2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bulantı da çok kötü Allah yardımcınız olsun

Merhaba hanımlar 13+3 um doktora gittim demiyordu cinsiyetini zorla ısrar edince biraz erkeğe benziyor dedi . Resimlere bakarmısiniz ben bir şey anlamadım belki siz anlarsınız

Eklentiler

• 22FDA03B-E74D-47C3-9C7A-3FFB3057DACE.webp
    30 KB · Görüntüleme: 68
  • AB43B540-A7B3-4586-B43B-B297CE71F7D3.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 65
İstanbul Esenyurt olan Reyap hastanesine giden var mı kızlar ?? Bir de ben kilo almadım neden acaba normal mi
Bende almadim canim almamak için direniyorum çünkü inşallah bende zarar vermiyorumdur kendimle çocuğa sürekli halsizim bundan mi acaba

Bende almadim canim almamak için direniyorum çünkü inşallah bende zarar vermiyorumdur kendimle çocuğa sürekli halsizim bundan mi acaba
Bilmiyorum ki olabilir . Zaten kusma bulantı ile geçti bir süreç daha yeni yeni toparlanıyorum. Doktorum ilk ay kilo almaman iyi dedi . Ben normal yaşantımda da çok yemek yiyen birisi deģilim dedim o zaman daha iyi dedi . Şimdi vitamin kan ve demir ilacım var yeni başladım . Ne yemem gerektiğinide bilmiyorum kafam karışık.

Merhaba hanımlar 13+3 um doktora gittim demiyordu cinsiyetini zorla ısrar edince biraz erkeğe benziyor dedi . Resimlere bakarmısiniz ben bir şey anlamadım belki siz anlarsınız
Ahh bi anlasam sizinle aynıyım ama benim bebiş 4 5 gün önde gidiyor o yüzden belki yarın benimki de belli olur.bana da erkek gibi geldi.Hayırlısı olsun.

Angelnursee yaşadı magnezyum verildi. Şimdi daha rahat. Bende ilk onda duyunca erken değil mi demiştim ama rastlanan bir durummuş doktorlar için. Arkadaş isterse 2020 Haziran anneleri topiğinde Angelnursee nin yazdığını okuyabilir orda da yazmıştı.

Bende 2 kilo aldım veren nasıl veriyor anlamadım
Ben normalde veremezken gebe kaldığım ilk ay 1.5 kilo verdim üstelik kusma iştah kaybı bulantı olmadan en çokta normalde veremezken o zaman vermeme şaşırdım 83.4 kese gördüğüm gün tartıldım 81.9 a kadar düştüm sonra verdiğimi aldım. Şu an 84 lerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…