Gercektenmi?Bence bu konuda türkiye daha az güvenilir avrupa ülkeleri daha güvenilir
BelcikaÖyle valla canım yurtdısında nerdesin merak ettim
Ben şubatın sonunda yaptırıcam canımKizlar grip aşısı yaptıracak olan yada yaptıran varmı?
Öyle bir alet var satıyorlar ama ne kadar zararsız bilememCok kisi ayni seyleri yasiyo aslinda. Bende rahat olmaya calisiyorum. Sabah bulantilarim artti benimde buna bile seviniyorum demekki buyuyo gibi geliyo:) ultrasonda ikili test icin girdim orda atan kalbini gordum o an rahatladim. Sanki Ben orda o kalbi gorunce rahatliyorum ya..test sonucuna falan odaklanamadan direk kalbini atar sekilde gorunce cok sukur yasiyo ya diyorum keske bi alet olsa da hep dinlesek o kalbini gunluk
Canım ben hamile olunca sağlık ocagına gittim bana aşı takvimi yazdılar bir an önce gidin tarih yazıyorlar aşı içinEşim 10 gündür grip, iş arkadaşlarım aynı şekilde korunmak için elimden geleni yaptım ama bulaşacağı varsa engel olamıyorsun dün başladı bugün çok kötüyüm. Ateş, burun tıkanıklığı uyku da uyutmuyor
Bu aile hekimleri yapılması gereken aşılar için çağırıyor mu acaba yoksa bizim mi başvurmamız lazım. Nikahtan sonra 2-3 ayda bir msj atardı görevli gebelik var mı diye. Hamile kaydı açtırdıktan sonra hiç arayan soran yok tam bu haftalarda sanki tetanoz aşısı vurulmak gerekiyordu diye hatırlıyorum.
Hayırlısı olsun canımBelcika
Öyle bir alet var satıyorlar ama ne kadar zararsız bilemem
Y
ya birde bizim bebek temmuz bebeklerinin en kucuklerinden.forumu aciyorum gobeginin ustune bir cok kisi yatamiyor donerken agrilari var falan bende tik yok yani bu Sefer bende niye yok acaba diye icim icimi yiyor.ama gecen hafta da kasigim agridi diye hastaneye gittim.valla Ben psikolojik olarak hic iyi degilim bakalim bebes annesinin bu psikopatligindan be kadar nasibini alacak
Ben şubatın sonunda yaptırıcam canım
[/QUO neden Şubat canım kaç haftalık oluyor ozaman bebis
Bende haftaya kendi doktoruma gideceğim, ama biz henüz küçüğüz, çok belli olmaz diye düşünüyorum.Önümüzdeki hafta cinsiyet ogrenecek olan var mi. Benim 16sinda randevum var 16.haftaya girecez cinsiyeti öğrenmeye gidecegim. Aslinda bilmemek de tatli bir heyecan içeriyo ama ogrenelim de ona göre alisveris yapalim :)
Ben inşallah 17 Ocak ta gideceğimÖnümüzdeki hafta cinsiyet ogrenecek olan var mi. Benim 16sinda randevum var 16.haftaya girecez cinsiyeti öğrenmeye gidecegim. Aslinda bilmemek de tatli bir heyecan içeriyo ama ogrenelim de ona göre alisveris yapalim :)
ne guzel sen bebegi erkenden hissetmissin.en azindan hissettikce insan rahatliyorBen normalde o sekilde yatamam hamile olunca da denemedim sonucta sevmiyorum oyle yatmayi diye gobek de bazen cikiyo bazen iniyoo siskinlige bagli cogu kiside 3 ayda cikmasi aslnda.. bende iyi tek sey bebis erken belli etti bende kendini yani bende anlam veremedim ama kipirtilari erken hissettim.. tabiki hergun olmuyor boyle cok nadir zamanlarda bi kipirtilar yasiyorum :) tabi uzun surmuyo ona cok seviniyorum. Bi de disari ciktigimda yapiyo anlamadim cok mu gezginci olcak ne bu
En azından adamlar üzerinde içeriğinde ne varsa yazıyor buralarda yıllarca at eşek eti yediren yerler çıkıyordu.. binlerce ürün avrupa ülkelerinin almadigi yurt içinde tekrar satılan ürünler..islamiyette yasak olan hayvanin etinin insan vücudunda çok fazla hastalığa sebebiyet vermesiyle alakalı olması nedeniyle yasaktir.yani aslında dinen yasak olan da sagliksiz oldugu icindir..ama bugun sağlıksız o kadar çok şey soframıza geliyor ki hangisi haram hangisi helal bilmiyoruz..sen saniyormusun ki turkiyedeki et ve tavuk ürünlerinin vs.kesilen fabrikalarda hayvanin başında durulup besmele çekilerek kesiliyor ,zavallı hayvanlar yollarda makinalarda telef ediliyor ..neyse çok uzattım son olarak eğer gündemi takip ediyorsan eskiden meşhur olan vita yağının alzermir a neden olduğu o tarihlerde yaşayanların üzerindeki etkileri araştırılıyor ki benim jenerasyon bilir annelerimiz o yağın tenekelerine az çiçek ekmediler...buyrun secim sizin o yaglari bizlere yedirenler uretenler musluman olsa ne yazarGercektenmi?
