2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar cilt kuruluğu yaşıyor musunuz, özellikle karın bölgesi kenarlari ve basenler, bugün özellikle inanılmaz kuruluk yaşıyorum resmen pul pul dökülüyor, kantaron yağı kullanıyorum olmuyor, bebe yağı sürüyorum olmuyor, nedir bu kuruluk çözümü var mı benim gibi problem yaşayan? Bir de kaşıntısı tabi

Evet yaptı, doktoruma sormuştum rahim de büyürken ağrı yapar, miyom da gebelik boyunca büyür ve ağrı yapar demişti. Gerçekten ilk çocukta ilerleyen aylarda yürüyüş yapmamı engelleyecek kadar ağrı yapardı, kendimi hiç yoramazdım, koltuğa çakılıp kalmıştım ama herkeste öyle olacak diye bir durum yok, yeriyle de çok alakalı, benimki karnım büyüdükçe yukarı çıkmıştı, göbek deliğim civarlarında elime geliyordu, fıtık zannetmiştim uzun süre. Belki aşağılardaysa çok da etkilemez ağrı dışında

Kızlar çok teşekkür ederim bu arada kuru kayısı her gün ara öğünümde 2 adet yiyorum, hatta doktorum probiyotik toz da verdi ama yok maalesef özür dilerim ama 2 haftada 3 kere tuvalete çıkabildim. Artık yediklerim ağzıma geliyor gibi hissediyorum bazen

Niye gelmiyorsunuz peki ,her giden yok avrupa böyle ,yok türkiye böyle madem daha iyi niye iyiyi tercih etmiyorsunuz buyrun gelin
Siz yasadiginiz sehri baska begendiginiz bir sehirde yasamayi tercih edebilirmisiniz? Bakin ulkeden bahsetmiyorum sadece sehir
Tum ailem burada coluk cocuk dogmus buraya yerlesmis bi yasantimiz var
Keske oyle dediginiz gibi kolay olsa

Ben 30 sene kaldım belcikada.
2 sene önce geri-dönüş yaptık turkiye'ye.

Belcikadaki doktorum Geel deydi,
Vercammen ismi, ama dediğim gibi cinsiyet 16. Hafta da bile söylemedi cnm
Ahhh ne guzel insallah rabbim bizede kismet ederde bizde uygun bir zamanda donus yapariz
Dusuncemiz var ama iste bildigin gibi biraz birikim yapalim vs vs
Geel bana cok uzak
Evet kizimdada öyle oldu sanirim 5aya kadar net bisey soylememisti gynécologue
Ama cuma nipt test yaptircam insallah
1hafta sonra cikiyo sonuclarv

Siz yasadiginiz sehri baska begendiginiz bir sehirde yasamayi tercih edebilirmisiniz? Bakin ulkeden bahsetmiyorum sadece sehir
Tum ailem burada coluk cocuk dogmus buraya yerlesmis bi yasantimiz var
Keske oyle dediginiz gibi kolay olsa
Sonucda sizinkilerde burdan gitmiş ülke değişmiş zamanında demek ki zor değilmiş...ayrıca zamanında zorla toprağından koparılıp atılmış sürgüne gönderilmiş ermeni kökenli bir ailenin soyundan geliyorum şehir hatta ülke değiştirmenin ne demek olduğunu iç çekmeleriyle büyümüş bir insanım...

Benzer seyler yasiyoruz :)) artk once yeni hareketler oldugu veya kendine yer bulamaya calistigi icin mi bilmem bi kipirti olurdu simdi daha sakin:) bende hep kiz olarak hissettim hatta dedigin gibi Boyle bos bulunup kizmis gibi yorum yapiyodun kiz diye seviyodumruyalarmda daa kiz olduğunu gordum hep.. doktor %60 kiz dedi ama belki degisir bilemiyorum yine de e icim kiz diyo ama

Teşekkür ederim paylaştığınız için. Bebeklerimiz sağlıklı olsunda çekeriz :)

Geçmiş olsun canım.Bu haftalarda oluyor ilerleyen zamanlarda yukarı çıkar merak etme.progestan 200 mg günde 3 taneye devammı.

Decavit kullanan arkadaşlar kahvaltıdan önce mi sonra mı alıyorsunuz.Bana hemşire 2 saat sonra dedi ama yine de size de sorup teyit edeyim dedim.
Yemekten 2 saat önce veya sonra almalısın süt ve süt ürünlerinin peşine içmemelisin. Emilimini azaltıyor.

Insallah allah gönlünce olsun. Banada dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…