- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Olabildiğince dikkat etmek lazım ama midem bulanmadigi zaman yiyorum baya bir onu farkettimBende almadım bu hafta 2 kilo birden aldım moralim çok bozuk zaten kiloluyum fazla almamam lazım
Aynı şekilde nedeni belli değil ama bitmeyen bir kanama bir lekelenme devam ediyor insan diken üstünde ister istemez. Mümkün olduğunca sakin stres yapmadan atlatmak lazım şu dönemleri.Ben de anlamıyorum ki. Doktora sordum aşağıda mı duruyor, riskli mi diye. Hayır dedi riskli görünmüyor dedi. Peki bu lekelenme neden oluyor. Geçen hafta benden de kırmızı kanama geldi. Bi aktı ve kahverengiye dönerek bitti. Bugün yine peçeteye silince kahverengi bulaşıyor. Bebeklerimiz sağlıkla doğacak mı endişesi içindeyim. 20. Haftalarda ayrıntılı ultrasonda umarım hayırlı haberler alırız. O haftalar çok önemli.
Böyle kanamalı geçirip sağlıkla doğum yapanlar çok. Bunu düşünerek biraz rahatlayalım :)Aynı şekilde nedeni belli değil ama bitmeyen bir kanama bir lekelenme devam ediyor insan diken üstünde ister istemez. Mümkün olduğunca sakin stres yapmadan atlatmak lazım şu dönemleri.
Doktorum sürekli 2 çocuğunda da eşinin hamileliğinin aşırı kanamalı geçtiğini ama çok sağlıklı doğduklarını söylüyor. Bunlara odaklanmaya çalışıyorum :)Böyle kanamalı geçirip sağlıkla doğum yapanlar çok. Bunu düşünerek biraz rahatlayalım :)
Ay darısı başımıza olsun :))Doktorum sürekli 2 çocuğunda da eşinin hamileliğinin aşırı kanamalı geçtiğini ama çok sağlıklı doğduklarını söylüyor. Bunlara odaklanmaya çalışıyorum :)
Bende bir yerimi kesersem korkusu yaşıyordum cnm, evdeki bıçakları bileyletmiyordum çünkü kanım zor duruyor diye. Geçen kan verdim çok bastırma imkanım olmadı, nasıl kan akmış şaşırdım, ilk gebelikten sonra unutmuşum. Şimdi ilkindeki kadar tedirgin değilim tabi, insan alışıyor.Yok canım ben endişelenmedim doğum takibini yapan doktorum üç hafta önce kesti gerek yok dedi ben en başından beri tedirginim. Pıhtı olunca tabiki vurulmak zorundayız ya da açıklanamayan kayıplarda. Benim merkez Ankara da onların dediğini doktorum yapmak zorunda kalıyor ama o da sor kaçıncı haftaya kadar devam edilecek diye. Sonuçta kadının takibindeyim. Bir yerimi kesmemek için müthiş çaba veriyorum. :) genelge erken doğum riski 30. Hafta başlıyor o zaman bıraktırırlar sanırım. Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah
Siz kaçıncı haftaya kadar devam ettiniz ben o an sormadım ama cuma günü arayıp soracağım. Çoğul gebelik ya canım ne bilim oldu ki beklenmedik anda doğum oldu hep aklıma bu geliyor iki arada kalıyorum. Bu sefer kesersem ya bebeklerime bu yüzden bir şey olursa diyeBende bir yerimi kesersem korkusu yaşıyordum cnm, evdeki bıçakları bileyletmiyordum çünkü kanım zor duruyor diye. Geçen kan verdim çok bastırma imkanım olmadı, nasıl kan akmış şaşırdım, ilk gebelikten sonra unutmuşum. Şimdi ilkindeki kadar tedirgin değilim tabi, insan alışıyor.
Ben ya 37 ya da 38'de bıraktım cnm. Doğuma 10 gün varken kestik.Siz kaçıncı haftaya kadar devam ettiniz ben o an sormadım ama cuma günü arayıp soracağım. Çoğul gebelik ya canım ne bilim oldu ki beklenmedik anda doğum oldu hep aklıma bu geliyor iki arada kalıyorum. Bu sefer kesersem ya bebeklerime bu yüzden bir şey olursa diyemecburen devam edeceğim. Benim ilk hayırlısı ile kazasız belasız doğurabilsem. Rabbim evlatlarımızı bize, bizi onlara bağışlasın
İnşallah benimkilerde o haftaları görürlerde ne yapalım vurulurum :) teşekkür ederim canım yaşadığım tedirginliği yaşamış sağlıkla doğum yapmışsın iyi geldi duymak.Ben ya 37 ya da 38'de bıraktım cnm. Doğuma 10 gün varken kestik.
