2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dışarda yemeğe çıkarsanız yada çaya agelıyorlarsa tatlı yemeye faln

Dışarda yemeğe çıkarsanız yada çaya agelıyorlarsa tatlı yemeye faln
Uzak mesafeden geliyorlar.birde geldikleri saatte oyle tatli yiyebilexegim bir yer yok.sabah kahvalti yapariz muhtemelen donerler.esim simdi Kostur kostur markede gitti.canini Sikma biseyler yapariz diyor.ya Hepsi Tamam gercekten cok seviyorum arkadasimi cok iyiler ama Durumu soylemem gerekirmi.ben bile daha sahiplenemedim yasadiklarimdan dolayi korkuyorum.

Ohh ne güzelll.ne şanslıymış küçük hanım

Ben 4 kere kayıp yaşamış 2 tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış yılı aşkındır çocuk isteyen biri olarak arkadaşımın böyle bir durumu varsa bilmek isterim.çünkü sonradan öğrendiğimde kendimi daha kötü hissederdim.aynısını bir arkadaşım bana yaptı çok zoruma gitti.Eğer garçekten arkadaşınsa bu duruma üzülmek yerine senin için sevinir.

Eğer çok yakın zamanda kaybettiyse söylememeni anlarım ama zaman geçtiyse istersen söyle hatta riskli olduğunu, kafanı kaldırıp mutfağa giremediğini de ekle bence samimiyseniz. Biz hep başkalarını düşünürken neden kendi sağlığımızı ve bebeğimizi daha ön sıraya koymayız ki? Ben de aynıyım ama bunu yapmamamız lazım. Önce bebişin sonra arkadaşın.

Esim diyor bisey deme daha Ailelere bile soylemedik ama Ben sana yardim ederim dedi.birde zaten anlasilir diyor.bilemedim.aslinda cok yakin zamanda degil ama icimden bir ses gebelik Istedigini soyluyor.bakalim ya nasil olacak.bir yandan temizlik yapiyorum kizlar toplu cevap olsun

Ben de yasadim ama arkadaslarim Adina sevinirken kendi adima cok uzulmustum.bilmiyorum inan ne yapacagimi

Bence de söyle cnm, ama kimse bilmiyor diye ekle, sıkıntılı haftaları geçince söylemek istiyorduk dersin. Hem çok yorulma, o yardımcı olur.
Ben de bir arkadaşıma dedim ve sağolsun beni hiç yormamıştı. Çok kişiye söylemedik biz de.

Sanirim soyleyecegim canim cunku bu evin isini yaptiktan sonra bir gucum kalacagini dusunmuyorum.

Eğer kahvaltıysa sadece çok sıkıntı etme sabahmı sende olacaklar.Eşin onlar gelmeden masayı donatsın hatta masayıda mutfak dısında bir yere ayarlayın sen mutfakta fazla vakıt gecırmıs olma.Hamılelığını söyleme konuaundada eger çok samimiyseniz söylemeni tavsiye ederim evıne gelmiş olmasalardı saklayabılırdın ama bu şekilde olmaz belki farkederse oda kırılabılır aranızdakı sohbeti bilmiorum ama.Şöyle söyleyebilirsin sıkıntılı hamılelıklerım oldgu için tam emin olmadan kımsye söylemek istemedık.Falan karşındakını sen daha iyi tanıyorsun

Ayağa kalkınca midem ağrıyo bugün ya. Doluysa, bişeyler yediysem.
Hani diyolar ya, ayın normalde adet olduğun günlerinde sivilceler çıkar yine falan diye. Benim de öyle oldu. Bi iki gün önce biraz sivilcem çıktı. Dün adet ağrımsı bi ağrım vardı. Bugün biraz daha mide ağrısı sanki.
Sizin de oluyo mu böyle?

Selam kızlar..
Bir kaç gün önce genetik testleti yaptırmaya gittim.Eşim iş durumundan gelemedi oda yaptırıcak.Benim merak ettiğim kromozom bozukluğu ile ilgili bir durum çıkarsa nasıl bir yol izlenicek tüp bebek vs yazıyor nette onunda kesinliği yok sanırımBirde benimkilerinde ikisinde de hiç kalp atışı alınamıştı daha çok pıhtılaşma değilde kromozom bozukluğundan şüphelenmişti bir prof.dr.
Benim gibi hiç kalp atışı alamayıp gelişimleri duran sonucu pıhtılaşma çıkan var mı?
Valla kromozom olmasın pıhtılaşma olsun diye dua edicem neredeyse

Yok aksam burada olacaklar esim geldi eve yardim ediyor.sabahta bir sekilde kahvalti hazirlayacagiz artik.dusunun sabahlari esim bana hazirlayip gidiyordu.mecburum soylemeye artik.soylemesem bile Heran yanlarinda kusabilirim

Bende ilk hamileliğimde iğne vurdum Doğuma gidicegemiz günün akşamına kadar devam ettik Doğuma kadar bırakılmıyor iğne

Aynı problem bende yaşıyorum düşük riski yok ama Protestan kullanıyorum Dr olabilir dedi ama bende endişeleniyorum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim

Aynı problem bende yaşıyorum düşük riski yok ama Protestan kullanıyorum Dr olabilir dedi ama bende endişeleniyorum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
Amiin canım inşallah herşey güzel olur bizler için. Olabiliyor bazı gebeliklerde demek ki..

Bende oluyor cnm, hem sivilce vs oluyor hem de biraz kasık ağrısı falan.

Kaç gündür kabızdım ayıptr söylemesi 4 gundr flnda isal olmuşum sabh nmaznı kılıorum bı yudum su içiyorum koştur lavaboya.
Of of ınsan herseyı bebege baglarmı ya..acaba bişey olduda oyuzden mı dengem bozuldu dıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…