2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ikili test için gittik bugün kan sonuçları çarşamba çıkar dedi doktor. Ultrasonda her şey güzel burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal dedi tabi görebilmek zaman aldı baya bizimki inatçı bizi izliyor dönmüyor başka yere :) minik elleri kolları sallandı durdu güzelimin. Doktor cinsiyete dair tahminim var ama 2 hafta sonra kontrolde netleştirelim şimdi birşey söylemeyeyim dedi çatlıyorum meraktan :) kese yakınında kanama alanı dağılmış ona çok içim rahatladı. Gerçi bende hala devam ediyor kırmızı kanama ama bebeğimden uzağa geçmiş en azından onun sağlığı yerinde. Bana da dinlenmeye ilaçlara devam dedi doktor. Yata yata geçireceğiz galiba bu süreci ama sağlıklı olsun yeter :)

Benimde sol kolum uyusuyo kaç gündür sola yatmak için kendimi zorladigimdan galina
Ben de sola yatıp uyuyorum güya sabah bi uyanıyorum yüzüstüyüm
Alisamiycaz hamile yastıkları varmış ya onlardan mi baksak napsak

Valla hamile yastiklarini düşündüm bende 100 lira falan en dandigi. Sonradan kullanılabilecek bişey de değil valla bilemedim alsam mı almasam mi...
Ay yüzüstü yatmayın gözünüzü seveyim en korktugum şey kabus resmen gerçi doktorlar bişey olmaz diyolar ama insan yine de korkuyor.

Canım ne güzel ikili testi devlettemi yaptırdın? Birde nasıl yapıyorlar uzun bir iş mi

Canım ne güzel ikili testi devlettemi yaptırdın? Birde nasıl yapıyorlar uzun bir iş mi☺
Yok canım ben özelde yaptırdım ama fiyat olarak çok tutmadı zaten. Uzun sürmüyor ama güzelliği ultrasonda normalden daha fazla zaman geçiriyoruz bebeği daha çok gördüm mutlu oldum ben :) biraz da uğraştırdı bizimki dönmedi vs derken kaldık bir süre. Sonrasinda hemen 2 dklık kan testi yani öyle cok zaman alıcı bir tarafı yok :)

Cok.guzel haberler insallah saglikli bi sekilde tamamlicaz bu sureci sen de bol bol dinlen bebisten onemli degil hicbisey

Ben de korkuyorum ama doktora söyledim bi şey olmaz diyor napim bilerek yapmıyorum ki 26 yılın alışkanlığı

Kusma, hapşırma, öksürme sırasında vücudun zorlanması acaba bebeği nasıl etkiliyor tam kusma evresini atlattım dedim şimdi de grip oldum dk başı hapşırıyorum veya öksürüyorum. Geçen kontrolde bebeği hareket ettirmek için doktor öksürtmüştü hemen bebiş pozisyonunu değiştirdi garibim şimdi kimbilir ne halde 'ya anne bi durmadın 2 dk rahat edelim' diyordur muhtemelen

Arkadaşlar 9+2 haftalık ikizlere hamileyim. doktorum ikili test ikiz ve çoğul gebeliklerde güvenilir sonuç veremez dedi. nipt testi önerdi. nipt testi 600 dolarmış. ikili test yaptırmalı mı yada nipt mi yaptırmalıyım. kararsız kaldım. siz ne yaptınız?

Bu konuda bilgim yok ama ben olsaydım eğer güveniyorsam doktorumun dediğini yapardım.

Grupta nifty yaptıran arkadaşlar var, belki daha uygun fiyata yaptıran vardır bilgi verirler diye düşünüyorum

Arkadaşım İstanbul Anadolu yakasında 1500 e yaptırdı. Siz nerede oturuyorsunuz. Tüp bebek mi. Tüp bebekse fikrimce hiç gerek yok çünkü onlar en kaliteli yumurtalardan seçiliyorlar. Sağlıkla gelsinler

Arkadaşım İstanbul Anadolu yakasında 1500 e yaptırdı. Siz nerede oturuyorsunuz. Tüp bebek mi. Tüp bebekse fikrimce hiç gerek yok çünkü onlar en kaliteli yumurtalardan seçiliyorlar. Sağlıkla gelsinler
izmirde takip ediliyorum. bende yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. dr söylediği için kafama takıldı. fiyat çok yüksek geldi. 1500 gene iyiymiş. 12 ci hafta gelsin bakalım. usg de sıkıntı görülürse yaptırırım belki

Anladım canım bende haftaya cuma yaptırcam merak ettim cinsiyet tahmin oluyormu acaba ya sabırsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…