2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkür ederim e-bebek ten ilk alışverişini yaptım oğluşumun 3 tane yenidoğan set aldım baya da indirim var çok uyguna geldi önümüzdeki ay tulum zıbın vs alacağım onları da civil den beğendim

Merhaba bende bugun 2li tarama icin gittim ense ve burun olcumu yapildi kan verdim ense ve burun ii cikti.burnunun hizasinada eli mi kordonumu ne denk gelmis
bu bebiş erkekmi merak ettim.benim oğlann usgsine benziyo.bacak arasında dik bi nokta vardı tam bu dönemlerdeydi öğrendiğimde

Kizlar bugün ikili test için doktora gittim kan verdim ultrasonda bebek sujurler olsun gayet iyi göründü ama rahimde kasılma gördü doktor çok üzgünüm daha 12 haftalık bu haftalarda kasılma olurmu hiç anlamadım sevincinde yaşayamadım iyi olmasinin

ufaktan bende alıyorum beyaz renklerde indirime denk geldikçe:) soobe.com diye bi site var yerli üretimmiş bayada uyguna her şey acaba denediniz mi hiç

Nasıl kasılma canım? bir arkadaşımında aynı durum vardı vajinal ölçüm yapıldı ve serklaj yani dikimle bebeği 36 hafta içeride tuttular şuan gayet sağlıklı büyüdü bile.. Başka bir doktora görünüp önlemini al istersen

Merhaba. Kızlar lütfen cevap verebilir misiniz. cuma akşam bhcg 16 çıkmıştı. Pzt sabah(dün) 30 çıkmış. Bu ilerleme normal mi? Bir de t3 en fazla 3.70 olması gerekirken benim 3.76 çıkmış. Ama t4 ve tsh normal. Lütfen tecrübelerinizi anlatır mısınız

Ya bilmiyorum sesini rahimde az kasılma var progesterona devam dedi .arkadaşının daha önce bu konuda kaybı varmiydi ki direk serjlaj yapiyorlarmi bilmiyorum

genelde iki günde iki kat artış bekleniyor yerinde olsam iki gün beklemez bu günde verirdim. Verirken progesteron hormonunada baktır o da gebeliğin ilerleyişi hakkında bilgi veriyor

Ya bilmiyorum sesini rahimde az kasılma var progesterona devam dedi .arkadaşının daha önce bu konuda kaybı varmiydi ki direk serjlaj yapiyorlarmi bilmiyorum
kaybı yoktu ölçüm yaparak bebeğin kasılmadan aşağı indiğini söylemişlerdi canım ve tabi sürekli yatması gerekti sonra. çok dikkat et inşallah yoluna girer

Kasılmalar için magnezyum veriliyor canım hiç korkma.

İnşallah canım.peki kaçıncı haftada yaşamıştı onu hatirliyormusun
şimdi sordum 15 diyor canım bir gece acile mide bulantısı için gittiklerinde öğrenmişler. kasılma normal sadece senin hissettiğinden hariç doktorun görebildiği şekildeyse mutlaka bir doktora daha görünsün dedi hatta:)

Bu kadar erken dönemde olması normal Miki onu taktım ya.insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Daha önce okumuştum haziran temmuz tüp bebek annelerinde.Bu haftalarda kasılma yaşayan bir arkadaş vardı magnezyum vermişti doktoru ve istirahat etmesini istemişti.sen stres yapma ayaklarının altına yastık koyup uzanmaya çalış.

Canım iki katı çıkması gerekiyor genelde yarında kan ver

Hayırla giysin o güzelim kıyafetleri inşallah.Ben 6 7 aya kadar bir çöp almam dedim ama yarın randevum var ve eşim gelemeyecek eğer cinsiyeti söylerse doktorum eşime bebek patiği alıp sürpriz yapmak istiyorum cinsiyetini inşallah hayırlı haber alırım

cinsiyeti öğrenince almaya elin gidiyor emin ol bizimde randevumuz cuma günü 16 haftalık oluyoruz şaka maka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…