2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynısı bende de var midemin yanacağını bile bile yiyorum sonra bi de onunla uğraşıyorum ama çok canım çekiyor elimde değil
Aynen işte diyorum ya normalde hayatta yemem ama felaket bir mide yanması yaşıyorum üç gündür

10 kere wc ye gittim devamı gelmedi. Bugün böyle kendimi takip edicem devamı gelirse akşama uğrarım doktora umarım gelmez.

Öğle yemeğine bile çıkamadım yoğurt falan iyi gelir belki süt denedim olmadi

Süt içme derim ben süt yüzünden hastanelik olacaktım me kadar laktozsuz pınar denge içsemde beni mahvetti 2 gün gaz sancısı çektim o yüzden şimdi hiç süt içmiyorum

Bende de oluyo onlar. Mesela erken hissetmistim ven kipirtilari simdi bi durgunlasti ama dun gordm gayette guzel uyuyo elinin biriyle de gozunu kapatiyo agzini emer gibi oynatiyo icerde aslinda gayet keyifliler. Bende 3 4 gun once oyle kotu oldm ki azalacagi yerde sanki daha cok artti aksam kusmalar yasadm her yataktan kalktigimda midem bulandi. 2 gundur de midem cok iyi.. gun gunu tutmuyo diyolar ya kesinlikle dogru. Sende endiselenme o yuzden :)

Ben kiz gibi hissettim

Süt içme derim ben süt yüzünden hastanelik olacaktım me kadar laktozsuz pınar denge içsemde beni mahvetti 2 gün gaz sancısı çektim o yüzden şimdi hiç süt içmiyorum
Ben kahvaltıyı bir muz bir de küçük sutlerle yapmaya başladım hamileligin başından beri ama gaz sancısı illa ki var hamilelikle ilgilidir dedim sütten de olabilir haklisin

10 kere wc ye gittim devamı gelmedi. Bugün böyle kendimi takip edicem devamı gelirse akşama uğrarım doktora umarım gelmez.
canım allah korusun devamı geldiğinde iş işten geçmiş olabilir önceki hamileliğimde böyle olmuştu 2 gun sonra doktora gittim kalbi durmuş doktor zamanında gelseydın mudahale ederdık dedı . inşallah öyle birşey olmamıştır ama şansa bırakma bence

Beni araba tutmaya başladı ya hamileliğin bana kattığı şeylerden biri oldu hala araçla 10 dk dahi gidemiyorum rahat rahat

Bende ilk defa dün sabah istifra ettim.bulantım 3 ydan sonra azalmıştı ama hiç istifra olmamıştı. Tam geçti derken sabah bulantıları geldi yine uyanınca sabah stres oluyorum artık bulancak mı diye. 24. Haftalara kadar hareketleri düzensiz olurmuş bebişlerin.

Çok haklısın neticede kahverengise olsa kanama gördüm ama hissettim az önce pıt pıt diye. Bir kaç saat en azından takip edeyim kendimi diyorum yine gelirse atlar giderim iş yerine 10 dk mesafe doktorum. Biraz netten de baktım 14-18 hafta arasında lekelenme plasentanın yukarı çıkması ile ilgiliymiş genelde. Benimki leke de değil akıntı içinde kahverengi damarlar vardı ip gibi

Beni araba tutmaya başladı ya hamileliğin bana kattığı şeylerden biri oldu hala araçla 10 dk dahi gidemiyorum rahat rahat
Bana ilk hamileliğimden miras kalmıştı şimdi kafamı oynatamıyorum sağa sola arabada o derece mahvoluyorum

Ben kahvaltıyı bir muz bir de küçük sutlerle yapmaya başladım hamileligin başından beri ama gaz sancısı illa ki var hamilelikle ilgilidir dedim sütten de olabilir haklisin
Şimdiki hamilelik boyunca topladan 5 tane küçük kutu süt içmişimdir. Onuda bir haftada günlük içtim ve o hafta gaz sancısı tavan yapmıştı

damarsı dediğin için bunu yazdım zaten sen bilirsin canım Allah korusun kötü değildir inş. haber et

damarsı dediğin için bunu yazdım zaten sen bilirsin canım Allah korusun kötü değildir inş. haber et

İlgin için çok teşekkür ederim. Bir kaç saat içinde gelirse tekrar gidicem doktora. Bide bu haftalarda progestan başlatılır mı? Bilmediğim için soruyorum daha önce kullanmamıştım

Benm sabah bulantim olurdu ama bu 1 haftadir oyle siddetlendi ki.. yani yatakta mesela sabah sagimdan soluma dondugum an agzima geldi midemjn suyu resmen kostur kostur lavaboya.. saati bile sasmiyo resmen kalk beno doyur diyo icimde cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…