2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Dün gittik bizde 14 olmuşuz teyzeleri şükür bi sıkıntı görmedi doktorumuz 2'li de ben istemedim bisey değişmeyecek çünkü rabbim hayırlısını versin cinsiyeti öğrenemedik tahminleriniz var mı teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20200114-WA0002.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 92
kıza benzettim bacak arası boş gibi duruyor

Aynıyız acaba ben bugün öğrenebilecek miyim ben de kıza benzettim zaten çok anlamıyorum hissettim diyelim

Aynıyız acaba ben bugün öğrenebilecek miyim ben de kıza benzettim zaten çok anlamıyorum hissettim diyelim

Bence senin bugün kesin canım sağlıkla gelsin

Kızlar siz yazdıkça ben de bi değişik hissetmeye başladım, doktorum 2 hafta önce çok emin bir şekilde erkek dedi ama o haftalarda kızda da çıkıntı olduğunu ve erkek denilenin ilerde kız çıkabildiğini de burda öğrendim. Bir daha heyecanlandım şimdi ben de yarın gidiyorum ikili sonucumu öğrenmeye ve bebişi bir daha görmeye

allah rahmet eylesin. öyle düşünme melek oldu gitti çok zordur allah sabır versın kardeşim. Rabbim karnındakı çocuguna uzun sağlıklı ömür nasıp etsın

Ben gecen gun doktoruma bazi kisiler 12. haftada ogreniyo siz goremiyomusunuz dedigimde bana cevabi:
"Madam bu soylediginiz sey belcikada oluyosa bana doktorun adini soyleyin bizzat kendisiyle gorusme yapip nasil ve neye dayanarak soyledigini sormak isterim, ama yabanci bir ulkedeyse doktor emin olmadan soylemistir cunku 12. Haftada genital organlar yeni olusuyor henuz belirgin degil kesin olarak cinsiyet vermek %50 risktir "dedi
Yani erken ogrenenler acaba doktorlari tahmin de bulunuyoda ya tutarsa mi diyo diye deli sorular geldi aklima

hayır bana doktorum %100 dedi emin olmasa böyle söyleyemez. ki bizde ekranda baya baya gördük yani

Onunda bir tane kızı vardı ve hamılelıgı zor gecıosu oh dedı buda erkekse bidahada hamılelık dusunmem demıatı sonra kıza dondu şimdi arrık 3ü düşünürmü bilemem
Aynen ya çok vardaha ama işte önce gdıp yıne göremezlerse dıede gtmek ıstemıorum.Doktor 1 ay sonraya çagrdı aslnda dahılıyecıde 3 hafta sonra bende ikisinide 3 hafta soraya aldım.Dahılıye işi olmasaydı ıkı hafta sonra gderdım herlde bakalım dayanamzsam yada bi olumszluk hissedersem giderim belki önceden

Bide ben galiba cinsiyeti öğrenmektende korkuyorum

İki doktora gittim garanti olsun diye ikisi de erkek dedi benim ki değişse şok olurum

Valla ben 9. Haftada öğreneni bile duydum artık doktr neye göre söylüyor bılemıorum ama farklı bir durum valla

Hayırlısı olsun seninki de yarın netleşir o zaman

Yok yok korkma allah hayırlı evlat nasip etsin illa erkek olacak diye birşey yok olmazsa 3.yü yaparsın yaşın daha genç canım
Amiin inşallah kızımve ondan sonrakıde kızdı bakalım bu ne olacak.Kayın babam birine buyuk konustu onun oğlu olmaz die küçümsee gbi bende korkuorm ki benım başıma gelecek dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…