- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Benim hiç ağrım yok inşallah her şey yolundadır.Merhaba benimde ağrılarımın şiddeti ve sıklığı arttı bu ara. Bugünde feci bel ağrısı çekiyorum
Pai1 4g/5g genimde var ama o da etkilemez dedi doktor.benim kayiplarim oldugu icin onlem amacli kullaniyorumPihtilasma olmadigi halde mi peki
Meriç erkek ismi gibiymiş gibi geliyor kulağaZeynep ismini çok beğeniyorum. Meriçte gayet uyumlu olmuş.
Benim zaten yatakta sağdan sola dönüşlerim hep uykumu bölüyor. Sol taraf batıyor, karnımda kasılma oluyor. Doktor rahim büyümesine bağlıyor ama ilk gebeliğimde böyle olmuyordu. İkincide çocuk ağzını açsa hissedicem neredeyse :)))))Arkadaslar 15
Haftada agrilari devam eden var mi? Rahmim agriyor bir de sola yatarken bildigin bir sey batiyorsiz nasil yatiyorsunuz?
Benimde 4g/5g olması gereken 4g/4g kadın doğum dokturum bu etki etmez dedi ama tüp bebek doktorum hem sulandırıcı iğne hem coaspirin e devam ettirdiPai1 4g/5g genimde var ama o da etkilemez dedi doktor.benim kayiplarim oldugu icin onlem amacli kullaniyorum
Bazı isimler unisex. Öyle olunca cinsiyeti belirleyici isim koymak ilerisi içinde iyi oluyor. Okul, iş hayatı vs. Zeynep çok severim. Kibar geliyor bana bıcır bıcır. Zeynep Meriç te uyumlu geldi bana.Meriç erkek ismi gibiymiş gibi geliyor kulağa
Ama zeynep harika
benim bildigimde olmasi gereken zaten pai 4g/4g.benim doktorumda kullanmana Gerek yok dedi.ama Ben onlem amacli kullaniyorum.cunku bir prof.dan sunu duydum suan ki sartlarda Bakabildigimiz genlerinizde gebelige Engel olabilcek bir pihtilasma faktoru yok demisti.peki ya suan bilinmeyen faktorler ne olacakti? O yuzden suan icin bir yan etkisi gormedim devam ediyorum.Benimde 4g/5g olması gereken 4g/4g kadın doğum dokturum bu etki etmez dedi ama tüp bebek doktorum hem sulandırıcı iğne hem coaspirin e devam ettirdi
Benim de hala devam ediyor hatta son 3 gündür parlak kırmızı kanamaya döndü doktorla görüştük her şey yolunda bebekle ilgili kanama bir süre daha devam edecek gibi görünüyor dedi. Yine ilaçlar dinlenme devam azalmaya başladı ama bu hafta olmuş hala ne kanaması diye sinirim bozuluyor açıkçası.Kızlar durup durup kahverengi lekelenmem oluyor. Sizlerde de olan var mı hala bu haftalarda. Bu sonuna kadar böyle mi gidecek.
6 gün oldu bebeğimi göreli sanki 6 ay geçti en fzl bi iki güne bende kesin giderim ayy çocuğum iyi mi endişeleniyorum napimKızlar dün geceden berı ıkı saatlık uyku ıle duruyorum.yasadıgınız endıselerın aynılarını yaşıyorum.eşimi sabah apar topar bebeği görmeye getırdım.utrasonda ılk bız vardık dusunun.belirtilerimın azaldığını düşünüyorum.gogus hassasıyetim var.arada mıdem de bulanıyor ama ben dıyorum acaba o psikolojık mı?tabi muayene olduk cok şükür hersey yolunda.hemsıre kocama esınız bıraz rahat olması lazım demıs.öyle dıyorda sakın olmak kolay mi birde bana sorsun.tek ben mi böyleyim dıye dusunurken buraya bir girdim bir cok arkadaşım benım gibi.ama ınanıyorım sızın bebeklerınız ıcın de hersey yolunda.Bız onları Allah’a emanet ettık.
Ama Kım ne derse desin en ıyısı gıdıp gormek
Benimde ayin 16 sinda ama kendime soz verdim 12.haftadan sonra Rahat olacagim6 gün oldu bebeğimi göreli sanki 6 ay geçti en fzl bi iki güne bende kesin giderim ayy çocuğum iyi mi endişeleniyorum napim
Yok canım benimki 4g/4g o sıkıntılı dedi tüp bebek hemşirem yanında normal değeri 4g/5g yazıyor. Ben sadece olabilir bir kanama da önüne geçilmez diye korkuyorum. Çünkü diğer bütün değerlerim normal. Mesela haftalık kalçadan iğne vuruluyorum bayağı kan geliyor pamuk ıslanıyor. Cuma günü arayıp merkezimle bu korkularımı konuşacağım. Kalçadan resmen burun kanaması gibi kan akıyor.benim bildigimde olmasi gereken zaten pai 4g/4g.benim doktorumda kullanmana Gerek yok dedi.ama Ben onlem amacli kullaniyorum.cunku bir prof.dan sunu duydum suan ki sartlarda Bakabildigimiz genlerinizde gebelige Engel olabilcek bir pihtilasma faktoru yok demisti.peki ya suan bilinmeyen faktorler ne olacakti? O yuzden suan icin bir yan etkisi gormedim devam ediyorum.
benim bildigimde olmasi gereken zaten pai 4g/4g.benim doktorumda kullanmana Gerek yok dedi.ama Ben onlem amacli kullaniyorum.cunku bir prof.dan sunu duydum suan ki sartlarda Bakabildigimiz genlerinizde gebelige Engel olabilcek bir pihtilasma faktoru yok demisti.peki ya suan bilinmeyen faktorler ne olacakti? O yuzden suan icin bir yan etkisi gormedim devam ediyorum.
