyorum benim bebeklik kundagimi annem getirdi bı onun içinde gördüm bide dun akşam biraz daha büyük halini kucağımda çizgi film izlerken gördüm rüyada bile bu duyguları yaşamak çok güzelmiş tahmin edemezdim ki asla çocuk istememiştim ben bile baya ısındım annelige

Bana toz verdi hemen ağızda yok oluyor. Hap tasız tabi bunda aromalı bir tad var herkes sevemeyebilirde. Ama anlık yok olup gidiyor. Sizin kabızlık durumu nasıl. Ben çok faydasını gördüm.

Ben kabızlığı mandalina ve kuru kayısı ile katlanabilir kılmıştım kendimce. Ama bu ilacın ona fayda sağladığını bilmiyordum. Bende değişen pek bişey olmadı yani bağırsak rutinimde bi değişiklik farketmedim canım

ben daha cinsiyetini öğrenmemişken 8 haftalıkken falan rüyamda görmüştüm ayakta arkası dönük saçları sapsarı üstünde mavi bir mont olan erkek çocuğu görmüştüm, dedem bu senin çocuğun ismi de şu olacak demişti ama dediği adı bir türlü hatırlayamadım

Ya doktorlarda ilaç firmalarıyla anlaşıyor. Herşey para bu devirde. Bu ilacı sigorta karşılamadı bende . Mecbur para bayıldım. Ama faydasını gördüm. Ödeyeceğiz yapacak birşey yok.

Geçende de yazdım sanırım bu ilaçlar vitamin aslında netten bildik sitelerden çok daha uyguna alabilirsiniz. Benim damla vitamini de var D3.hatta fazla fazla almıştım baktım bir kutu yetecek D3 lerin fazlasını iade ettim. Sidefer kapsülüde eczanede 70 tl gibi bişey nette 36 tl. Aklınızda olsun arkadaşlar. Vitaminolduğu için eczaneler ne koyarsa üstüne fiyatların

artık başlasak iyi olur önlemimizi alalım canım, marka araştırıyorum bakalım

İlk başlarda karın hızlı büyümediği için zeytinyağı bebeyağı tarzı ürünler kullanabilirsin. Ben evde yarım kalan vücut nemlendiricilerini bitirip doğuma kadar zeytinsütü kullanacağım ilkinde öyle yapmıştım hiç çatlama olmadı. Ama. Çatlama olayı genetikmiş annenize sorun yaşamış mı

Zeytin sütünü ilk defa duyuyorum o neymiş ya

Zeytinsütü nedir ilk kez duydum aktarda mı satılıyor? Annemin vücut harita gibi maalesef

Ben kafayı yerdim valla ismi hatırlayamadım diye

Miran isminin anlamı beylerin beyi Bendede çok oluyor gebelik başladığından bu yana önceleri kuru siyah erik yiyiyordum hergün az da olsa çıkıyordum sonrasında bulantı kusma başlayınca erikten de tiksindim yiyemedim dört beş günde bir affedersin resmen ağlıyorum tuvalette..

Kaşıntı başladıysa kullan bence canim sonra geç olabilir ben aynı kiloda kaldım ama karnım büyüdü baya kararsızım kullanmaya başlasam mi
Bende de aynı kilom aynı karnım azcik çıktı ama popu, sirt bölgesi ve gogusler aldi basini gidiyor bilemedim bende

Bende de kaşıntı oluyor, bir ara bebe yağı sürdüm ama hic nemlendirmedi, kantoron yağı sürdüm o da nemlendirmedi hiç, cildim de kuru olduğu için o yüzden daha çok kaşınıyor karnım galiba

İlk bebegimde doktor iki ayrı krem vermisti onları kullanmıştım, karnımda hiç catlak yok ama basenlerimde var, evet genetik diye biliyorum bende. Annemde de hiç yok çatlak. İnşallah olmaz

Bende de aynı kilom aynı karnım azcik çıktı ama popu, sirt bölgesi ve gogusler aldi basini gidiyor bilemedim bende

Ben hemen şişiyorum yaa, ilk bebeğim sezaryen olduğu için zaten normalde de gobusum vardı, ondan mı acaba bilmiyorum ama, her gören anlıyor hamile olduğumu, hele kazak giyince bayağı belli oluyor.
Sizlerde durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…