2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

gobegımin üstü titriyor gibi. ve aşırı gazım var midemde. hayır yediğim yemek ne ara sindirime geçiyor da gaz yapıyor anlayamıyorum bu hafta sonu benim de randevum var.

gobegımin üstü titriyor gibi. ve aşırı gazım var midemde. hayır yediğim yemek ne ara sindirime geçiyor da gaz yapıyor anlayamıyorum bu hafta sonu benim de randevum var.
Ah o gaz sorunu..asla rahatlayamıyorum hep şiş ve patlayacak gibiyim resmen gaz şişkinliğinden dolayı göbek çıktı ama asla bebek degil

Ben içmeye devam ediyorum ve kötü olduğunu hiç duymadım :)

Önce hissedip sonradan hissedememek kötü
Biraz önce hissettim suda kayan balık gibi bisidi tuhaftı yani şükür yoksa direk doktora gitcektim ben ve pinpirikli hallerim ama kaç gündür o kadar bekledim hiç bişi hissetmedim panik yaptım 16 _20 arası hissedilebiliyo ama her zaman olmazmış

Bu bilgi hangi kaynakta yazıyor acaba ?
Senelik bir rapor yayınlanıyordu bu yıl yayınlandı mı bilmiyorum orda değerleri yazıyordu şöyle soyliyim bazı sular için bulaşık bile yıkanmaz diye yazmışlardı yorumlarında değerlere bakarak raporun ismini su an hatırlayamadım ama kontrol etmiştik eşimle değerler için numune göndermeyen firmalar var kendilerine guvenmiyolar onları hiç düşünmem bile bu rapor bı bakanlığa bağlıydı

Bende erikliden başkasına alışamıyorum
Bende öyleydim işte ama değerleri kötü dediler munzuru çok sevdim ama bulmak zor bide en iyi değer arkadaşın yazdığı gibi buzdağı idi ben annemlerdeyken hep arıtma içtik aritmadan sonra damacana olayı çok zor geldi

Ben içmeye devam ediyorum ve kötü olduğunu hiç duymadım :)
Kızlar su analiz raporlarına bakın.Ben bakanlığın duyuru sayfasında bakmıştım su analizlerine geçen seneydi sanırım.Hatta musluk suyu bile erikliden daha iyiymiş.bu haberlerden sonra da baya fiyat düşürmüşlerdi.yani kafama göre söylemedim analizleri görmüştüm.Benim eniştem su satıyor o da aynısını dedi

Aynen ağır metaller varmış galiba duş almak bile o suyla sağlığa zararlıdır demişti araştırma yapan mühendisler

Su insan icin en önemli şey kizlar imkanlar dahilinde bir bakın araştırın bence benim görümcem haber vermişti ilk o çok araştırır sağlıkla ilgili konulari yoksa bizde erikli alıyorduk burdan marka ismi vermek yanlış mı bilmiyorum ama sağlığınız için diyorum raporları okuyun geçen yılın raporuna bakmıştım bende ağır metallerden bahsediyo raporda duş bile alınmaz bulaşık bile yıkanmaz o suyla diyerek değerlerden bahsediyolar

Raporun adı 2019 ambalajlı su degerleri raporu çoğu bilindik marka eksilerde

iyi olarak yazdıklarının adını bile ilk kez gördüm nerden bulup içicez ki
İşte sorun orda canim buzdağı da Munzur da zor bulunuyo İstanbul'da bile mecbur birakiliyoruz lojistik ağı genis ama zararlı yazan sulara

Kızlar hepinize bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin torpille alakalı değil ama benim hiç çocuğum yok henüz çok tecrubesizim ve siz tecrübeli olduğunuz icin size danışmak istedim .. biz 4 aydır bebek icin çalışma yapıyoruz ama gerçekten ilişki pozisyonları hamileliği etkiliyor mu ? Ben eşim diğer türlü sıkıntı yaşadığı icin üstte oluyorum ve her yerde bu şekilde hamile kalmanın zor olduğu yazıyor bu şekilde kalan var mı gerçekten olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…