Amin amin inşallah hayırlısıyla alalim kucağımiza
Doğrudur o duyguyu bilmediğimiz için acaba mı diyoruz. Hepsinin heyecanı bambaşkadır . Annelik hissi olduğu gibi muhteşemdir yakaçıncı hafta sizinki
Ben yaptırdım canım 2 hafta önce. Grip değilsen şu an ve 3 ayı tamamladıysan yaptırabilirsin ilk 5 haftam iğrenç bir griple zehir oldu bir daha o zamana dönmek istemiyorum şimdi içim daha rahatKizlar grip aşısı yaptıracak olan yada yaptıran varmı?
Sanırım bende de kabarmış ki yazmışımMaalesef kirli bir dunyada yasiyoruz
Su konuda dogrusun en azindan yurtdışındaki ülkelerde bu urunde bu vardir su vardir secim sana kalmis deniliyo yani gerisi tuketicinin secimi ama dedigin gibi trde yillarca at, essek eti sucugu yenildi
Pek $IK, markali restolarda bile sagliksiz et kullanimi rezaleti yasandi
Tuketiciyi kandirma olayi Var maalesef
Cok yazik
Bunu yapan bunun vebalini nasil oder!!
Bazen ne kadar pis bir dunyada yasadigimizi dusundukce atalarimiz gorseler nasil tepki verirdiler diyorum
Benim hormonlar yine kabardi
Öksür cnmne guzel sen bebegi erkenden hissetmissin.en azindan hissettikce insan rahatliyorbenim kasik agrim gecince yatakta saga donuyorum agri yok soladonuyorum agri yok diyorum dur bi ani kalkim belki batar o da yok e bu sefer kafada senaryo yaz 2 gun evde surat bes karis Gez ama kimseyede demiyorum dusuncelerimi.sonra aniden aglama krizi esim ne yapsin sonra hemen hastaneye goturuyor.bizde durumlar Boyle
Evet varocean mummyde de folık asıt yok mu ıcınde
Yok ya cidden denedim bebegin yerinden mi ne Batan bisey yokÖksür cnmbatma hissetmek için öksür :) bende kuru öksürük var biraz, bazen ardarda öksürüyorum batma oluyor. Batma olunca ben biraz endişeleniyorum ama tabi :)
Canım ben bu konuda bi arkadaşa daha yazdım.Bu haftalarda önceki gebeliğimde bebegı bizzat gördüm ve çıktı var gibiydi orası kabarmış gibiydi hatta telefonumda fotoğrafı var ama psıkolojılerınız için görmemeniz daha saglıklıMerhaba arkadaşlar, bizim bıdık 12 haftalıkken tarama testinde %51 kız gibi görünüyor dedi doktorum
14+4 de çıkıntı var gibi ama kızlarda da oluyor pozisyonu uygun değil net birşey söyleyemiyorum dedi. beklemedeyiz. vinalac vitamin kullanıyorum + dvit
bu seferde omega3 başlattı.
sizin yorumunuz nedir çıkıntı durumuna
Haftaya perşembe yada cuma öğrenicem inşallah bende kıza benziyo demişti 2 hafta önceÖnümüzdeki hafta cinsiyet ogrenecek olan var mi. Benim 16sinda randevum var 16.haftaya girecez cinsiyeti öğrenmeye gidecegim. Aslinda bilmemek de tatli bir heyecan içeriyo ama ogrenelim de ona göre alisveris yapalim :)
Allahallah doktor bana 12.haftada olacaksın yazmış anlamadım bişey17 haftalık canım 4.ayda yapılıyormuş o aşı ondan
Kaçıncı haftada yaptırmış oldun sen canım.bu aşıların bı zararı yoktur inşallah bebislerimizeBen yaptırdım canım 2 hafta önce. Grip değilsen şu an ve 3 ayı tamamladıysan yaptırabilirsin ilk 5 haftam iğrenç bir griple zehir oldu bir daha o zamana dönmek istemiyorum şimdi içim daha rahat
13. haftaydı canım. Yok zaten doktora sordum yaptır dedi o da, zararının olacağını düşünmüyorum benKaçıncı haftada yaptırmış oldun sen canım.bu aşıların bı zararı yoktur inşallah bebislerimize
Bana herhangi bisey dememisti. Insallah ogreniriz hayirlisiyla bakalim :)Haftaya perşembe yada cuma öğrenicem inşallah bende kıza benziyo demişti 2 hafta önce
Sen öğretmen sin heralde özellikle size şart bence canım13. haftaydı canım. Yok zaten doktora sordum yaptır dedi o da, zararının olacağını düşünmüyorum ben
doğumu yaklaşan şubat anneleri grubuna baktım da ne güzel tatlı telaştalar aldıklarını filan paylaşmışlar çok güzelbizde o günlere geliriz sağlıkla inşallah
Cok kisi ayni seyleri yasiyo aslinda. Bende rahat olmaya calisiyorum. Sabah bulantilarim artti benimde buna bile seviniyorum demekki buyuyo gibi geliyo:) ultrasonda ikili test icin girdim orda atan kalbini gordum o an rahatladim. Sanki Ben orda o kalbi gorunce rahatliyorum ya..test sonucuna falan odaklanamadan direk kalbini atar sekilde gorunce cok sukur yasiyo ya diyorum keske bi alet olsa da hep dinlesek o kalbini gunluk
Aynen öyle valla ilaç kullanmak zorunda kalıyorsun daha kötü oluyorSen öğretmen sin heralde özellikle size şart bence canımbende yaptircam galiba çünkü grip olmakta sıkıntı gebelikte
ben cok takintiliyim ya kremlere bile onem veririm bebegimin emzirmesi bitene kadar boyamayi dusunmuyorum. Ombreli zaten cokta belli olmuyo olsada yapmam. Kendi mi suclarim bisey olsa. Cok kimyasal cunku yaptirirken kafamiz yaniyo bilemiyorum bence zararli. Tabi herkesin kendi tercihiBeyaz saclardan benim gibi yılmış olan var mı genetik bizde beyaz saç ve hamilelikte boya da yapmamıştım bugün saçımı kestircem ama şeytan durtuyo boya diyeeşim çok pinpirikli asla boyatma diyo beyazlarim yeter artık boya diyo 4 üncü aydayiz artık boyayan var mi
insallah haberdar et bizi canimİnşallah dediğin gibi olur ya. Hemen amniyosentez vs diye telaş yaptırmaz.
var oyle bi alet adi duppler diye bisey satiliyo saglik ocaklari onu kullaniyoCok kisi ayni seyleri yasiyo aslinda. Bende rahat olmaya calisiyorum. Sabah bulantilarim artti benimde buna bile seviniyorum demekki buyuyo gibi geliyo:) ultrasonda ikili test icin girdim orda atan kalbini gordum o an rahatladim. Sanki Ben orda o kalbi gorunce rahatliyorum ya..test sonucuna falan odaklanamadan direk kalbini atar sekilde gorunce cok sukur yasiyo ya diyorum keske bi alet olsa da hep dinlesek o kalbini gunluk
hastane bisey vermiyo hamile oldugumuz icin bi serum sonra ihlamur cayi icin diyorlar. Hamilikte bagisikligimiz dusuyo yakalaniyoruz ne kadar sakinsakta. Gecmis olsunHanımlar iyi akşamlar , grip olanınız var mı aranızda ? Çok fena salgın var 3 gündür yataktan kalkamadim hala da öyleyim . Baş ağrısı göz ağrısı bitirdi beni . Umarım bebeğe kötü etkiler yapmamıştır . Yarın da düzelmesem acile gideceğim halim kalmadı çünküdikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?