2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sonucunu hemen söylüyormu doktor o testlerin

Ben ilk hamileliği öğrendiğimde ultrason cihazı alsak mi demiştim ilk kontrollerde hep erkenden dokrora gitmisligim var Doktoruma güvenim arttığından ve bebek gelişmeye başladığından beri çok az rahatladım sizi anliyorum

Ben iki kere grip atlattım Doktorum 3 gün geçmezse doktora girmem gerektiğini söyledi Tek yaptığım bol şu içmek ve sirkeli şu ile igrenerek gargara yapmak be yatıp bol bol dinlenmek .. bi kere daha tekrarlar gibi oldu doktora gittim Virüs kaynaklı olduğu için bisey yapmaya gerek yok enfeksiyon kaynaklı olsaydı ilaç olmadan geçmezdi Mutlaka dikkatli takip edin demişti Özellikle ateş var mı dikkat edin Yanlış bilmiyorsam hamilelikte ateş tehlikeli Çok geçmiş olsun

Aa
Rüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
Aa ben de ilk zamanlarda görmüştüm böyle bi rüya. Süt var mı diye bakıyordum ve süt fışkırıyordu göğsümden. Anlamı bu muymuş. Kızım olacağını öğrendim ben de çarşamba günü. Net dedi ama değişmezse bakalım.

Evet bir sitede öyle yazıyordu cinsiyeti dışında da çok hayırlı evlat olacağı yazıyordu.bana erkek görüntüsü var ama net değil dediler sanırım benimki de kız

Rüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
Bende tüp bebek doktorum Timur Hocayı gördüm vajinadan bebeklerimi dışarı çıkardı temizledi maşallah gayet iyi dedi tekrar rahmime yerleştirdi sonra diğerini çıkardı böyle bebek dediğim şeyin görüntüsü midye gibi bir şey deniz kabuğu gibi onu da temizledi üzerinde böyle yeşil bir böcek mi desem kelebek mi desem vardı onu da güzel sağlıklı dedi yerine koydu. Sonra cinsiyet sordum bir kız bir erkek dedi orda hemşire doktor biri kesin erkek dedi rüyalara bak doktorum inançlı biri bize tedavi öncesi adak verdirdi birini benim adıma kesin dedi sanki iki tane olacağını hissetti iki bebek için ayrı ayrı keseceğiz inşallah biri onun adına olacak.

Arkadaslar 15
Haftada agrilari devam eden var mi? Rahmim agriyor bir de sola yatarken bildigin bir sey batiyor siz nasil yatiyorsunuz?

Arkadaslar 15
Haftada agrilari devam eden var mi? Rahmim agriyor bir de sola yatarken bildigin bir sey batiyor siz nasil yatiyorsunuz?
14+3 üm hala ağrılarım var canım bazen bıçak gibi keskin sızlamalarım falan oluyo Uykuya dalana kadar akla karayı seçiyorum normaldir bence

Evet bir sitede öyle yazıyordu cinsiyeti dışında da çok hayırlı evlat olacağı yazıyordu.bana erkek görüntüsü var ama net değil dediler sanırım benimki de kız
Aminn inşallah hayırlı evlatlar olsunlar hakkınızda hayırlısı ne zaman netleşecek

Ben rüya göremez oldum artık ilk zamanlar çok görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…