2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkürler canım
canım hayırlı olsunçkızın olacakmış.sağlık ve hayırla al kucağına inş. kız çocuğu berekettir.benim ilkim kız Rabbim öyle nasibini bol vermiştiki üstümüze yağdırmıştı resmen.sütüm bol boldu.şimdi 6 yaşında bi görsen rahatsızlandığımda sarılıp ağlıyo anne sen hasta olma diye.kardeşini dört gözle bekliyo biliyorumki çok yardımcı olacak.oğlum biraz aksi hatta bu gece uyutmadı bugün çok rahatsızım o yüzden.midem çok ağırıyo hazımsızlığım var sanırım.akşamları dayanamayıp bi soda içiyorum sonra biraz hafifliyo.çok bişeyde yiyemiyorum.hala kilo almadım.sabah kemdime baktım aynadan sanki incelmiş gbiyim.bulantım yok ama hazımsızlık beni mahvediyo.bu arada çin takvimi senin tutmuş.adamlar ne takvim yapmış ya bakalım benimde tutacakmı.ablamın 3 çocuğu benim iki çocuğum arkadaşlarımınki filan hep tutuyo.çok nadir tutmayan duydum.ammada uzattım

Hep hayırlısını diledik Allah da bunu nasip etti eminim hayrıyla gelecek bebeğim.Herkes erkek dedi ama Allahın dediği oldu çin takvimi kız diyordu bende yanılmadı.şimdi isim düşünüyoruz aklımızda birşeyler var ama iyi düşünmek lazım.Bi güncel bi eski isimlerden koymak istiyoruz.Erkek çocuğu biraz daha yaramaz oluyor kıza göre.İnşallah ikincimiz erkek olur ablası ona yol yordam gösterir.

amin inş.Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar 15. haftamdayım hala mide bulantılarım devam ediyor benim gibi olan var mı ne zaman bitecek neyse ki bu gün 3 buçukta randevum var onun heyecanı ile kendimi motive etmeye çalışıyıorum

Yemekten 2 saat önce veya sonra almalısın süt ve süt ürünlerinin peşine içmemelisin. Emilimini azaltıyor.

Bende sidefer kullanıyorum kahvaltıdan 2 saat önce iç dediler banada. Tek sıkıntı o iki saati berbat geçiriyor olmam. Ağzımda metal tadı sürekli bulantı oluyor kahvaltı yapana kadar. Ben doktorla konuşup değiştircem Bu ilacı haftaya

Kızlar 15. haftamdayım hala mide bulantılarım devam ediyor benim gibi olan var mı ne zaman bitecek neyse ki bu gün 3 buçukta randevum var onun heyecanı ile kendimi motive etmeye çalışıyıorum
benim bu haftalara kadar hiç midem bulanmamıştı dün ilk kez çıkardım sonradan bulantı başladı

Ben bişey mi kaçırdım anlamadım neyın var bebek aşşamı inmiş

İki gündür bende bebegımı hissetmıorum ya sankı hamıle degılım gibi bu hafta içinde hıssetmessem haftaya doktra gderim diorum İnşallah bi skntı yoktur.bide dün sankı adet oldum gbı agrım oldu korktum valla çocuk cıkacak sandım

Canım bende hissetmiyordum hatta şu an karnım dümdüz ama sıkıntı yok.Akşama doğru şişiyor o zaman anlıyorum herşey yolunda diyorum hiç korkma seninki de iyidir.

yaa hayırlı olsun oğluşun bi bende tutmuyo şu takvim
Teşekkürler valla bende kız olsaydı diyordum 3 kere sordum doktora kesin mi diye bütün arkadaşlarımın erkek çocuğu var bu da erkek hava da uçuşan eşyalar ve oyuncak kavgaları gözümün önünde. Hayırlısı olsun hepimiz için. Öncelikle sağlıklı sonrasında da hayırlı evlat olurlar inşallah

aynen öyle sağlıklı olsunlarda.. ilk miydi bu bebiş senin benimde cinsiyet bu gün netleşecek kıza benzetmişlerdi bakalım

Senede iki en fazla üç olan migren ataklarım haftada iki ye çıktı ve ikişer gün suruyo napicam ayağa bile kalkamıyorum magnezyum işe yaradı gerçekten onu kullandigimdan beri ağrısı azaldı ama yine de geçirmedi tam olarak eşim dayan ilk ve son bir daha çocuk asla diyo migreni sürekli tutan var mı benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…