Ben etiket okuyoruz derken daha cok helal konusunda bahsetmisdim
Mesela kup seker de daha hayvan kemigi var
Hayvan helal kesim olmadigi icin o seker de helallikden cikmis oluyo
Türkiyeye gidince bu konuda hic dikkat etmiyorum
Ben hemen öğrenir öğrenmez aradım saglık ocagını söyledim zaten ebe takıp edıo beni bazen arayıp soruyo hamılelık faln varmı die .Ben bugün sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım.kilomu tansiyonumu ölçtüler.Martın 2 sine aşı için gün verdi ama önce doktoruna sor o aşıya izin verirse yapacağız dedi.Bi de decavit diye bir ilaç verdi.
En azından adamlar üzerinde içeriğinde ne varsa yazıyor buralarda yıllarca at eşek eti yediren yerler çıkıyordu.. binlerce ürün avrupa ülkelerinin almadigi yurt içinde tekrar satılan ürünler..islamiyette yasak olan hayvanin etinin insan vücudunda çok fazla hastalığa sebebiyet vermesiyle alakalı olması nedeniyle yasaktir.yani aslında dinen yasak olan da sagliksiz oldugu icindir..ama bugun sağlıksız o kadar çok şey soframıza geliyor ki hangisi haram hangisi helal bilmiyoruz..sen saniyormusun ki turkiyedeki et ve tavuk ürünlerinin vs.kesilen fabrikalarda hayvanin başında durulup besmele çekilerek kesiliyor ,zavallı hayvanlar yollarda makinalarda telef ediliyor ..neyse çok uzattım son olarak eğer gündemi takip ediyorsan eskiden meşhur olan vita yağının alzermir a neden olduğu o tarihlerde yaşayanların üzerindeki etkileri araştırılıyor ki benim jenerasyon bilir annelerimiz o yağın tenekelerine az çiçek ekmediler...buyrun secim sizin o yaglari bizlere yedirenler uretenler musluman olsa ne yazar
Maalesef kirli bir dunyada yasiyoruzEn azından adamlar üzerinde içeriğinde ne varsa yazıyor buralarda yıllarca at eşek eti yediren yerler çıkıyordu.. binlerce ürün avrupa ülkelerinin almadigi yurt içinde tekrar satılan ürünler..islamiyette yasak olan hayvanin etinin insan vücudunda çok fazla hastalığa sebebiyet vermesiyle alakalı olması nedeniyle yasaktir.yani aslında dinen yasak olan da sagliksiz oldugu icindir..ama bugun sağlıksız o kadar çok şey soframıza geliyor ki hangisi haram hangisi helal bilmiyoruz..sen saniyormusun ki turkiyedeki et ve tavuk ürünlerinin vs.kesilen fabrikalarda hayvanin başında durulup besmele çekilerek kesiliyor ,zavallı hayvanlar yollarda makinalarda telef ediliyor ..neyse çok uzattım son olarak eğer gündemi takip ediyorsan eskiden meşhur olan vita yağının alzermir a neden olduğu o tarihlerde yaşayanların üzerindeki etkileri araştırılıyor ki benim jenerasyon bilir annelerimiz o yağın tenekelerine az çiçek ekmediler...buyrun secim sizin o yaglari bizlere yedirenler uretenler musluman olsa ne yazar
Canım benim doktor folik asitle b12 vermişti bana 12 13.haftada kutu bitince bırak bir daha alma ben sana geldiğinde multivitamin ve d vitamini yazacağım dedi.Benimde bu hafta bitti bir daha almadım.çarşamba dediklerini yazacak sanırım.bugün sağlık ocağındüban decavit verdiler ama ben doktora danışmadan içmem.Zaten kabızlık yapıyormuş hemşire kabızlık yaşarsan bırak bir süre sonra tekrar iç dedi.Ben hemen öğrenir öğrenmez aradım saglık ocagını söyledim zaten ebe takıp edıo beni bazen arayıp soruyo hamılelık faln varmı die .
Ya benım doktor hiç bi ilaç söylemedi folık asıtın bu haftalarda bırakılması gerekıo dıe bılıyorum e bu kadın bana nıe ilaç söylemedi sen şuan ne kullanıosun vitamin faln kullanıomsn
Aynen sürekli dinlemek isteriz gerek yok bence ya çokta strese girmeyeAaa oyle mi hic bilmiyodumama dusununce hem zarari illaki vardir hem dw surekli takinti yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?