Ne demek cnm benim :) inşallah, birbirimize destek olalım tabi ki :) senin ikiz olduğu için daha farklı olabilir ama, ben 39 da doğurmuştum. Hatta iğneyi kesmeyin bile demiştim. :)) Dr'um ikna etmişti, her doktorun başka metodu da olabiliyorİnşallah benimkilerde o haftaları görürlerde ne yapalım vurulurum :) teşekkür ederim canım yaşadığım tedirginliği yaşamış sağlıkla doğum yapmışsın iyi geldi duymak.
Cuma günü bende doktorumun niyetini inşallah öğrenip daha rahat olurum çünkü eşim faydası var zararı yok diyo ama benim tedirgin olduğumu görünce o da böyle diyorum ama ya bir şey olursa korkusuna girdi. Normalde atlamazdım sorardım ne zamana kadar diye de o an tamam diyip kapadım tlf. Zaten gebelik yapan doktorumda öğren ne zamana kadar devam edilecekmiş dedi. Aslında beni şu kalçadan gelen kanlar tekrar tedirgin etti hiç öyle olmazdı çok geliyor durulmuş ki böyle oluyor bir iğneden böyle geliyorsa ya kesersem bir yerimi ne olurumNe demek cnm benim :) inşallah, birbirimize destek olalım tabi ki :) senin ikiz olduğu için daha farklı olabilir ama, ben 39 da doğurmuştum. Hatta iğneyi kesmeyin bile demiştim. :)) Dr'um ikna etmişti, her doktorun başka metodu da olabiliyor
Sabah bulantisi değil hep akşam bulantısı yaşadım benim çocuk ters galibaBulantilar azalmasi gereken yerde benim gibi cogalan var miben sabah bulantisi yasardim genelde 1 hafta icinde 2 3 defa kusmalar oldu aksam yemeklerinden sonra.. sabah bulantisi erken kalkar kalmaz hic beklemeden oluyo sanki siddeti artti..
Ay ben yazAcaktim bugune kadar hep bulantım oldu ama bu haftam bugun iki kere kustum ne bu anlamadım ,diğer gebeliklerimde bile 12ci hafta olmadan bulantım da bitiyordu . Yeniden bulantı ilacımı aldirdim baska türlü dayanamıyorum , geçmiş olsun size deBulantilar azalmasi gereken yerde benim gibi cogalan var miben sabah bulantisi yasardim genelde 1 hafta icinde 2 3 defa kusmalar oldu aksam yemeklerinden sonra.. sabah bulantisi erken kalkar kalmaz hic beklemeden oluyo sanki siddeti artti..
3_ 4 saatte az az yiyerek daha yeni azaltmaya başladım bide yemekle cok sıvı tüketme ayy cok fena vallaBulantilar azalmasi gereken yerde benim gibi cogalan var miben sabah bulantisi yasardim genelde 1 hafta icinde 2 3 defa kusmalar oldu aksam yemeklerinden sonra.. sabah bulantisi erken kalkar kalmaz hic beklemeden oluyo sanki siddeti artti..
O besıkten bende istiyorum ama ebat olarak küçük oluo sanırım uzun sure kullanılmaz bide evde çok eşya varya görsen kaydırak salıncak bisiklet yürüteç çadır kızım tek sıkılmasın diye aldıkda aldıkBenimde yeğenimin chicco mama sandalyesi ve park yatağı araba koltuğu var onlara el koyacağım.Zaten en fazla para onlara gidiyor.Onun dışında yatak yanı beşik alcam karyolaya sabitlenenlerden.kıyafetler mecburen alınacak ama 7.aydan önce almam hepsini liste yapıp bir seferde alcam inş
Bence mi yolunu bulup hic misafir alma hem temizlik yemek bide simdi arkadasin durumu en iyisi bu gibiArkadaslar yardimiza ihtiyacim var.misafirim geliyormus ve benim ev Berbat durumda gerci onlar gelene kadar temizlerim ama yapacak hic halimde yok.gelen misafir sayilmaz aslinda cok samimi oldugumuz bir Aile.hatta daha once o arkadasiminda gebelik kaybi var.sonrasinda sormarmadim dusunuyor musunusuz falan diye cok Hassas konular benim icin.simdi benim mutfaga girecek durumum yok.esim yarim ederim dedi ama yinede guvenmiyorum kendime.birde biz bu hamileligi kimseye soylememe karari almistik gobegim tam belli olana kadar.birde arkadasim biliyorum benim icin cok sevinecek duydugunda ama kendi icin yasadiklarindan dolayi uzulurmu.ben cok etkileniyordum cunku.ne yapmaliyim bilmiyorum
Cok gecBence mi yolunu bulup hic misafir alma hem temizlik yemek bide simdi arkadasin durumu en iyisi bu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?