2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya kızlar bu sola yatarak uyuma olayı beni bitirdi. Tüm gece sola yatmaya çalıştım arada sağa döndüm ama çokça sola yattım. Valla her yerim ağrıyor. Doğuma kadar böyle nasıl olacak bilmiyorum.
bende hep sağıma yatıyorum ya ins sıkıntı olmaz

2 yıl önce astım oldum devamlı hastanelik oluyordum hele biri yanımda grip olsa hemen ben de oluyordum.Sonra bir doktorun önerisi ile eşim bir buçuk yıl önce bana kedi aldı doğum günümde.o günden bu yana bir kere astım krizine girmedim bir kere bile grip olmadım.hamile olduğumu öğrendiğimde kedimi ne olur ne olmaz diye anneme göndermek istedim ama doktorum izin verdi çocuğun bağışıklığı için ve gelişimi için bulunmaz nimet dedi inşallah öyle olur

hastane bisey vermiyo hamile oldugumuz icin bi serum sonra ihlamur cayi icin diyorlar. Hamilikte bagisikligimiz dusuyo yakalaniyoruz ne kadar sakinsakta. Gecmis olsun
[/QUOTE]
Teşekkür ederim mahf oldum

alışveriş yapmaya başladınız mı kızlar benim içim gidiyor tüm bebiş sitelerinde alışveriş sepetlerimi doldurdum eşim birkaç ay daha bekleyelim diyor erken mi sizce?

alışveriş yapmaya başladınız mı kızlar benim içim gidiyor tüm bebiş sitelerinde alışveriş sepetlerimi doldurdum eşim birkaç ay daha bekleyelim diyor erken mi sizce?
Henuz hic bise almadik
Sadece saglik sigortzmiz bize Philips avent emzik ve mum biberonu hediye yollamis
Birde internettn ucretsiz bebek pijamasi siparisi verebilmek icin bir kagit var
Daha cinsiyetini bilmedigimizden onuda siparis vermedim daha

Henuz hic bise almadik
Sadece saglik sigortzmiz bize Philips avent emzik ve mum biberonu hediye yollamis
Birde internettn ucretsiz bebek pijamasi siparisi verebilmek icin bir kagit var
Daha cinsiyetini bilmedigimizden onuda siparis vermedim daha
önümüzdeki ay başlayacağız biz 5. ay erken değil bence sıfırdan düzen hazırlanacak e hepsi masraf bölünerek yapılırsa daha iyi olur sıkışmadan

önümüzdeki ay başlayacağız biz 5. ay erken değil bence sıfırdan düzen hazırlanacak e hepsi masraf bölünerek yapılırsa daha iyi olur sıkışmadan
Biz cinsiyeti ogrenelimde baslariz heralde
Ama esya olarak nasil yapariz bilmiyorum
Ev ariyoruz insallah once buluruzda Dogum a kadar tasinmis oluruz

Hevesle bakıp araştırıyoruz canım bizde beşik araba puset falan begendıklerımızın fotosunu alıyoruz falan fıyat arastırması suan daha cınsıyetımızde bellı degıl hemde cok erken 5.ayda almayı dusunyrz en azından her ay bırseyler almayı dusunyrz allah ızın verırse bırı odenıp dıgerını alırız artık bıarada cok yuklu oluyor

aynen canım bizde öyle düşünüyoruz çok pahalı her şey yavaş yavaş almak en mantıklısı

Ya kızlar bu sola yatarak uyuma olayı beni bitirdi. Tüm gece sola yatmaya çalıştım arada sağa döndüm ama çokça sola yattım. Valla her yerim ağrıyor. Doğuma kadar böyle nasıl olacak bilmiyorum.
Benimde sol kolum uyusuyo kaç gündür sola yatmak için kendimi zorladigimdan galina

Biz de esimle daha 2ci ayimizdi benimde canim skilyodu biraz hadi gidip bebek kiyafetlerine bakalm dedi. Oyle bebek magazalarina yani:) biberonlara falan bakiyoduk yanimiza gorevli geldi kac aylik bebek dedi 2 aylik oldu dedi esim ama kiz bizim bebegimiz dogmus da 2 ay olmus gibi anladi karnim belli olmadan bebis icin alisverise cikmayim ben en iyisi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…