2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar grip aşısı yaptıracak olan yada yaptıran varmı?
Ben yaptırdım canım 2 hafta önce. Grip değilsen şu an ve 3 ayı tamamladıysan yaptırabilirsin ilk 5 haftam iğrenç bir griple zehir oldu bir daha o zamana dönmek istemiyorum şimdi içim daha rahat

Sanırım bende de kabarmış ki yazmışım
Umarım çocuklarımız güzel bir dunyada yasar ne diyelim

Öksür cnm batma hissetmek için öksür :) bende kuru öksürük var biraz, bazen ardarda öksürüyorum batma oluyor. Batma olunca ben biraz endişeleniyorum ama tabi :)

Canım ben bu konuda bi arkadaşa daha yazdım.Bu haftalarda önceki gebeliğimde bebegı bizzat gördüm ve çıktı var gibiydi orası kabarmış gibiydi hatta telefonumda fotoğrafı var ama psıkolojılerınız için görmemeniz daha saglıklı her neyse orası baya kabarıktı ben erkekmiş dedim sonra patolojıye gönderdık bebegı cinsiyetı kız çıktı belki senınkıde tam bu aşamadadır.Nettede bi vıdeo vardı anne karnında bebegın gelışimini gösterio ve ordada önce bacak arası kabarıo kabarıo sonra hoop erkek yada kıza dönüo Rabbimin mucizeleri işte.seninde gönlündeki hayırlısıyla olsun İnşallah

Önümüzdeki hafta cinsiyet ogrenecek olan var mi. Benim 16sinda randevum var 16.haftaya girecez cinsiyeti öğrenmeye gidecegim. Aslinda bilmemek de tatli bir heyecan içeriyo ama ogrenelim de ona göre alisveris yapalim :)
Haftaya perşembe yada cuma öğrenicem inşallah bende kıza benziyo demişti 2 hafta önce

Ben yaptırdım canım 2 hafta önce. Grip değilsen şu an ve 3 ayı tamamladıysan yaptırabilirsin ilk 5 haftam iğrenç bir griple zehir oldu bir daha o zamana dönmek istemiyorum şimdi içim daha rahat
Kaçıncı haftada yaptırmış oldun sen canım.bu aşıların bı zararı yoktur inşallah bebislerimize

Kızlar instagramda çok meşhur bir kadın doğumcu bu.Kendisi Ankarada.Baya bi hastası var.Çok önce böyle birşey paylaşmıştı telde görünce hemen sizinle de paylaşayım dedim.

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-10-23-13-00.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 55
doğumu yaklaşan şubat anneleri grubuna baktım da ne güzel tatlı telaştalar aldıklarını filan paylaşmışlar çok güzel bizde o günlere geliriz sağlıkla inşallah

Bizde o heyecanları yaşarız inşallah :) Benim de muhtemelen bir oğluşum olackmış Doktorum net olmamakla birlikte erkek dedi :)

var öyle bir alet hemşire tanıdığınız varsa bebeğe zarar vermeden duyabiliyorsunuz :))) benim arkadaşın annesi hemşire o vermiş kızına biz arada bakıyoruz bebeklere kalbi atıyor mu diye

ben cok takintiliyim ya kremlere bile onem veririm bebegimin emzirmesi bitene kadar boyamayi dusunmuyorum. Ombreli zaten cokta belli olmuyo olsada yapmam. Kendi mi suclarim bisey olsa. Cok kimyasal cunku yaptirirken kafamiz yaniyo bilemiyorum bence zararli. Tabi herkesin kendi tercihi
İnşallah dediğin gibi olur ya. Hemen amniyosentez vs diye telaş yaptırmaz.
insallah haberdar et bizi canim
var oyle bi alet adi duppler diye bisey satiliyo saglik ocaklari onu kullaniyo
hastane bisey vermiyo hamile oldugumuz icin bi serum sonra ihlamur cayi icin diyorlar. Hamilikte bagisikligimiz dusuyo yakalaniyoruz ne kadar sakinsakta. Gecmis olsun

Ya kızlar bu sola yatarak uyuma olayı beni bitirdi. Tüm gece sola yatmaya çalıştım arada sağa döndüm ama çokça sola yattım. Valla her yerim ağrıyor. Doğuma kadar böyle nasıl olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…