2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

bende de kız belirtileri var ete tiksindim ayrıca :) ama sonuç yok henüz

eskiden migrenim yoktu ama benim her gün başım ağrıyor ışıklar rahatsız ediyor saç diplerim acıyor azalıyor artıyor ama asla geçmiyor migren olduğunu düşünüyorum artık

bende bugun gittim cvs yapılmıştı
ön rapor çıkmış
gerçi önemli olan bizde diğer kromozomlar tam detaylı raporu bekliyoruz.
cinsiyet kromozomlarında sorun yok dedi
anlayan var mı bu raporda cinsiyete ait işey yazıyor mu

cinsiyeti göremedik daha

şu altta x ve y için yazılanlardan kız olarak çıkarımda bulundum ben ama yanlış olabilir:)

Benimde sürekli başım ağrıyor bebek büyüdükçe damarlara baskı yapıyormus ondan oluyormus sanırım

Cinsiyetleri ogrenenlere hayirli olsun .. hepimizin bazi sorunlari oluyor bazen endiselenip korkuyoruz , insallah sag salim rahatlikla kucagimiza alalim hepimiz. Biraz daha disimizi sikalim birbirimize destek olalim :) benim randevu da dörtte insallah gosterir cinsiyeti artik 15+5 olduk cin takvimi erkek diyor

aa çin takvimi bana da erkek diyor

yaz bakalım dogru mu çıkacak :)

eskiden migrenim yoktu ama benim her gün başım ağrıyor ışıklar rahatsız ediyor saç diplerim acıyor azalıyor artıyor ama asla geçmiyor migren olduğunu düşünüyorum artık
Beni anlattın canim bulantiyi tetikliyo ayağa dahi kalkamıyorum ev işlerini yapmaktan aciz oldum bu ara

Benimde sürekli başım ağrıyor bebek büyüdükçe damarlara baskı yapıyormus ondan oluyormus sanırım
Zonkluyor valla kan basıncimiz arttığından belli bir ağrıyı anlayabilirim ama bu çok fazla doktora gitmem de fayda etmiyo herkes su an yapılabilecek bişey yok diyo

aa bulantım ondan mı geçmiyo acaba hala ya bu böyle mi sürcek hep ki ne kadar zormuş gözlerime vuruyo artık
Aynen göz arkalarına vuruyo benim de gecmiycek gibi valla kan basincuyla ve hormonlarla alakalı bence nabız da hızlı atiyo ya normale göre

Ben akşam yatarken içiyorum. Yoksa o tad bende de oluyor. Uyuyup uyanınca yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…