2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim de bir hafta ilerde gidiyomus doğum zamanını etkiler mi dedim hayır şimdilik bı etkisi yok son zamanlarda belli olur dedi tam bir hafta ilerde cikiyo her zaman
Benimkide buyuk ihtimal haziranda dogacak dedi bebekler nadir zamaninda doğarmış, bakalim zaman ne gostercek

Moral bozmak istemem ama 41.haftada doğan çok bebek gördüm :)
Normal doğumsa istediğiniz hiç gün düşünmeyin derim, hiç belli olmuyor çünkü :)

Kizlar geçen hafta akşamları uzandigimda dinlenmedey

Sabah bulantisi değil hep akşam bulantısı yaşadım benim çocuk ters galiba
Bende hamileliğin başından beri akşam bulantıları yaşıyorum sadece bir iki kez sabah olmuştur Akşam eve geliyorum işten işte hicbir şey yok Eve girerken bazen kapıyı zor aciyorum bı terslik var bende de

İlişki sırasında olmuyor canım zaten hemen sırt üstü yatıp ayaklarımı dikiyorum ama ayağa kalkınca akanlar oluyor tabi hatta üzerinden baya süre geçiyor bi öksürünce falan yine gidiyorlar
Evet onlar herkeste oluyor her tür duruşta olur yani yerçekimi Ben 1 yıllık evliyim başından beri prezervatif kullandığımız için ilk korunmasızda çok şaşırmıştım hepsi içinde kalıyor sanıyordum meğer öyle değilmiş
Bence bebektir çünkü farklı bir atış pıt pıt bu aralarda hisseden oluyomus dinlenirken genelde hissedilirmis
Evet bir de Antep fıstıklı bitter çikolata yiyince oluyor

Kızlar ben bugün 3 kere oğlumun hareketlerini hissettimmmm. Hep derlerdi ikincide erken hissedilir diye, gerçekten doğruymuş. Çok tatlı bi his, bu hissi tekrar hatırlamak çok güzel kızlar :))
Nasıl bi his? Bi anlık mı, yoksa az daha uzun mu sürdü? Her zaman ortada mı yanlarda da olabiliyo mu? Tokken mi hissettin o sırada hareket ediyo muydun? Çok sordum ama

Nasıl bi his? Bi anlık mı, yoksa az daha uzun mu sürdü? Her zaman ortada mı yanlarda da olabiliyo mu? Tokken mi hissettin o sırada hareket ediyo muydun? Çok sordum ama
Bi anlık pıt yaptı. Birkaç saniye sonra bi pıt daha yaptı. Üçüncü eve geçince oldu. Üçünde de oturuyordum ve toktum. Ortanın soluna doğru oldu :)))

Hanımlar merhaba bende 14 haftalık gebeyim ikinci gebeliğin bazen oynadığını hissediyorum gibi geliyor ama bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir miyim acaba kızımı 18 haftada hissetmiştim

Hanımlar merhaba bende 14 haftalık gebeyim ikinci gebeliğin bazen oynadığını hissediyorum gibi geliyor ama bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir miyim acaba kızımı 18 haftada hissetmiştim
Ben ilk defa bugün hissettim. Öyle minnak bi his ki, hiç bağırsak hareketi gibi değil :) bence ayırt edebilirsin :)

Kızlar maydonoz tüketiyor musunuz? Yemeklerin içinde sıkıntı yaratırmı sizce dolmanın içinde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…