2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Basın sağolsun canım neden kaybettin hasta mıydı

Vitamin ve omega ilaçları iştah açıyor, kilo aldırıyor mu? İki haftadır kullanıyorum ve iştahım inanılmaz arttı, göbeğim çıktı İlaçlar mı yoksa bebek mi acaba sebebi?

Vitamin ve omega ilaçları iştah açıyor, kilo aldırıyor mu? İki haftadır kullanıyorum ve iştahım inanılmaz arttı, göbeğim çıktı İlaçlar mı yoksa bebek mi acaba sebebi?
Ne kullanıyosun .bende yeni başladım kilo alımı yok ama benimde iştahım arttı. Karnım benimde çok yavaş yavaş cikiyo ama arkadaşların attığı kadar çok değil yavas yavas büyüyorlar galiba

Merhaba Temmuz anneleri.
Benimde nasip olursa 20 Temmuz’da gelecek bebeğim.Doktora sordum ama daha erken olduğunu söyledi.Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz rica etsem Çok merak ediyorum.

Eklentiler

• 75838420-8F69-405C-A345-B3BFC878F261.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 58
Bende de onlar kadar yok ama tuhaf oldum ya biraz şekilci bir insanım sanırım Gynoferon ve pregnom ilaçlarım

dün gece yatarken ben de bişeyler hıssettım ama bebek hareketı mı tam emın olamadım :)
Zaten boyle 20 haftalık gibi yada 30 zhaftalık gbı hıssetme olmazkı.mesela bende göbegımn alt tarafnda gerılme gıbı oluo az önce ilk defa pıt pıt gbı farklı bişey hissettim kayıyomuş gbı oluo.kızımda 30.haftalarda dehset oluodu ya otrrurken dısardan belli oluodu resmen yamuk yumuk edıodu karnımı gögsumun altına toplanıodu poposunu dikiodu Ay heyecanlandım şimdi çok güzel günler gercekten ozamanlar bos zamanımda çoktu otrup sohbet edıodum elimle dokunuodum oda içerden depik atıodu

Kızlar ya ben daha önce de yazmıştım. Doktora henüz gözükmedim (prş gidicem) ama bhcg:30 4 haftalık gebe gözüküyorum. Dolayısıyla dün adet günümdü. Ya benim kasıklarım ağrıyor. Sizlerde de oluyor mu?

Yaa bendede uzandıgımda dinlenirken falan oluyor birden böyle sankı niye yattın der gibi pıt pıt yapıyor

Kasık agrıları olur canım ilk zamanlarda çok oluyor zşimdide oluyor ama senın zamanına göre biraz daha az oluo.

İlk zamanlar çok normal kaşık ağrıları.Bebek yerleşiyor. İki hamileliğimde de oldu.

Bugün baya üşüttüm ya alttan sancı girio İnşallah hasta olmam bebişimede bişey olmaz.
Kasılmayla ilgili konu geçmiş ben kızımda 31 hftalıkken böyle bi kasılıodum bi kasılıodum o hareket ettıkçe benım hareketlerım duruodu resmen muayeneye gdınce doktra soyledım alttan baktılar 2 cm açığım varmış meğer benım kız yola çıkmış gelıomus çok şükür ilaçla falan durdurdular 36 haftalık olunca dogdu.Arada o kasılmaların çok hafifini yaşıo gbiyim arkadasn yazdklarını duyunca korktum bendede kasılma oluyo olabılrmı şuan acaba ???

Birde bomba atıp kaçayım
Komşuma kaç doktor erkek dedı dedı 20. Haftaya yakın baska hastanede kız dedıler ve sonuç kız Rabbim gönlünüze göre versin .Bende daha cınsıyet öğrenemedim 28 inde randevum bekle bekle ....

Kizlar iyi geceler ben bi kac gundur iyice hissizlestim sanki hissedemiyorum en azindan gobegimin orada yuvarlaklik hissederdim portakal gibi simdi onuda algilayamiyorum hayirdir insallah birde bir kac gundur yemelerim icmelerim duzelmisti. Dun afedersiniz kusarken bogazimi yaktim mahvoldu sisti bademciklerim yutkunamiyorum. İyi gececek derken zorlaniyorum iyice.

Canım benim belirtilerim adetle aynıydı karin ağrısı, sirt agrisi ,göğüs ağrısı tabi bunların disinda da vardı :) normal bence

Kadıncağız şok olmuştur oğluşum oğluşum diye severken bir anda kızı duyunca alışamamıştır.ben de bundan korkuyorum ama yine de doktorumun tacrübesine güveniyorum.senin randevu baya var ama garanti olur yine de.Bi de ben senin kadar bekleyemezdim ya bi ara kontrol daha yapardım

bu yüzden 2 doktora gideceğim, 16 olacağım hala öğrenemedik. yine öğrenemezsek artık doğumda öğreniriz kısmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…