2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bazı doktorların artistliği de beni öldürcek ben İlk hamileliğin de 12. Hafta da erkek dedi değişmedi bu kez 11.hafta da gittim kıza benziyor dedi kız ve erkek kemik yapıları farklı oluyormuş bence tecrübeli doktorlar kemik yapısından tahmin de bulunuyor

Tecrübenin, işinin ehli olmanın ülkesi olduğunu düşünmüyorum. Belçika'daki doktorların belki de öğrenmesi gereken noktalar vardır da bilmiyorlardır yüzde elli riskli bir şeyin kafadan atılarak bu kadar yüksek oranda tutması şans değil bilgidir zira yanlışlıklar çok az oranda.

Çok doğru

Kasık ağrıması normal merak etme ben 9.haftaya kadar yasadım kan gelmediği sürece tabi

Merhaba hamiş anneler

Bizim doktor cinsiyete erkek olabilir demişti, başka doktora gittik kız olabilir dedi, iyice kafamız karıştı:)
10 gün sonra gideceğiz sanırım artık netleşir.

Merhaba Temmuz anneleri.
Benimde nasip olursa 20 Temmuz’da gelecek bebeğim.Doktora sordum ama daha erken olduğunu söyledi.Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz rica etsem Çok merak ediyorum.

Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, daha 12 haftalık çok minnoş annesi:)
Sanırım yan yatıyor, görünmüyor pek:)

Kızlar selam az önce wc de beyaz sümüksü akıntının arasında kavhe rengi damar şeklinde renk değişikliği vardı. Peçeteye silince farkettim. Biraz bekledim devamı gelmedi. Şimdiye kadar hiç lekelenme olmamıştı bende progestan vs kullanmıyorum kanama olmadığı için. Ama 1 saattir ara ara sancı oluyordu normaldir diye üstüne düşmemiştim başına gelen var mu haftalarda?

Geçmiş olsun, ben bir tane bebeğimi kaybettiğim için bu defa hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum, endişelenmen çok normal bence doktorunu aramalısın, umarım kötü bir şey yoktur.

tüh neyse haftaya gidersin sende cnm
Aşırı acı yemeye başladım bu ara normalde hiç sevmem ama gastritim de var elimde değil şu minik acı biberleri ekmek arasına katıp yiyorum sürekli mide yanmasıyla uğraşıyorum

canım bu haftalarda değil ama 9. haftalarda benzeri ile başlayıp artmıştı benim. acile gitmiştim geceydi kesede kanama alanı yok demişlerdi iğne yapmışlardı iki hafta progestan kullanmıştım geçmişti dahada olmadı çok şükür. Doktorum parlak aktif kırmızı olmadıkça sorun olmadığını söylemişti ama sancım yoktu o biraz kafa karıştırıcı

Aşırı acı yemeye başladım bu ara normalde hiç sevmem ama gastritim de var elimde değil şu minik acı biberleri ekmek arasına katıp yiyorum sürekli mide yanmasıyla uğraşıyorum
Aynısı bende de var midemin yanacağını bile bile yiyorum sonra bi de onunla uğraşıyorum ama çok canım çekiyor elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…