2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben de o rapordan bakıp almıştım.

Munzurun da tadı Allah affetsin çok kötü içemedim

yogurt kefir yiyince direkt sol tarafım ağrıyor, midem patlayacak gibi sanki. yürümekte bile zorlanıyorum. iş yerinde ayakta durunca 5 dk yoruluyorum. :S

Bi yandan buyuyo gelisiyo ondan belkide bu bulantilar diyorum bi yandan neden artti korkusu oldu uff nasil gececek geriye kalan aylar baklam bi an once hareketlerinin arttigi hizlandigi aylar gelsin hergun kipirdasin annesinin de ici rahat olsun
Kipirtilari netlesse bir an önce öyle iletişim kursak bari

Bende lcw aldım aldım ama dar hatta bende 36 bedenim ilerde sıkar diye 38 aldım o bile çok geniş olmadı defakto ya gebe ye de bakabilirsin

Ayy ne güzel, hareketlerin güzelliğini unutmuşum. Yakında duyarım inşallah ben de

Son düzenleme:
yogurt kefir yiyince direkt sol tarafım ağrıyor, midem patlayacak gibi sanki. yürümekte bile zorlanıyorum. iş yerinde ayakta durunca 5 dk yoruluyorum. :S
Bebişin kefiri içince midesi bulanıyor sana vuruyordur ben hiç içemedim üç bardakta bıraktım dedim belki senin bebişte sevemedi :))) içebiliyorken bol bol iç çok faydalı . Hamilelik sürecinde tek yiyemiyorum içemiyorum dediğim şey kefir oldu.

İştw herkes bu pozisyonda zor diyinxe ben ister istemez kasılıyorum canım ama eşim gerçekten misyoner pozisyonunda sıkıntı yaşıyor keyif almıyorum diyor
Önemi olduğunu ben düşünmüyorum pek o anda giden gidiyor zaten bekleyipte geri çıkanlar daha hareketsiz kalitesiz spermler. Doktorum bana öyle söylemişti. İnşallah en hayırlı zamanda güzel haberi alırsınız

Merhaba ben artışından bahsetmişsiniz. Açık tonda kahverengi, mor, gri leke gibi benleri doktor kontrolünde takip etmekgerekli. Özellikle açık tenliler herzaman benlerini kontrol ettirmeli

benim de 2-4 derken şu an 6 gün önde gidiyo. Böyle olunca takvim değişmiş oluyo mu kesin?
Doktora sordum 2 tammuzda dogurmayackmiyim artik dedim , oda bebegin gelisimi 27 .hazirani gosteriyor buyuk ihtima 2 temmuza kalmayacaksin demisti daha cevremde 20 hazirana kadar geriye gelir diyorlar

Merhaba ben artışından bahsetmişsiniz. Açık tonda kahverengi, mor, gri leke gibi benleri doktor kontrolünde takip etmekgerekli. Özellikle açık tenliler herzaman benlerini kontrol ettirmeli
Açık tenliyim acik kahverengi benler çıktı özellikle kollarımda yani vucudumda 10-12 tane cikmistir

Canim benimki 02.07 di dogum tarihi , hazirana kaydi sendede boyle durum olmadimi ,ultrasona gore 27 haziran gözüktü bende takvimk degisti.
Benim de bir hafta ilerde gidiyomus doğum zamanını etkiler mi dedim hayır şimdilik bı etkisi yok son zamanlarda belli olur dedi tam bir hafta ilerde cikiyo her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…