2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende de var . Hemde ilk günden beri . Sadece rengi var başka birşeyde yok neden bilmiyorum. Doktora sormak aklıma gelmedi . Hormonlardan olabilir . Öyle okumuştum
Evet bendede bugün oldu progestan kullaniyorum baştan beri hep beyaz krem kıvamında akıntı geliyordu bugün ilk defa sarı akıntı gördüm .insallah hormoneldir

AYRINTILI ULTRASON YAPTIRAN ANNELER DOKTORLAR NE ZMANA KADAR YAPILACAĞINA DAİR BİRŞEY SÖYLEDİ Mİ

ayrıntılı için erken değil mi? 20. haftalarda yapılıyor diye biliyordum
AYRINTILI ULTRASON YAPTIRAN ANNELER DOKTORLAR NE ZMANA KADAR YAPILACAĞINA DAİR BİRŞEY SÖYLEDİ Mİ
kızlar benım bebeğimde ense kalınlığı görüldüğü için cvs önerildi cvs yaptırmaktansa ben herseyını ayrıntyılı gormek adına 4 boyutlu ayrıntılıya girmek istedim

ayrıntılı için erken değil mi? 20. haftalarda yapılıyor diye biliyordum
Benimki her gittiğimde ayrıntılı bakıyor ayda 1 gidiyorum canım.diğer gittiklerim normal doktorlar sadece bakıp geçiyorlar.Ama perinatoloğum çocuğun beyninin lobuna karaciğerinin damarına parmaklarının sayısına kadar bakıyor.20.haftada yine bakacak tabiki.

Cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım galiba 25 ocakta randevu çook var daha karne alıcaz
Ben de daha öğrenemedim 25inde randevum var bekliyoruz daha :)
kızlar cınsıyeti ikili teste gittiğinizde mi öğrendiniz? benim perşembe ikili test olacak doktora sorayım mı cınsıyeti bilemedim erken mi 12+2 şuan
12+3te ikili test için gittiğimde söylemedi doktor tahminim var ama 2 hafta sonrasında geldiğinizde netleştirelim dedi cinsiyeti. Bir tahminde bulunsa bile kesin konuşmak için erken olabilir belki :)

umarım ayrınıtlıda bir sorun görünmemiştir
kan sonucuma göre 1/36 risk ama herşeyine didik didik bakıldı hiçbşr anormallik yok organlarında beyninde vs.
gelişimide normal dedi dolayısıyla önerselerde cvs yaptırmadım 2. düzey ayrıntılıyı bekliyoırum canım.

bunun fiyatı pahalı değil mi? benim bulunduğum yerde ayrıntılıya girmek 400 - 500 tl den az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…