2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cok kisi ayni seyleri yasiyo aslinda. Bende rahat olmaya calisiyorum. Sabah bulantilarim artti benimde buna bile seviniyorum demekki buyuyo gibi geliyo:) ultrasonda ikili test icin girdim orda atan kalbini gordum o an rahatladim. Sanki Ben orda o kalbi gorunce rahatliyorum ya..test sonucuna falan odaklanamadan direk kalbini atar sekilde gorunce cok sukur yasiyo ya diyorum keske bi alet olsa da hep dinlesek o kalbini gunluk

Kizlar grip aşısı yaptıracak olan yada yaptıran varmı?
Ben düşünüyordum ama kış başında yaptırmak gerekiyormuş zamanı geçti artık dediler. Kış başında aşı zamanında da bebek çok küçük olduğu için yapamazlarmış zaten.

Boyanın kanıtlanmış bir zararı yok. Araştırmalar hep olabilir gibi kesinlik içermeyen şeyler. Ben boyadım. Hiç beyazımda yok ama renk farkı rahatsız ediyordu beni.

O kadar dogru diyorsun ki gercekten annelik delilik.insallah 40.haftamizda ne gunlerdi be diyip gulecegiz.

Hanımlar iyi akşamlar , grip olanınız var mı aranızda ? Çok fena salgın var 3 gündür yataktan kalkamadim hala da öyleyim . Baş ağrısı göz ağrısı bitirdi beni . Umarım bebeğe kötü etkiler yapmamıştır . Yarın da düzelmesem acile gideceğim halim kalmadı çünkü dikkat edin kendinize

Ben düşünüyordum ama kış başında yaptırmak gerekiyormuş zamanı geçti artık dediler. Kış başında aşı zamanında da bebek çok küçük olduğu için yapamazlarmış zaten.
Benim doktorumda 12 hafta grip aşısı yazmış karta ama yaptıran duymadım hiç bilemedim.sen nereye sordu sağlık ocağına mi

Y
ya birde bizim bebek temmuz bebeklerinin en kucuklerinden.forumu aciyorum gobeginin ustune bir cok kisi yatamiyor donerken agrilari var falan bende tik yok yani bu Sefer bende niye yok acaba diye icim icimi yiyor.ama gecen hafta da kasigim agridi diye hastaneye gittim.valla Ben psikolojik olarak hic iyi degilim bakalim bebes annesinin bu psikopatligindan be kadar nasibini alacak

Boyanın kanıtlanmış bir zararı yok. Araştırmalar hep olabilir gibi kesinlik içermeyen şeyler. Ben boyadım. Hiç beyazımda yok ama renk farkı rahatsız ediyordu beni.
Bende öyle düşünüyorum da canim eşim ısrarla istemedi bende bişi demedim saçlarımı kestirdim uclardaki sarıyı cilalattim sadece ama o bile iyi geldi psikolojik olarak

Eşim 10 gündür grip, iş arkadaşlarım aynı şekilde korunmak için elimden geleni yaptım ama bulaşacağı varsa engel olamıyorsun dün başladı bugün çok kötüyüm. Ateş, burun tıkanıklığı uyku da uyutmuyor
Bu aile hekimleri yapılması gereken aşılar için çağırıyor mu acaba yoksa bizim mi başvurmamız lazım. Nikahtan sonra 2-3 ayda bir msj atardı görevli gebelik var mı diye. Hamile kaydı açtırdıktan sonra hiç arayan soran yok tam bu haftalarda sanki tetanoz aşısı vurulmak gerekiyordu diye hatırlıyorum.

Ben kayıt için gittiğimde tetanoz için 20. haftada gel dediler. Ama ilk gebeliğimde yaptırmamıştım, doktorun söyler zaten yaptır ya da gerek yok diye

Önümüzdeki hafta cinsiyet ogrenecek olan var mi. Benim 16sinda randevum var 16.haftaya girecez cinsiyeti öğrenmeye gidecegim. Aslinda bilmemek de tatli bir heyecan içeriyo ama ogrenelim de ona göre alisveris yapalim :)

Benim doktorumda 12 hafta grip aşısı yazmış karta ama yaptıran duymadım hiç bilemedim.sen nereye sordu sağlık ocağına mi
Doktorum hiç bir şey söylememişti fakat görümcem doktor ve o yaptırmıştı hamileyken. Bana bu şekilde bilgi verdi.

Beni de gebelik kaydınız yapılmış diye aradılar hastaneden giriş yapılınca görülmüş sanırım 20.haftada tetanoz aşısı için çağırdı hemşire ama ben iki yil önce yaptirmistjm 5 yıl geçerli sonuçta yine de çağırdı yapalım diye

Tetanoz aşısı ilk 20.haftada sonra 1 ay sonra sonra da doğumdan sonra oluyormuş beni sürekli arıyor sağlık ocağı. Haberdar olmak istiyorlar her şeyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…