- 25 Şubat 2016
- 7.753
- 12.950
- 248
- 31
Dışarda yemeğe çıkarsanız yada çaya agelıyorlarsa tatlı yemeye falnArkadaslar yardimiza ihtiyacim var.misafirim geliyormus ve benim ev Berbat durumda gerci onlar gelene kadar temizlerim ama yapacak hic halimde yok.gelen misafir sayilmaz aslinda cok samimi oldugumuz bir Aile.hatta daha once o arkadasiminda gebelik kaybi var.sonrasinda sormarmadim dusunuyor musunusuz falan diye cok Hassas konular benim icin.simdi benim mutfaga girecek durumum yok.esim yarim ederim dedi ama yinede guvenmiyorum kendime.birde biz bu hamileligi kimseye soylememe karari almistik gobegim tam belli olana kadar.birde arkadasim biliyorum benim icin cok sevinecek duydugunda ama kendi icin yasadiklarindan dolayi uzulurmu.ben cok etkileniyordum cunku.ne yapmaliyim bilmiyorum
Uzak mesafeden geliyorlar.birde geldikleri saatte oyle tatli yiyebilexegim bir yer yok.sabah kahvalti yapariz muhtemelen donerler.esim simdi Kostur kostur markede gitti.canini Sikma biseyler yapariz diyor.ya Hepsi Tamam gercekten cok seviyorum arkadasimi cok iyiler ama Durumu soylemem gerekirmi.ben bile daha sahiplenemedim yasadiklarimdan dolayi korkuyorum.Dışarda yemeğe çıkarsanız yada çaya agelıyorlarsa tatlı yemeye faln
Ohh ne güzelll.ne şanslıymış küçük hanımO besıkten bende istiyorum ama ebat olarak küçük oluo sanırım uzun sure kullanılmaz bide evde çok eşya varya görsen kaydırak salıncak bisiklet yürüteç çadır kızım tek sıkılmasın diye aldıkda aldık
Ben 4 kere kayıp yaşamış 2 tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış yılı aşkındır çocuk isteyen biri olarak arkadaşımın böyle bir durumu varsa bilmek isterim.çünkü sonradan öğrendiğimde kendimi daha kötü hissederdim.aynısını bir arkadaşım bana yaptı çok zoruma gitti.Eğer garçekten arkadaşınsa bu duruma üzülmek yerine senin için sevinir.Uzak mesafeden geliyorlar.birde geldikleri saatte oyle tatli yiyebilexegim bir yer yok.sabah kahvalti yapariz muhtemelen donerler.esim simdi Kostur kostur markede gitti.canini Sikma biseyler yapariz diyor.ya Hepsi Tamam gercekten cok seviyorum arkadasimi cok iyiler ama Durumu soylemem gerekirmi.ben bile daha sahiplenemedim yasadiklarimdan dolayi korkuyorum.
Arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.misafirim geliyormus ve benim ev Berbat durumda gerci onlar gelene kadar temizlerim ama yapacak hic halimde yok.gelen misafir sayilmaz aslinda cok samimi oldugumuz bir Aile.hatta daha once o arkadasiminda gebelik kaybi var.sonrasinda sormarmadim dusunuyor musunusuz falan diye cok Hassas konular benim icin.simdi benim mutfaga girecek durumum yok.esim yarim ederim dedi ama yinede guvenmiyorum kendime.birde biz bu hamileligi kimseye soylememe karari almistik gobegim tam belli olana kadar.birde arkadasim biliyorum benim icin cok sevinecek duydugunda ama kendi icin yasadiklarindan dolayi uzulurmu.ben cok etkileniyordum cunku.ne yapmaliyim bilmiyorum
Esim diyor bisey deme daha Ailelere bile soylemedik ama Ben sana yardim ederim dedi.birde zaten anlasilir diyor.bilemedim.aslinda cok yakin zamanda degil ama icimden bir ses gebelik Istedigini soyluyor.bakalim ya nasil olacak.bir yandan temizlik yapiyorum kizlar toplu cevap olsunEğer çok yakın zamanda kaybettiyse söylememeni anlarım ama zaman geçtiyse istersen söyle hatta riskli olduğunu, kafanı kaldırıp mutfağa giremediğini de ekle bence samimiyseniz. Biz hep başkalarını düşünürken neden kendi sağlığımızı ve bebeğimizi daha ön sıraya koymayız ki? Ben de aynıyım ama bunu yapmamamız lazım. Önce bebişin sonra arkadaşın.
