2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sularda mikrop mu var acaba?

benim de çok var 3 ay oldu henüz boyamadım doktorum boyama dedi. ama genel itibariyle 3 aydan sonra boyanabilirmiş. fotoğraf çekiminde boyatacağım ben

Bebeğini kaybedenler bu olayı çokta zor atlatmıyorlar bence sen şuan kendi sağlığını düşünmelisin. riskli bir durumun varsa ve bu kişi senin yakın arkadaşın ise zaten seni bu duruma sokmaz çünkü kendisi acısını biliyordur. o yüzden senin ve bebeğinin sağlığı önemli. Ben 3 düşük geçirdim bu sırada en yakın arkadaşlarım hep doğum yaptı onların sevinci ile sevindim. Teyze oldum daha güzel bir şey var mı :) şimdik sıra onlar da :) gerçek dostluklar böyledir.

Günaydın herkese iyi haftalar:)
Aranızda gebelik jean pantolon alan var mı lcw gittim en küçük 36 beden varmış ve bacakları çok geniş oldu bana. Bildiğiniz bi yer var mı ya sizin ben bi türlü bulamadım artık göbeğimi sıkıyor jeanlerım.

defactonun kalıpları dar

Ben hmden aldım tam bedenimi aldım oldu.

Kızımla kocamda bişey yok ama bılemedım sen hazr sumu içiosun
Evet canım hep hazır kullanıyorum geldiğimden beri elbistana.Tabi mikrop varsa bu illa içmekle de geçmezmiş dişimizi fırçalarken elimizi yüzümüzü yıkarken bile geçebilirmiş.çaya yemeğe musluktan alıyorum mecburen.

Kizlar ne güzel geçen hafta bebisin kipirtilarjni arada da olsa hissediyordum erkek bebekler erken belli edermiş kendini öyle diyorlardı ama bu hafta tık yok sizde durumlar ne

buzdağı varsa onu alın arkadaşlar, fuskada olabilir. en iyi su bunlar.

buzdağı varsa onu alın arkadaşlar, fuskada olabilir. en iyi su bunlar.
Buzdağı ve Munzur diye biliyorum bende çok iyiler munzuru İstanbul'da zor buluyoruz ama seviyoruz erikli içmeyin kizlar çok ii bilirdim ama iyi bile değilmiş

Buzdağı ve Munzur diye biliyorum bende çok iyiler munzuru İstanbul'da zor buluyoruz ama seviyoruz erikli içmeyin kizlar çok ii bilirdim ama iyi bile değilmiş
Bizim burda marsu var madonun suyu.diğerleri yok ne yazık ki.Ama erikliyi bende biliyorum en kötü sulardan biriymiş

cinsiyetle mi ilgili acaba gerçekten size bi tahminde bulunulmuşmuydu
Ben iki hafta önceden hissetmeye başladım.her zaman değil tabiki mesela 2 gün önce yatarken hissettim 2 gündür başka bir hareket yok.çok nadirde olsa oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…