Beyaz saclardan benim gibi yılmış olan var mı genetik bizde beyaz saç ve hamilelikte boya da yapmamıştım bugün saçımı kestircem ama şeytan durtuyo boya diye eşim çok pinpirikli asla boyatma diyo beyazlarim yeter artık boya diyo 4 üncü aydayiz artık boyayan var mi
Eğer çok yakın zamanda kaybettiyse söylememeni anlarım ama zaman geçtiyse istersen söyle hatta riskli olduğunu, kafanı kaldırıp mutfağa giremediğini de ekle bence samimiyseniz. Biz hep başkalarını düşünürken neden kendi sağlığımızı ve bebeğimizi daha ön sıraya koymayız ki? Ben de aynıyım ama bunu yapmamamız lazım. Önce bebişin sonra arkadaşın.
Bebeğini kaybedenler bu olayı çokta zor atlatmıyorlar bence sen şuan kendi sağlığını düşünmelisin. riskli bir durumun varsa ve bu kişi senin yakın arkadaşın ise zaten seni bu duruma sokmaz çünkü kendisi acısını biliyordur. o yüzden senin ve bebeğinin sağlığı önemli. Ben 3 düşük geçirdim bu sırada en yakın arkadaşlarım hep doğum yaptı onların sevinci ile sevindim. Teyze oldum daha güzel bir şey var mı :) şimdik sıra onlar da :) gerçek dostluklar böyledir.
Günaydın herkese iyi haftalar:)
Aranızda gebelik jean pantolon alan var mı lcw gittim en küçük 36 beden varmış ve bacakları çok geniş oldu bana. Bildiğiniz bi yer var mı ya sizin ben bi türlü bulamadım artık göbeğimi sıkıyor jeanlerım.
Aranızda gebelik jean pantolon alan var mı lcw gittim en küçük 36 beden varmış ve bacakları çok geniş oldu bana. Bildiğiniz bi yer var mı ya sizin ben bi türlü bulamadım artık göbeğimi sıkıyor jeanlerım.
Evet canım hep hazır kullanıyorum geldiğimden beri elbistana.Tabi mikrop varsa bu illa içmekle de geçmezmiş dişimizi fırçalarken elimizi yüzümüzü yıkarken bile geçebilirmiş.çaya yemeğe musluktan alıyorum mecburen.
Kizlar ne güzel geçen hafta bebisin kipirtilarjni arada da olsa hissediyordum erkek bebekler erken belli edermiş kendini öyle diyorlardı ama bu hafta tık yok sizde durumlar ne
Evet canım hep hazır kullanıyorum geldiğimden beri elbistana.Tabi mikrop varsa bu illa içmekle de geçmezmiş dişimizi fırçalarken elimizi yüzümüzü yıkarken bile geçebilirmiş.çaya yemeğe musluktan alıyorum mecburen.
Buzdağı ve Munzur diye biliyorum bende çok iyiler munzuru İstanbul'da zor buluyoruz ama seviyoruz erikli içmeyin kizlar çok ii bilirdim ama iyi bile değilmiş
Kizlar ne güzel geçen hafta bebisin kipirtilarjni arada da olsa hissediyordum erkek bebekler erken belli edermiş kendini öyle diyorlardı ama bu hafta tık yok sizde durumlar ne
Buzdağı ve Munzur diye biliyorum bende çok iyiler munzuru İstanbul'da zor buluyoruz ama seviyoruz erikli içmeyin kizlar çok ii bilirdim ama iyi bile değilmiş
Ben iki hafta önceden hissetmeye başladım.her zaman değil tabiki mesela 2 gün önce yatarken hissettim 2 gündür başka bir hareket yok.çok nadirde olsa oluyor gerçekten.
Ben iki hafta önceden hissetmeye başladım.her zaman değil tabiki mesela 2 gün önce yatarken hissettim 2 gündür başka bir hareket yok.çok nadirde olsa oluyor gerçekten.
yani erkeklerde daha erken hissediliyor deniliyor hani kemik yapısı vs daha güçlü diye sanırım. benim perşembe netleşcek cinsiyeti ama kız gibi demişlerdi