2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar merhaba bende 14 haftalık gebeyim ikinci gebeliğin bazen oynadığını hissediyorum gibi geliyor ama bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir miyim acaba kızımı 18 haftada hissetmiştim
Benim de ikinci gebelik ben 1 haftadır hissediyorum bencede ikincide erken hissediliyor hele bide benim ikiz olunca soldakini sık sık hissediyorum sağdaki ara ara artık her yemekten sonra hareketleri bekliyorum

Benim de ikinci gebelik ben 1 haftadır hissediyorum bencede ikincide erken hissediliyor hele bide benim ikiz olunca soldakini sık sık hissediyorum sağdaki ara ara artık her yemekten sonra hareketleri bekliyorum

Ah ne güzel ikizler yer kavgası yapıyor olsa gerek sağlıcakla al kucağına inşallah canım

Kizlar ne güzel geçen hafta bebisin kipirtilarjni arada da olsa hissediyordum erkek bebekler erken belli edermiş kendini öyle diyorlardı ama bu hafta tık yok sizde durumlar ne
Bende hissesıodum dün bi hissedemedım gbı geldi ama çok şükür bugun baya hissettim oğlen güzel yedim bide sıcak çikolata içtim onunda etkısı olmuş olabılır.beslenme konusunda çok yetersız kalıyorum ya suyuda çok içemiorum ne olacaksa böyle

Canım cevap yazan olmuştur muhakkakda ben yenı okuyorum msjları.Benım bıldıgım altta olup hatta belının altına yastık koyup o sekılde daha kolay oluomus ama senın dedıgın şekıldede yapıp sırt ustu yatabılırsın.

tesekkur ederim canım o şekilde yapıyorum ama bugün eşimde sperm azlığı olduğunu öğrendik sanırım bu şekilde de başarılı olamayacağız

Ya bende istahsizlik var normal mi acaba

Bende bebeğimi hissediyorum sanırım. Daha erken diyordum halbuki ama sanırım bu bebiş. Hep de yemek yedikten sonra oluyor. Sık sık olmuyor. Daha önce gebelik yaşamış olmama rağmen ayırt etmesi zor valla :)

Kizlar merhaba, misafirlerim gittiler sandigim kadar cok zorlanmadim sadece temizlik isi cok yordu.sonrasinda esim yarim etti bi sekilde hallettik.arkadasima soyleyemedim ama yakin tarihte tekrar gorusuruz o zaman soylemeyi dusunuyorum.3.ayida Atlasmis oluruz insallah.kizlar benim hep sevinclerim icimde kaldi ve herkese cok erken zamanda soyledigimiz icin acimiz geri donuslerden dolayi tekrar tekrar acildi.o yuzden inanin korkuyorum.sizlerede haber vermek istedim

Kızlar ben bugün 3 kere oğlumun hareketlerini hissettimmmm. Hep derlerdi ikincide erken hissedilir diye, gerçekten doğruymuş. Çok tatlı bi his, bu hissi tekrar hatırlamak çok güzel kızlar :))
Sana katılıyorum sırf bu hareketlerını hıssetmek için hamıle kaldım diyebılırım

alışveriş yapmaya başladınız mı kızlar benim içim gidiyor tüm bebiş sitelerinde alışveriş sepetlerimi doldurdum eşim birkaç ay daha bekleyelim diyor erken mi sizce?
16 haftalıksa bence yavaş yavaş hoşuna giden şeyleri alabilirsin hayırlı olsun. Ben cinsiyetini öğrenmeden sarı beyaz renklerle küçük şeyler almaya başlamıştım. Alışveriş sitelerinden e-Bebek www.mediag.com.tr bebekdeposu.com wellbaby.com civilim favorilerimden şimdiden hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Bu arada ilk aldığım şey Pierre cardin 96 cm body idi doğunca giyecek sandım çocuğum 3 yaşında giyebildi görsele aldandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…