2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

geç öğrenenleri kız olarak bekliyorum hadi hayırlısı
bana doktor 14 haftalıkken kız dedi. Erken sayılan zamanda. Hatta sordum kesin mi kız, % kaç kız diye, tekrar bakıp %99 dedi. Değişme durumu olabilir yine di mi? Kız istiyodum bu arada tabi de, bi dahaki kontrolde ne diycek bakalım

ben daha öğrenemedim. aslında merak da ediyorum. çin ve rus takvimi erkek diyor
sağlıklı olsun inşallah da ikisi de canım
sadece erkek olursa pkolojik problem yaşar mıyım diyorum ölen 5 yaşındaki oğlumdan sonra çocuk sevemiyorum oğluma ihanet ediyorum sanki. bu da erkek ise onla aynı aşamaları yaşamak. oyuncaklar alışkanlıklar yaşananlar hep oğlumu hatırlatıp beni kahreder mi diyorum

çok zor çok

dünyaya katlanmak çok zor geliyor bana

bu da hastaysa aklım çıkıyor

dua edin bana da adım emine

Allah gani gani rahmet eylesin, minik meleğe. yenisini de sana bağışlasın ve bir daha yaşatmasın. Amin

Rabbim rahmet eylesin meleğine. Kardeşi/ kardeşlerinin uzun sağlıklı sıhhatlı ömürleri olsun Allah size o günleri göstersin canım. Öyle kıyaslayıp zorlaştırma hayatıNı. Şükrediyorsundur tabi de ne güzel Allah yine nasip etmiş sana evlat kokusunu

Ne güzel canım çok sevindim senin adınaa haber et bizede. Ben niğdeden adanaya gidicem hem aile ziyareti hem doktor zıyaretı mecbur beklıyorum
Bebeğini görünce rahatlarsın Niğde ye tayin düşünüyordum senin yazdıklarından sonra vazgeçtim hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Bebeğini görünce rahatlarsın Niğde ye tayin düşünüyordum senin yazdıklarından sonra vazgeçtim hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Sakın sakınn ben yandım sen yanmaa rezalet bıryer sehir içi otobuslerı bıle sıkıntı hele ki büyükşehire alışmış insanların asla gelmemesı lazım ızın gununde yapacak birşey, gidecek biryer bulamayınca eşim bana ben esıme bakıyorum evın ıcınde

Ahh şu kilo veren arkadaşlarım size çok imreniyorum.bence halinize şükredin ben 3 kilo aldım her ay 1 er kilo alıyorum.
Bulantı ve tiksinme o kadar kötü ki ,keşke kilo alsaydım bulantım olmasaydi ..hic oyle dusunme zaten doguma kadar hepimiz ortalama kilo almis olacaz,bulantı bitsin haftada 1 kilo alacam herşeyi yiyecemözledim normallesmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…