2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bence bebektir çünkü farklı bir atış pıt pıt bu aralarda hisseden oluyomus dinlenirken genelde hissedilirmis

Biliyorum canım erken eşim rahat da ben çok stresliyim bir de işte bu yüzden olmadığını düşünüp onu ikna edemeyince iyice geriliyorum
benım arkadasım senın pozısyonunla hamıle kalmıstı olmaz ya da olmuyor dıye dusunme sorun yoksa olacaktır zamanını bekle kasma kendını

benım arkadasım senın pozısyonunla hamıle kalmıstı olmaz ya da olmuyor dıye dusunme sorun yoksa olacaktır zamanını bekle kasma kendını
İnsallah canım Kalanlar barmış evet ama işte zor olduğunu gördükçe acaba o yüzden mi diyorum eşimi de bunaltıyorum bu konuda Allahım nasip etsin insallah bana da sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım bende kaç gündür hapsiriyorum ve geniz akıntısı baş ağrısı var ama çok hasta gibi hissetmiyorum ilerlemeden bende mi gitsem acaba
Teşekkür ederim belirti başladıysa mutlaka önlemini al bulaştıktan sonra çünkü ne yapsan fayda etmiyor c vitaminine yüklen ve acil veya diğer polikliniklerden ziyade kendi kadın doğum doktorun daha işe yarar tavsiyelerde bulunuyor onla bir görüş.

Fazlalık zaten her türlü dışarı aksr ama senin üstte olman daha da olasılıgı azaltıyor

Bunu şimdi gördüm oh maşallah darısı bize

Ben artışı yaşayan var mı vücudumda özellikle kollarımda önce leke gibiydi bene dönüştüler yeni olan bisi

gobegımin üstü titriyor gibi. ve aşırı gazım var midemde. hayır yediğim yemek ne ara sindirime geçiyor da gaz yapıyor anlayamıyorum bu hafta sonu benim de randevum var.
Ay benim de öyle titreme seyirme gibi bi şey tık tık atıyor göbek atması mı acaba dedim ama önceden böyle değildi 3-5 gündür var

Bizim 8. Ayda oldu pozisyonlara takılmayın sürekli buna odaklanınca olmuyor hem yumurta hem sperm kalitesi düşüyor stresten

Kizlar geçen hafta akşamları uzandigimda dinlenmedey

Sabah bulantisi değil hep akşam bulantısı yaşadım benim çocuk ters galiba

Ya 2 gundur cok kotuyum. Bugun hastaneye gidiyodum otobuste midem bulandi zorla durdurdum attim kendimi disari kusup yeniden baska otobuse binip gittim. Surekli midemde tuhaflik var sanki her yemek sonrasi biraksam kendimi tutmasam kusacam hic Boyle olmazdm

Ben bulanti ilaci kullanmiyodum ama bu gidisle ona yeni baslicam sanirim 3 aydan sonra hafifler gecer dediler daha cok artti bende

Başlarda tamam da artık bitsin diyo insan

Boyle agzimda bi acilik da var.. bebegime bisey mi oldu diye korkmaya basladm
İçini ferah tut o bizden alacagini zaten aliyo önemli olan senin kendine bakman bizim degerlerimizde düşme oluyo çünkü halsizlik ağrılar falan ondan ama o her şekil bizden aliyo

Bizim 8. Ayda oldu pozisyonlara takılmayın sürekli buna odaklanınca olmuyor hem yumurta hem sperm kalitesi düşüyor stresten
İştw herkes bu pozisyonda zor diyinxe ben ister istemez kasılıyorum canım ama eşim gerçekten misyoner pozisyonunda sıkıntı yaşıyor keyif almıyorum diyor

Ben artışı yaşayan var mı vücudumda özellikle kollarımda önce leke gibiydi bene dönüştüler yeni olan bisi
Ben canım hatta et beni gibi küçük küçük 3 tane çıktı.normalde hiç benim yoktur ama çıktı işte bu dönemde

İçini ferah tut o bizden alacagini zaten aliyo önemli olan senin kendine bakman bizim degerlerimizde düşme oluyo çünkü halsizlik ağrılar falan ondan ama o her şekil bizden aliyo

Bi yandan buyuyo gelisiyo ondan belkide bu bulantilar diyorum bi yandan neden artti korkusu oldu uff nasil gececek geriye kalan aylar baklam bi an once hareketlerinin arttigi hizlandigi aylar gelsin hergun kipirdasin annesinin de ici rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…