Ben de yasadim ama arkadaslarim Adina sevinirken kendi adima cok uzulmustum.bilmiyorum inan ne yapacagimiBen 4 kere kayıp yaşamış 2 tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış yılı aşkındır çocuk isteyen biri olarak arkadaşımın böyle bir durumu varsa bilmek isterim.çünkü sonradan öğrendiğimde kendimi daha kötü hissederdim.aynısını bir arkadaşım bana yaptı çok zoruma gitti.Eğer garçekten arkadaşınsa bu duruma üzülmek yerine senin için sevinir.
Sanirim soyleyecegim canim cunku bu evin isini yaptiktan sonra bir gucum kalacagini dusunmuyorum.Bence de söyle cnm, ama kimse bilmiyor diye ekle, sıkıntılı haftaları geçince söylemek istiyorduk dersin. Hem çok yorulma, o yardımcı olur.
Ben de bir arkadaşıma dedim ve sağolsun beni hiç yormamıştı. Çok kişiye söylemedik biz de.
Eğer kahvaltıysa sadece çok sıkıntı etme sabahmı sende olacaklar.Eşin onlar gelmeden masayı donatsın hatta masayıda mutfak dısında bir yere ayarlayın sen mutfakta fazla vakıt gecırmıs olma.Hamılelığını söyleme konuaundada eger çok samimiyseniz söylemeni tavsiye ederim evıne gelmiş olmasalardı saklayabılırdın ama bu şekilde olmaz belki farkederse oda kırılabılır aranızdakı sohbeti bilmiorum ama.Şöyle söyleyebilirsin sıkıntılı hamılelıklerım oldgu için tam emin olmadan kımsye söylemek istemedık.Falan karşındakını sen daha iyi tanıyorsunUzak mesafeden geliyorlar.birde geldikleri saatte oyle tatli yiyebilexegim bir yer yok.sabah kahvalti yapariz muhtemelen donerler.esim simdi Kostur kostur markede gitti.canini Sikma biseyler yapariz diyor.ya Hepsi Tamam gercekten cok seviyorum arkadasimi cok iyiler ama Durumu soylemem gerekirmi.ben bile daha sahiplenemedim yasadiklarimdan dolayi korkuyorum.
Ya sorma ama yetmıo hanıma evdede koyacak yer kalmadı eşime beşiği diyorumde evet bı o eksik evde dio.bide benım koşu bandı var sen dgurdukdan sonra koşma ben sana biliyom dioOhh ne güzelll.ne şanslıymış küçük hanım
Yok aksam burada olacaklar esim geldi eve yardim ediyor.sabahta bir sekilde kahvalti hazirlayacagiz artik.dusunun sabahlari esim bana hazirlayip gidiyordu.mecburum soylemeye artik.soylemesem bile Heran yanlarinda kusabilirimEğer kahvaltıysa sadece çok sıkıntı etme sabahmı sende olacaklar.Eşin onlar gelmeden masayı donatsın hatta masayıda mutfak dısında bir yere ayarlayın sen mutfakta fazla vakıt gecırmıs olma.Hamılelığını söyleme konuaundada eger çok samimiyseniz söylemeni tavsiye ederim evıne gelmiş olmasalardı saklayabılırdın ama bu şekilde olmaz belki farkederse oda kırılabılır aranızdakı sohbeti bilmiorum ama.Şöyle söyleyebilirsin sıkıntılı hamılelıklerım oldgu için tam emin olmadan kımsye söylemek istemedık.Falan karşındakını sen daha iyi tanıyorsun
Aynı problem bende yaşıyorum düşük riski yok ama Protestan kullanıyorum Dr olabilir dedi ama bende endişeleniyorum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbimBen de anlamıyorum ki. Doktora sordum aşağıda mı duruyor, riskli mi diye. Hayır dedi riskli görünmüyor dedi. Peki bu lekelenme neden oluyor. Geçen hafta benden de kırmızı kanama geldi. Bi aktı ve kahverengiye dönerek bitti. Bugün yine peçeteye silince kahverengi bulaşıyor. Bebeklerimiz sağlıkla doğacak mı endişesi içindeyim. 20. Haftalarda ayrıntılı ultrasonda umarım hayırlı haberler alırız. O haftalar çok önemli.
Amiin canım inşallah herşey güzel olur bizler için. Olabiliyor bazı gebeliklerde demek ki..Aynı problem bende yaşıyorum düşük riski yok ama Protestan kullanıyorum Dr olabilir dedi ama bende endişeleniyorum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Bende oluyor cnm, hem sivilce vs oluyor hem de biraz kasık ağrısı falan.Ayağa kalkınca midem ağrıyo bugün ya. Doluysa, bişeyler yediysem.
Hani diyolar ya, ayın normalde adet olduğun günlerinde sivilceler çıkar yine falan diye. Benim de öyle oldu. Bi iki gün önce biraz sivilcem çıktı. Dün adet ağrımsı bi ağrım vardı. Bugün biraz daha mide ağrısı sanki.
Sizin de oluyo mu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?