Benim kaybım yok iki tane kötü orta arası kalite ile olumsuz olan transferlerim var.
Erkek o erkekÇok şükür ikili testim normal çıktı bebişi gördük.bi çıkıntı var görüntü olarak erkek gibi deriz ama genelde bu bizi yanıltır kızlarda da bu haftalarda çıkıntı olabiliyor o yüzden cinsiyet net değil dedi5 gün sonra kayserideki doktorum netleştirir inş.
Bende gecenlerde kan verdim kan musluktan akar gibi akiyordu.hemsire kan sulandiricidan dolayi boyle merak etmeyin dedi.biraz Bastirdiginda duruyor ama bende endiselenmistim.Yok canım benimki 4g/4g o sıkıntılı dedi tüp bebek hemşirem yanında normal değeri 4g/5g yazıyor. Ben sadece olabilir bir kanama da önüne geçilmez diye korkuyorum. Çünkü diğer bütün değerlerim normal. Mesela haftalık kalçadan iğne vuruluyorum bayağı kan geliyor pamuk ıslanıyor. Cuma günü arayıp merkezimle bu korkularımı konuşacağım. Kalçadan resmen burun kanaması gibi kan akıyor.
Yok canım ben endişelenmedim doğum takibini yapan doktorum üç hafta önce kesti gerek yok dedi ben en başından beri tedirginim. Pıhtı olunca tabiki vurulmak zorundayız ya da açıklanamayan kayıplarda. Benim merkez Ankara da onların dediğini doktorum yapmak zorunda kalıyor ama o da sor kaçıncı haftaya kadar devam edilecek diye. Sonuçta kadının takibindeyim. Bir yerimi kesmemek için müthiş çaba veriyorum. :) genelge erken doğum riski 30. Hafta başlıyor o zaman bıraktırırlar sanırım. Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallahBende gecenlerde kan verdim kan musluktan akar gibi akiyordu.hemsire kan sulandiricidan dolayi boyle merak etmeyin dedi.biraz Bastirdiginda duruyor ama bende endiselenmistim.
Bende de pai 4g/5g icin preaklamsi riski artiyor yaziyor.kimseyi endiselendirmek icin yazmamistim ama belki formu okuyan biri in isine yarar.
Ben de anlamıyorum ki. Doktora sordum aşağıda mı duruyor, riskli mi diye. Hayır dedi riskli görünmüyor dedi. Peki bu lekelenme neden oluyor. Geçen hafta benden de kırmızı kanama geldi. Bi aktı ve kahverengiye dönerek bitti. Bugün yine peçeteye silince kahverengi bulaşıyor. Bebeklerimiz sağlıkla doğacak mı endişesi içindeyim. 20. Haftalarda ayrıntılı ultrasonda umarım hayırlı haberler alırız. O haftalar çok önemli.Benim de hala devam ediyor hatta son 3 gündür parlak kırmızı kanamaya döndü doktorla görüştük her şey yolunda bebekle ilgili kanama bir süre daha devam edecek gibi görünüyor dedi. Yine ilaçlar dinlenme devam azalmaya başladı ama bu hafta olmuş hala ne kanaması diye sinirim bozuluyor açıkçası.
Gecmis olsun rabbim yardimcin olsun ne testikiAynen öyle hayırlısıyla doğuncada daha farklı endişeler başlayacak hiç bitmez:))
Rüyamda da kız çıkıyorErkek o erkekbizim bi çok şey benzer gidiyo arkdaşım inşallah bu hafta benim nifty testte temiz çıkar
Benimde yeğenimin chicco mama sandalyesi ve park yatağı araba koltuğu var onlara el koyacağım.Zaten en fazla para onlara gidiyor.Onun dışında yatak yanı beşik alcam karyolaya sabitlenenlerden.kıyafetler mecburen alınacak ama 7.aydan önce almam hepsini liste yapıp bir seferde alcam inşAcıkıyorum miğdem agrıyor açlıktan. yiyorum şişlikten ağrıyor bulanıoyor sanırım rahatlık yok bize.Belim ağrıyor alttan sncı giriyor bazende adet olacakmşm gni ağrılarım oluyor.
Alışveriş konusu geçmiş benım bu ikinci bebegım olacagı için genel malzemelerim var.Beşik araba puset faln sdece erkek olursa ufak tefek giyecekler alırız.Kızımdada 5 yada 6 ay arasında yavas yavas aldık malzemeleri kıyafetleride çarşıya çıktıkça aldık.bide ilk olunca sagolaun çevremde aşırı bi kıyafet getıren oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?