2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar kilo alma durumlariniz nasıl ben 1 hafta içinde 2 kilo aldım hiç almamıştım fazlada yiyemiyorum mide bulantım devam ediyor çünkü yediğim şeyler zeytin limon dün ekmekten yiyebildim uzun süre sonra ama varsa ev yapımı poğaça yiyebiliyorum oda her zaman olmuyor mutfağa giremedigim için zaten

Ayakta dururken sanki elim ayagim bosaliyor, avm de biraz dolanayim dedim burnumdan geldi. Sanki nefes alamiyormusum gibi.

Kilodaki her sey yag degil, rahim buyuyor, bebek buyuyor. Maalesef ben de borek, pogaca yiyorum ki hamile kalmadan once nadir yerdim. Balik, et, sebzeyi cok yerdim simdi onlar yalan oldu. Halim olsa canimin cektigi bir kac sey var onlari yapmak istiyorum ama nerdee

Bebek daha küçük ya kilo yaparmi acaba bende bilmiyorum bende hamileliğimde vegan oldum ama yapan yok mesela pırasa karnıbahar yemek isterdim ama mutfağa girip yapamıyorum malesef ..et kokusu veya görmeye dayanamıyorum ..et ürünleri yiyemiyorum asla ...normalde ..et çok severdim.. sütte .. bal dahi yiyemiyorum :))

Rüyamda sütüm geliyordu iki göğüsümden de.Rüya tabirine baktım kız bebek diyor.Erkekler kızları gecmiş ankette ama belki kız sayısına ben de katkı da bulunurum
Hayirlisi olsun canim
Bende henuz ogrenemedim
Esim nipt testi yaptir diyo (trisomie ve cinsiyet icin olan bir test, biz yaptirmicaz cocukda her hangi bi hastalikda ciksa biz aldirmayi dusunmedigimiz icin yapmayalim demistik)

Arkadaslar 15
Haftada agrilari devam eden var mi? Rahmim agriyor bir de sola yatarken bildigin bir sey batiyor siz nasil yatiyorsunuz?
Bizde bugün 15. Haftanın ilk günündeyiz bende de karın ağrısı var. Bebeğin soldaysa o baskı yapıyordur. Ben sol ile sırt üstü dönüşümlü yatıyorum.

Canım kabız oldunsa şişlik olabilir o bende geçen hafta senin gibi bir gün içinde bir kilo aldım. Kabız olmuştum iki gündür geçti şükür bugün sabah baktım yarım kilo birden gitmiş.

Ayakta dururken sanki elim ayagim bosaliyor, avm de biraz dolanayim dedim burnumdan geldi. Sanki nefes alamiyormusum gibi.
Tansiyon takibi yapıyon mu canım? Tansıyonuna baktırsaydın avm içinde küçük bir alanda sağlık ekibi oluyor. Avm beni normalde o hale sokuyordu şimdi ekstra darlanıyorum.

Kizlar benide eklermisiniz doktura gittim 14 haftam bitti cinsiyeti erkege benziyor dedi kesindr demedi aranizda benim gibi olan varmi

Arkadaşlar pıhtılaşma olmadığı halde gebelık kayıplarından dolayı aspirin ve kan sulandırıcı ıgne kullanan var mı aranızda
Bende kullanmaya başladım bugun dr 81 mg lik ecopirin yazdi. Siz kaclik kullaniyorsunuz

Bende almadım bu hafta 2 kilo birden aldım moralim çok bozuk zaten kiloluyum fazla almamam lazım

Kızlar durup durup kahverengi lekelenmem oluyor. Sizlerde de olan var mı hala bu haftalarda. Bu sonuna kadar böyle mi gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…