- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Sonucunu hemen söylüyormu doktor o testlerinYok canım ben özelde yaptırdım ama fiyat olarak çok tutmadı zaten. Uzun sürmüyor ama güzelliği ultrasonda normalden daha fazla zaman geçiriyoruz bebeği daha çok gördüm mutlu oldum ben :) biraz da uğraştırdı bizimki dönmedi vs derken kaldık bir süre. Sonrasinda hemen 2 dklık kan testi yani öyle cok zaman alıcı bir tarafı yok :)
Cok kisi ayni seyleri yasiyo aslinda. Bende rahat olmaya calisiyorum. Sabah bulantilarim artti benimde buna bile seviniyorum demekki buyuyo gibi geliyo:) ultrasonda ikili test icin girdim orda atan kalbini gordum o an rahatladim. Sanki Ben orda o kalbi gorunce rahatliyorum ya..test sonucuna falan odaklanamadan direk kalbini atar sekilde gorunce cok sukur yasiyo ya diyorum keske bi alet olsa da hep dinlesek o kalbini gunluk
Hanımlar iyi akşamlar , grip olanınız var mı aranızda ? Çok fena salgın var 3 gündür yataktan kalkamadim hala da öyleyim . Baş ağrısı göz ağrısı bitirdi beni . Umarım bebeğe kötü etkiler yapmamıştır . Yarın da düzelmesem acile gideceğim halim kalmadı çünküdikkat edin kendinize
Uzun olmuş biraz bence ama sen bilirsin canımKızlar Zeynep Meriç ismi nasıl sizce
Güzel mi uzun olsadaUzun olmuş biraz bence ama sen bilirsin canım
Doktoruma sormuştum, o da parol kullanabilirsin yazmış.Parol ve minoset kulalnılıyor diye biliyorum canım
Toplam dedi ama sormadım bence bir rahatsızlıkta toplamını soylediGünde mi 4 tane hak nasıl
Aa ben de ilk zamanlarda görmüştüm böyle bi rüya. Süt var mı diye bakıyordum ve süt fışkırıyordu göğsümden. Anlamı bu muymuş.Rüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
Evet bir sitede öyle yazıyorduAa Aa ben de ilk zamanlarda görmüştüm böyle bi rüya. Süt var mı diye bakıyordum ve süt fışkırıyordu göğsümden. Anlamı bu muymuş.Kızım olacağını öğrendim ben de çarşamba günü. Net dedi ama değişmezse bakalım.
Bende tüp bebek doktorum Timur Hocayı gördümRüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
İsimler güzelGüzel mi uzun olsada
14+3 üm hala ağrılarım var canım bazen bıçak gibi keskin sızlamalarım falan oluyo Uykuya dalana kadar akla karayı seçiyorum normaldir benceArkadaslar 15
Haftada agrilari devam eden var mi? Rahmim agriyor bir de sola yatarken bildigin bir sey batiyorsiz nasil yatiyorsunuz?
Benim doktorumda minoseti önerdi doktoruna uymak en iyisiDoktoruma sormuştum, o da parol kullanabilirsin yazmış.
Aynen olabilirToplam dedi ama sormadım bence bir rahatsızlıkta toplamını soyledi
Hayırlısı olsun canım inşallahRüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
Aminn inşallah hayırlı evlatlar olsunlarEvet bir sitede öyle yazıyorducinsiyeti dışında da çok hayırlı evlat olacağı yazıyordu.bana erkek görüntüsü var ama net değil dediler sanırım benimki de kız
Ben rüya göremez oldum artık ilk zamanlar çok görüyordumBende tüp bebek doktorum Timur Hocayı gördümvajinadan bebeklerimi dışarı çıkardı temizledi maşallah gayet iyi dedi tekrar rahmime yerleştirdi sonra diğerini çıkardı böyle bebek dediğim şeyin görüntüsü midye gibi bir şey deniz kabuğu gibi onu da temizledi üzerinde böyle yeşil bir böcek mi desem kelebek mi desem vardı onu da güzel sağlıklı dedi yerine koydu. Sonra cinsiyet sordum bir kız bir erkek dedi orda hemşire doktor biri kesin erkek dedi rüyalara bak doktorum inançlı biri bize tedavi öncesi adak verdirdi birini benim adıma kesin dedi sanki iki tane olacağını hissetti iki bebek için ayrı ayrı keseceğiz inşallah biri onun adına olacak.
Çarşamba günü randevum var inşallah böyler.Aminn inşallah hayırlı evlatlar olsunlarhakkınızda hayırlısı ne zaman netleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?