2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

merhaba öncelikle inşallah istediğiniz bi tarihte allah nasip eder size de bu duyguyu.
benim bildiğim ve yaşadığım kadarıyla siz altta olsanız daha ıyı. ama ılışkı olduktan sonra ben 15 dk yatmıstım yatakta. ve vajınal duş yapmayın. ben bebek dsununmeye başladıktan sonra 3.ay hamıle kaldım kışıden kışıye değişir. ama kesınlıkle stres ıle beraber olmayın onu dusunerek yapmayın yanı. stres spermleri uzaklastırıyormus.
dediğim gibi zaten evlenıp 1 sene olmaması normalmiş doktorlar öyle dıyor.

Yatıyorum yarım saat duşa da geç giriyorum ama ilişki şekli aklımı kurcalıyor eşimde de bende de bir sorun yok ikimiz de gittik doktora o yüzden ben olmamasını buna bağlıyorum biraz

Ben de bazen hissedip bazen hissetmiyorum o kaymayı ama geçen dersim yoktu baya uyumuşum 11 i geçiyordu uyandım biraz da yatakta durdum kayma değil pıt pıt atar gibi oldu kalktım kahvaltı yaptım artık bebek mi değil mi bunlar bilemem tabii

Hanımlar ne yapın edin şu grip salgınından koruyun kendinizi. Cumadan beri öldüm öldüm dirildim resmen grip değil başka bir şey bu. Hergün biraz iyiye gideceğine daha da kötü oluyor. İnatçı öksürük devamında kusmayı getirdi 2 gündür yediğim hiçbir şey midemde kalmadı. Zaten uyku hak getire dün gece 2 saat kesik kesik anca uyumuşumdur. Eşim ısrar edince acile gittik koymuşlar oraya 20 yaşında pratisyeni bir de hamilelik olduğunu duyunca iyice ödleri kopuyor hiçbir şey yapmak istemiyorlar bol bol dinlen dedi gönderdi en azından serum veremez miydi anlamadım bebek günlerdir besinsiz uykusuz garibim helak olmuştur benle.

Bu olay son yıllar da meydana gelmiş demek ki. Bende çevre mühendisiyim dikkat ederim bu tarz şeylere hatta daha önceki yıllar da numune alıp incelemişliğim de vardır fakat genelde evim de buzdağı olur dışarda denk gelirsem erikli içerdim. Haberlere biraz baktım 2019 başında açıklanmış ilginç.. Kaynaklarını değiştirdiler demek ki

Annem bu şekilde olduğunu söylüyor bende hissetmiyorum ama dün sanki 3 kere kalp atışı gibi pıt oldu :)

Canım üstte zor olur sonucta geri kalktıgında direkt hepsi dışarı akar yer çekimi olmuyor eşin üstte olsun

Bence de o şekilde akar zaten çoğu, eşin neden diğer türlü sıkıntı yaşıyor özel değilse, ona göre da konuşmak lazım duruş şeklini

Bence de o şekilde akar zaten çoğu, eşin neden diğer türlü sıkıntı yaşıyor özel değilse, ona göre da konuşmak lazım duruş şeklini
Evliliğimizin basımdan beri o şekilde oluyordu sıkıldım o şekilde boşalamıyorum diyor doktor da ona destek oldu bir kere pozisyonla alakası yok dedi şimdi ben hemen yatıyorum zaten yarım saat ilişki bitince ve yatarken hiç dışarı akan olmuyor ama kalkınca akıyor gidiyor ama diğer türlü ilişki olduğunda da akıyordu fazlalık hep

Sorun onda değilse belki yumurtlama takibi yapman gerekiyordur ben ikinci ayımda hamile kaldım birinci ayda da meğer yumurtlama günümü geçirmişim otomatik programlara göre ayarlamıştım biraz daha erken oluyormuş yumurtlamam

Yatıyorum yarım saat duşa da geç giriyorum ama ilişki şekli aklımı kurcalıyor eşimde de bende de bir sorun yok ikimiz de gittik doktora o yüzden ben olmamasını buna bağlıyorum biraz
canım daha 4 ay olmuş olmuyor diye üzülmek için erken emin ol. zaten doktora da gıtmıssınız sorun yokmuş tek sorun bence kafaya cok takmanız

canım daha 4 ay olmuş olmuyor diye üzülmek için erken emin ol. zaten doktora da gıtmıssınız sorun yokmuş tek sorun bence kafaya cok takmanız
Biliyorum canım erken eşim rahat da ben çok stresliyim bir de işte bu yüzden olmadığını düşünüp onu ikna edemeyince iyice geriliyorum

Yapıyorum canım gecen ay ve bu ay yaptım dün pik yaptı bugün çatlama ama işte yine ilişki aynı şekilde olduğu icin yine ümidim yok

Merhaba arkadaşlar uzun süresi yazmıyordum nasılsınız

Yapıyorum canım gecen ay ve bu ay yaptım dün pik yaptı bugün çatlama ama işte yine ilişki aynı şekilde olduğu icin yine ümidim yok
Hayır o zaman bak kendini şartlıyorsun sen dışarıya akma yoksa sorun kalmıyor ki uzan, ayaklarını yukarıda tut ve ayaklarını, karnını üşütme. Ben de senin gibi daha ikinci aydan her şeye kulp buluyordum ama oluyormuş yani içini ferah tut

Çok geçmiş olsun canım bende kaç gündür hapsiriyorum ve geniz akıntısı baş ağrısı var ama çok hasta gibi hissetmiyorum ilerlemeden bende mi gitsem acaba

İlişki sırasında olmuyor canım zaten hemen sırt üstü yatıp ayaklarımı dikiyorum ama ayağa kalkınca akanlar oluyor tabi hatta üzerinden baya süre geçiyor bi öksürünce falan yine gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…