2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cinsiyeti öğrenince almaya elin gidiyor emin ol bizimde randevumuz cuma günü 16 haftalık oluyoruz şaka maka
Oyy maşallah bebişe.Ben devamlı bakıyorum ama cesaret edemedim henüz ama inşallah 20.haftada ayrıntılı ultrason sonrası arkadaşlarımdan gelen hediyeleri kabul etcem benimki zor olduğu için arkadaşlarım şimdiden baya birşey almış bebişime.

Açık tenliyim acik kahverengi benler çıktı özellikle kollarımda yani vucudumda 10-12 tane cikmistir
Bak canım bugün uygulama böyle bir yazı paylaşmış yani normalmiş ben artışı.

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-14-10-24-50.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 34
ufaktan bende alıyorum beyaz renklerde indirime denk geldikçe:) soobe.com diye bi site var yerli üretimmiş bayada uyguna her şey acaba denediniz mi hiç

Ben ordan geçen yıl kızım için bişeyler almıştım kargo 10 gün geçti gelmedi. Bende iptal etmiştim.

oo şanslısınız bize henüz anneler dışında bir şey alan yok

Kizlaarrr bugun doktora gittik doktoru degistirdim ozele gittim. simdilik iyi durumda her sey:) uzun uzun gordum bebisimi oyle tatli hareketleri var kiallahmm isteyen herkse nasip et en kisa zamanda diye surekli dua ediyorum bugun.. veee doktor kesin olmamakla beraber %60 kiz dedi

Çin takvimi ne diyordu size gözünüz aydın

İstanbul Esenyurt olan Reyap hastanesine giden var mı kızlar ?? Bir de ben kilo almadım neden acaba normal mi

Ahh şu kilo veren arkadaşlarım size çok imreniyorum.bence halinize şükredin ben 3 kilo aldım her ay 1 er kilo alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…